Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Wilkolak írta:
Toniobrian írta:
Wilkolak írta: Csináld úgy, hogy miután megnyomod a refurbish-t, akkor rádugod a telót aksi nélkül (telóban már legyen bent a kábel), utána aksi be, majd a power gomb! Ha nem megy megpróbálhatod jaf-al.

Köszike így már elindult a telepítés... :) :taps2: :Notworty:
a végénél csinál vmit kommunikációs ellenőrzést de akkor miután a vissza számlálás lefut akkor a a következő hibát adja ki...
Elsőnek a telefon vakuja vörösen világított, majd miután kivettem az aksit és újra elindítottam, akkor már ténylegesen új szoftver volt rajta...
De akkor ez a hiba üzenet mi??
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f153 (-2080247469)

Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!
honnan szedted a fw-t? bluenokia? akkor szokott ilyen lenni ha szar a csomag, és nem tudja test mode-ba rakni. vagy szedj le phoenix-el csomagot és rakd fel újra, vagy csinálj hard reset-et. mondjuk én újra raknám phoenix-es, vagy navifirm-es csomaggal....
Wilkolak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72

Hozzászólás Szerző: Wilkolak »

Toniobrian írta: honnan szedted a fw-t? bluenokia? akkor szokott ilyen lenni ha szar a csomag, és nem tudja test mode-ba rakni. vagy szedj le phoenix-el csomagot és rakd fel újra, vagy csinálj hard reset-et. mondjuk én újra raknám phoenix-es, vagy navifirm-es csomaggal....

ige bluenokia-ról szedtem...
köszi szépen a válaszokat sikerült megcsinálnom rendben lefutott minden :) :Notworty:
Toniobrian
3. szint
3. szint

Wilkolak írta:
Toniobrian írta: honnan szedted a fw-t? bluenokia? akkor szokott ilyen lenni ha szar a csomag, és nem tudja test mode-ba rakni. vagy szedj le phoenix-el csomagot és rakd fel újra, vagy csinálj hard reset-et. mondjuk én újra raknám phoenix-es, vagy navifirm-es csomaggal....

ige bluenokia-ról szedtem...
köszi szépen a válaszokat sikerült megcsinálnom rendben lefutott minden :) :Notworty:
nm
zalaapati112
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 32GB writhe
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zalaapati112 »

Nem tudok frisiteni, a phoenix nem látja a telót pc suite modban de az nss igen, más sokfajta phoenixet próbáltam egyik se látja, halótam JAF-al is lehet frisiteni de hogyan valaki leirná hogyan kel használni, a navifrimel letöltötem a legújabb frimware-t a nokia n95-öthöz , a telóm néha lefagy meg ujra indul üres járatban, az xp-met a mutkór raktam ujra , valaki segitcsen meg , vagy valami tanácsot adjon, az elsö oldalon mindet ugy csináltam ahogy irja de semi
Toniobrian
3. szint
3. szint

zalaapati112 írta:Nem tudok frisiteni, a phoenix nem látja a telót pc suite modban de az nss igen, más sokfajta phoenixet próbáltam egyik se látja, halótam JAF-al is lehet frisiteni de hogyan valaki leirná hogyan kel használni, a navifrimel letöltötem a legújabb frimware-t a nokia n95-öthöz , a telóm néha lefagy meg ujra indul üres járatban, az xp-met a mutkór raktam ujra , valaki segitcsen meg , vagy valami tanácsot adjon, az elsö oldalon mindet ugy csináltam ahogy irja de semi
1. nem szabad semmi nokia-s proginak futni, jobb alsó sarokban is bezárni mindent!
2. legfrissebb phoenix: http://rapidshare.com/files/359894765/P ... 2010.8.exe
3. File/Manage Connections-nál usb-t állítsd felülre majd Apply
4. Scan product
5. Flashing/Firmware Update
6. Refurbish
Ha így sem megy, akkor minden uninstall (ovi/pc suite, nss, phoenix és minden ami programok telepítés/törlésében nokia), és csak a legfrissebb phoenix-et rakd fel!
(letöltések között JAF letölés és dokumentáció)
És figyelj oda hogy olyan fw-t szedjél le amiben van magyar nyelv.
zalaapati112
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 32GB writhe
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zalaapati112 »

Nem engedi JAF-al lehetcséges frisiteni
Taxiszoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e51

Hozzászólás Szerző: Taxiszoli »

Szia!
Én mostanában vette, nokia X3-02 készüléket. (gondolom sablon történet következik )
Ovi jelezte hogy van újabb szoft hozzá.Persze letöltöttem és eltünt a magyar nyelv.
Olvasgatom ezt a phoenix de hát ha már egyszer frissítettem a gépet az nyilván egy újabb verziót jelent.
Akkor most egy régebbi szoftvert nem tudok egyedül ráhúzni?
A mostani száma V 05.65.
A régi pedig 05.60 volt ha jól emlékszem.
Kaphatnék egy szájbarágóst ha van rá mód?
Köszönettel:Taxiszoli
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Taxiszoli írta:Szia!
Én mostanában vette, nokia X3-02 készüléket. (gondolom sablon történet következik )
Ovi jelezte hogy van újabb szoft hozzá.Persze letöltöttem és eltünt a magyar nyelv.
Olvasgatom ezt a phoenix de hát ha már egyszer frissítettem a gépet az nyilván egy újabb verziót jelent.
Akkor most egy régebbi szoftvert nem tudok egyedül ráhúzni?
A mostani száma V 05.65.
A régi pedig 05.60 volt ha jól emlékszem.
Kaphatnék egy szájbarágóst ha van rá mód?
Köszönettel:Taxiszoli
Szia!

Valóban nem tudsz feltenni régebbit, viszont nem is kell, ha van a mostaniból magyar nyelv. EURO-D kell neked, megfelelő színt válaszd ki, és azt töltsd le.

Az első oldalon pedig elég szájbarágós a leírás.
Taxiszoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e51

Hozzászólás Szerző: Taxiszoli »

Kedves Damir!
Köszönöm a gyors választ.
Azért enged meg azt az észrevételem hogyha ez ilyen egyszerű volna,akkor nem vszínű hogy 3000 hozzászólás lenne a témához.
Az olyan segítség egy félig-meddig amatőrnek hogy ott van a leírás,hát azt inkább hagyjuk,inkább ne is segíts............
De nem azért írok hogy megsértselek csak felhívnám a figyelmed hogyha a 2009.01.06.-án kelt hozzászólásról beszélünk,akkor abban azért van pár dolog amin fenn lehet akadni.
Már az elején ott elakadsz pl: hogy a letölthető legújabb szoftvereket megtaláljuk itt (bb5) oda klikkelsz és egy német nyelvű "blue nokia" oldalra tévedsz,ahonnét ember legyen a talpán ha bárki bármilyen szoftver le tud szedni.
Ezek után marad a következő :alternatív megoldás.
Navifirm letöltve.Phoenix letöltve.
Navifirmben találok is olyat hogy D latin de az vmi általános dolog lehet mert az én típusom szerinti ( X3-02 ) között persze nincs D.
Azért amit találok,letöltögetem.
KÖvetkező lépés: Majd a letöltött fájlokat másoljuk be a Phoenix\Products\Rm-XYZ\ mappába.
Ez világos csak éppen nincs a productba ilyen mappa!
Vagy csak el kellene indítani?Valamikor?Valahogy?De mikor,hol és hogy? Ez nincs odaírva.
És akkor itt elakad az ember fia.......
Köszönettel és tisztelettel:Taxiszoli
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Taxiszoli írta:Kedves Damir!
Köszönöm a gyors választ.
Azért enged meg azt az észrevételem hogyha ez ilyen egyszerű volna,akkor nem vszínű hogy 3000 hozzászólás lenne a témához.
Az olyan segítség egy félig-meddig amatőrnek hogy ott van a leírás,hát azt inkább hagyjuk,inkább ne is segíts............
De nem azért írok hogy megsértselek csak felhívnám a figyelmed hogyha a 2009.01.06.-án kelt hozzászólásról beszélünk,akkor abban azért van pár dolog amin fenn lehet akadni.
Már az elején ott elakadsz pl: hogy a letölthető legújabb szoftvereket megtaláljuk itt (bb5) oda klikkelsz és egy német nyelvű "blue nokia" oldalra tévedsz,ahonnét ember legyen a talpán ha bárki bármilyen szoftver le tud szedni.
Ezek után marad a következő :alternatív megoldás.
Navifirm letöltve.Phoenix letöltve.
Navifirmben találok is olyat hogy D latin de az vmi általános dolog lehet mert az én típusom szerinti ( X3-02 ) között persze nincs D.
Azért amit találok,letöltögetem.
KÖvetkező lépés: Majd a letöltött fájlokat másoljuk be a Phoenix\Products\Rm-XYZ\ mappába.
Ez világos csak éppen nincs a productba ilyen mappa!
Vagy csak el kellene indítani?Valamikor?Valahogy?De mikor,hol és hogy? Ez nincs odaírva.
És akkor itt elakad az ember fia.......
Köszönettel és tisztelettel:Taxiszoli
1. Szerintem valóban "szájbarágósan" van leírva (nem azért mert én is nagy mértékben benne vagyok), és ha neked ez nem segítség akkor az a Te dolgod.
2. A bluenokia-ról eddig a többségnek minden akadály nélkül sikerült letölteni, ha nem megy az nem a phoenix v. a segédlet hibája, hanem a Te oldaladon keresendő (böngésző, szolgáltató stb...)
3. Alternatív letöltések közül a navifirmet választottad, ez OK, de ha én látom ezeket akkor Te miért nem:
0598271: RM-639 EURO-D BLUE LATIN
0598463: RM-639 EURO-D DARK LATIN
0598332: RM-639 EURO-D LILAC LATIN
4. Nincs ilyen mappa. Hát nem tudom elindítani alatt mit értesz, de mappát nem lehet elindítani, ha nincs, akkor viszont létre lehet hozni.
Azt hiszem az elakadáson segíthetünk (ezt tettem fentebb), de hidd el, hogy nagy segítség, hogy végigolvasod a leírást, és konkrétan kérdezel, nem elhajtod azt aki segít.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”