Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Tudtommal,olyan Fw amitől a teló független lesz,nincs.Mert gondolom,arra gondoltál,hogy felteszel egy új Fw-t és a teló ettől független lesz.Viszont,ha csak frissíteni akarsz,akkor a topic első oldalán,Érthetően le van írva minden.Arra vigyázz,hogy csak frissebb Fw-t tegyél fel,mert ha a szoft régebbi a jelenleginél,akkor a teló mehet a kúkába,mert meghal.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
henry545
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: henry545 »

Walaki01 írta:Tudtommal,olyan Fw amitől a teló független lesz,nincs.Mert gondolom,arra gondoltál,hogy felteszel egy új Fw-t és a teló ettől független lesz.Viszont,ha csak frissíteni akarsz,akkor a topic első oldalán,Érthetően le van írva minden.Arra vigyázz,hogy csak frissebb Fw-t tegyél fel,mert ha a szoft régebbi a jelenleginél,akkor a teló mehet a kúkába,mert meghal.
Igen arra gondoltam, hogy felrakok rá 1 új fw-t és független lesz, de akkor ez nem jön össze
hetyu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5130

Hozzászólás Szerző: hetyu »

Sziasztok!

Új vagyok a forumon és kicsit el is veszek a rengeteg topic között. Szóval remélem jó helyre írok :/
Phoenix-el tudnám kártyafüggetleníteni a Nokia5130 készülékemet? Van erre valamimilyen kis tutorial? :/
Ha nem akkor elnézést kérek, hogy rossz helyre írtam! :confused3:
Walaki01
4. szint
4. szint

A Phoenix tudtommal alkalmatlan a függetlenítésre.Egyébként a fórumon,NEM foglalkozunk függetlenítéssel. :censored:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Dzoot
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb

Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Dzoot »

Adott egy N95 8gb telefon mivel 35.xx sw volt rajta gondoltam ,mit nekem egy egyszerű kis "downgrade"- elés. Neten találtam leírást feltelepítettem a Phoenix et és a JAF -ot leszedtem a 30.xx sw-t és a leírtak alapján elindítottam a flash - elést. Végigfutott a program.
Nem volt sikeres az attrakcióm. Jelenleg ha megnyomom a bekapcsoló gombot rezzen és kb 5mp ig világítanak a billentyűk.
Phoenix nem akarja engedéllyezni a "death mode "ot
Valami ötletetek van?

Writing ape...
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_30.0.018_PR.C0R...
Sending APE HASH for X-LOADER
Sending APE HASH for KEYS
Sending APE HASH for PRIMAPP
Sending APE HASH for SOS+XZIP
Sending APE HASH for PASUBTOC
ape->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected
ape->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected, sending...
Sending APE HASH for SOS+UPDAPP
Sending APE HASH for SOS+CORE
Sending APE HASH for SOS+ROFS
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_30.0.018_PR.v06...
Sending APE HASH for SOS+ROFX
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM320_30.0.018_023_xxx_U01_nsu_uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing APE session...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Restarting APE...
Pooling phone...
Phone not found...
Second try...
Phone not found...
Done!
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Dzoot írta:Adott egy N95 8gb telefon mivel 35.xx sw volt rajta gondoltam ,mit nekem egy egyszerű kis "downgrade"- elés. Neten találtam leírást feltelepítettem a Phoenix et és a JAF -ot leszedtem a 30.xx sw-t és a leírtak alapján elindítottam a flash - elést. Végigfutott a program.
Nem volt sikeres az attrakcióm. Jelenleg ha megnyomom a bekapcsoló gombot rezzen és kb 5mp ig világítanak a billentyűk.
Valami ötletetek van?

Writing ape...
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_30.0.018_PR.C0R...
Sending APE HASH for SOS+XZIP
Sending APE HASH for PASUBTOC
ape->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected
ape->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected, sending...
Sending APE HASH for SOS+UPDAPP
Sending APE HASH for SOS+CORE
Sending APE HASH for SOS+ROFS
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM-320_30.0.018_PR.v06...
Sending APE HASH for SOS+ROFX
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-320\RM320_30.0.018_023_xxx_U01_nsu_uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing APE session...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Restarting APE...
Pooling phone...
Phone not found...
Second try...
Phone not found...
Done!
Papírnehezéket csináltál a nyóócgigából. Otthon kábellel nem lehet sehogy sem downgradelni :!:
Talán fizetősen box-szal vissza lehet hozni. Talán.
Macika fórumtársunk többet tudna mondani...
Dzoot
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb

Hozzászólás Szerző: Dzoot »

http://www.upfone.hu/node/1844

Ezen az oldalon találtam egy leírást.
Külföldi oldalakon is olvastam pár sikeres beavatkozásról!
Bár egy "kollégám" is így járt úgy látom.

http://www.youtube.com/watch?v=VIeZl7okX4s
Walaki01
4. szint
4. szint

Ha itt körülnéztél volna,neki se állsz.Ugyanis az első oldalon le van írva,hogy sem Jaffal,sem a Phoenixszel nem szabad downgadelni,mert a telefon utána mehet a kukába,esetleg papirnehezéknek. :no:
Szerintem is próbáld meg felvenni (akár privátban) Macika fórumtársunkkal a kapcsolatot,hátha ő tud segíteni!
Kép
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Dzoot írta:Adott egy N95 8gb telefon mivel 35.xx sw volt rajta gondoltam ,mit nekem egy egyszerű kis "downgrade"- elés. Neten találtam leírást feltelepítettem a Phoenix et és a JAF -ot leszedtem a 30.xx sw-t és a leírtak alapján elindítottam a flash - elést. Végigfutott a program.
Valami ötletet
Hali! Szerintem azért nem engedi a halott módot, mert nem állítottad át a kapcsolatot. Manage connection-nál No connection-ra állítsd. Az legyen felül, az usb alul. Megér egy próbát a halott móddal megpróbálni az élesztést, de azt már 35-ös fw-vel csináld!
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
almacsutka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6303

Hozzászólás Szerző: almacsutka »

Szia!

A megoldás: menü->beállítások->dátum és idő->dátum és időformát->idő->Óra (Óra mutatása/ Elrejtése)

Üdv!

ruskop írta:Engem nagyon zavar a Nokia 6303i classicon a bazi nagy óra. mivel ez a telefonnal jár így eltüntetni nem lehet. Mi van akkor ha mondjuk a 6303i classicra egy sima 6303 classic firmwaret dobok fel? Annál a telónál ha jól tudom kicsi az óra meg a többi ikon.
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”