Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

maszattodor írta:
vazee írta:N91-em van.kikapcsolva rádugom a gépre,és semmi.Xp-redszerrel.
Ok, nem vitatkozok ;) Amik eddig nálam voltak, mindet felismerte kikapcsolt állapotban. Igaz egyik sem 91 volt.
Ezt most nem értem.Ha a teló ki van kapcsolva,akkor hogy a fenébe ismerheti fel a PC? :hmm2: Egyébként az én telómat sem találja,ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatom.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
kaji
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kaji »

Sziasztok!

Van egy E71 típusú készülékem, de sajnos 501.21.001-es szoftver van rajta. Független szoftverből még nem találtam ilyet, ami magyar is lenne (lehet csak én nem találtam).Csak t-mobile és pannon volt. Mivel vodás vagyok így egyik sem az igazi. Gondoltam hátha van vodának is ilyen szoftvere. Tudnátok egy magyar vodás product code-t mondani? Vagy vmi tanácsot adni?

Köszi szépen
Walaki01
4. szint
4. szint

kaji írta:Sziasztok!

Van egy E71 típusú készülékem, de sajnos 501.21.001-es szoftver van rajta. Független szoftverből még nem találtam ilyet, ami magyar is lenne (lehet csak én nem találtam).Csak t-mobile és pannon volt. Mivel vodás vagyok így egyik sem az igazi. Gondoltam hátha van vodának is ilyen szoftvere. Tudnátok egy magyar vodás product code-t mondani? Vagy vmi tanácsot adni?

Köszi szépen
Szerintem próbáld meg,NSU-val frissíteni!Ha nem talál hozzá valót akkor a voda még nem írta alá az új fw-t.A product code a telefonban az akku alatti cimkén van.A megváltoztatása,azonnali garanciavesztést okoz.Természetesen ez csak akkor érvényes,ha még garis a teló.
Ha netán au NSU nem talál frissebb fw-t,akkor marad a phoenixes frissítés.
Még annyi.Azért figyelni kell az RM tipusra is,mert ahogy látom,Több van belőle.RM-346,357,407,493,462.Egyébként a Navifirm is az 501.21.1-es szoftot látja a legfrissebbnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Walaki01 2011-01-05 szer. 11:12:41-kor.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: MrM »

sziasztok!
lenne par kerdesem:D
1.ha frissitek phoenixxel es volt egy o2 fuggo product code om atirom fuggetlen magyarra utana visszairom o2-sre hogy ne vesszen el a garancia utana ha netalan nsu val frissitek es ujra atirom elveszik a garancia igaz?
2.a navifirmben mi az a CTR?
Walaki01
4. szint
4. szint

MrM írta:sziasztok!
1.ha frissitek phoenixxel es volt egy o2 fuggo product code om atirom fuggetlen magyarra utana visszairom o2-sre hogy ne vesszen el a garancia utana ha netalan nsu val frissitek es ujra atirom elveszik a garancia igaz?
NSU után nem kell átírni a product kódot,mert az nem változtatja meg.A lényeg az,ha a product kódot a Phoenix átírja és nem írod viszza,aztán NSU-ra engeded,Akkor azonnal ugrik a gari,a megváltozott pc miatt.Ha visszaírod,semmi gond.Arra vigyázz,hogy az eredeti pct írd vissza,ami a telóban az akku alatti cimkén van!
A második kérdést nem értem.Több verzió is van a gépemen,de CTR-t sehol nem látok.
Kép
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73

Hozzászólás Szerző: MrM »

Walaki01 írta:
MrM írta:sziasztok!
NSU után nem kell átírni a product kódot,mert az nem változtatja meg.A lényeg az,ha a product kódot a Phoenix átírja és nem írod viszza,aztán NSU-ra engeded,Akkor azonnal ugrik a gari,a megváltozott pc miatt.Ha visszaírod,semmi gond.Arra vigyázz,hogy az eredeti pct írd vissza,ami a telóban az akku alatti cimkén van!
A második kérdést nem értem.Több verzió is van a gépemen,de CTR-t sehol nem látok.
X6 nal van:D.Elnezest!Elneztem,hogy az egyik 16GB osra van masik pedig 32 esre..
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Walaki01 írta:
maszattodor írta:
vazee írta:N91-em van.kikapcsolva rádugom a gépre,és semmi.Xp-redszerrel.
Ok, nem vitatkozok ;) Amik eddig nálam voltak, mindet felismerte kikapcsolt állapotban. Igaz egyik sem 91 volt.
Ezt most nem értem.Ha a teló ki van kapcsolva,akkor hogy a fenébe ismerheti fel a PC? :hmm2: Egyébként az én telómat sem találja,ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatom.
Le van írva!!!
Meg kell nyomni egy pillanatra a powert, ha felismeri (másként mint rendesen, de nem írom le újra) OK, feltámasztható, ha azt mondja, h nem ismeri fel, akkor talán box-szal, de otthon nem sok esély van rá.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

vagy JAF-al még meg lehet próbálni....
zalaapati112
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 32GB writhe
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zalaapati112 »

hello
álandoan ezt a hiba üzenetet kapom a phoenix-töl milehet a baj
pedig mindent letöröltemm a nokia cucosokat alul a jobb sarokban bezártam mindent és a legujabb phoenixet használom
probálkoztam jaf-al is du 2 orakor elinditotam mindet igy csináltam a hogy irja este 6kor áram szünet let azthitem a telo halot mert irta prog hogy boot modba lépet bekapcsoltam a telot áram szünet alat minden ugy müködik a hogy kell a telo nem lépet boot modba valaki egy ötlet?

The following errors occurred during the loading and initialisation

of TSS Product API. Phoenix will not be fully functional.

Please reinstall Phoenix to fix the problem.

Could not create Product API Loader.

Could not pass connection object to Product API.

Could not set Product Detection mode.

Could not pass data package path to Product API.
vazee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N91-1

Hozzászólás Szerző: vazee »

Tehát kikapcsolva gépredugva pillanatra megnyomva a powert:Az usb eszköz nem felismerhető..............................
JAF-al hogy kell csinállni?
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”