Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
Tudtommal a Win 7-re csak rendszergazdaként lehet progikat telepíteni.Tehát lépj be rendszergazdaként! 

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Valami ilyesmi, de nem egészen.Walaki01 írta:Tudtommal a Win 7-re csak rendszergazdaként lehet progikat telepíteni.Tehát lépj be rendszergazdaként!
Jobb egérrel futtatás rendszergazdaként-re kattintva kell indítanod a telepítőt.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 V31.0.101
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Így póbálkoztam.De a telepités legvégén ez az üzenetet kapom.Persze a vírus írtó is villog hogy fertőzés.....
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali! Akkor megvan a hiba. A vírusirtót ajánlott kikapcsolni a telepítés előtt. (főleg a NOD érzékeny rá valós idejű ellenőrzés kikpcs) Megakadályozza a futtatást. A fixer.exe az a fájl (amit hiányolt) ami megoldja neked a törést, hogy box nélkül usb-s flasht tudj használni vele. Nyugodtan kikapcsolhatod a vírusirtót, ettől a fájltól nem kell félned.norbysz írta:Így póbálkoztam.De a telepités legvégén ez az üzenetet kapom.Persze a vírus írtó is villog hogy fertőzés.....
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
Avg használok.De sikerült megoldani avg letöröl phoenix fel avg vissza.muzsikus2 írta:Hali! Akkor megvan a hiba. A vírusirtót ajánlott kikapcsolni a telepítés előtt. (főleg a NOD érzékeny rá valós idejű ellenőrzés kikpcs) Megakadályozza a futtatást. A fixer.exe az a fájl (amit hiányolt) ami megoldja neked a törést, hogy box nélkül usb-s flasht tudj használni vele. Nyugodtan kikapcsolhatod a vírusirtót, ettől a fájltól nem kell félned.norbysz írta:Így póbálkoztam.De a telepités legvégén ez az üzenetet kapom.Persze a vírus írtó is villog hogy fertőzés.....
-
- Újonc
Még egy kérdés, aztán már nem parázok tovább. A telefonban lévő e-mail kliens és az ovi store használata sem kockázatos, ugye? Köszi!Damir írta:Ha NSU-val nem játszol, meg semmiféle Nokia szoftverfrissítővel, akkor nem lesz gondrobchy írta:Köszi a választ!
Csak azért gondoltam visszaírni az eredetire, mert nehogy valamilyen csatlakozásnál kiderüljön a turpisság...
-
- Újonc
Phoenix-szel sikerült frissítenem viszont ahogy elindult a telefon kaptam egy sms a nokiától.Ez normális?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Igen, egy üdvözlőt.norbysz írta:Phoenix-szel sikerült frissítenem viszont ahogy elindult a telefon kaptam egy sms a nokiától.Ez normális?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nemrobchy írta:Még egy kérdés, aztán már nem parázok tovább. A telefonban lévő e-mail kliens és az ovi store használata sem kockázatos, ugye? Köszi!Damir írta:Ha NSU-val nem játszol, meg semmiféle Nokia szoftverfrissítővel, akkor nem lesz gondrobchy írta:Köszi a választ!
Csak azért gondoltam visszaírni az eredetire, mert nehogy valamilyen csatlakozásnál kiderüljön a turpisság...