Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
sastojas
3. szint
3. szint
Készüléktípus: S3
Nem: Férfi
Has thanked: 285 times
Been thanked: 45 times
Kapcsolat:

Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Hozzászólás Szerző: sastojas »

Sikerült, köszi!! Nehéz szülés volt, de összejött!
NeatROM
zsombooks
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e 50
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zsombooks »

helló!

létezik hogy 5228-ra nincs magyar product kód???????sőt,egyáltalán nem talállok rá pc-ot! :( tudna esetleg valaki segiteni magyar pc-kód beszerzésében?nagyon megköszönném!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

zsombooks írta:helló!

létezik hogy 5228-ra nincs magyar product kód???????sőt,egyáltalán nem talállok rá pc-ot! :( tudna esetleg valaki segiteni magyar pc-kód beszerzésében?nagyon megköszönném!

Itt találod az 5228-as product kódjait: http://netbookapps.org/forum/index.php?topic=177.0
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

zsombooks írta:helló!

Ezekkel próbálkozz:
059B954: RM-625 NDT 5228 EURO3 BLACK-BLACK
059B919: RM-625 NDT 5228 EURO3 WHITE_BLUE
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
zsombooks
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e 50

Hozzászólás Szerző: zsombooks »

azta,nagyon szépen köszönöm a gyors reagálást!
tisfekete

Hozzászólás Szerző: tisfekete »

Sziasztok!

Van egy Nokia N85-öm, amit újan vettem Németországból, így magyarul nem tudott, viszont van rá 2 év gyártói garancia. Bevittem a Nokiához, és ők tettek rá magyar menüt, persze fizetnem kellett érte.
A kérdésem az lenne, hogyha én most azt szoftvert szeretnék frissíteni a telefonomon és megint beviszem a Nokiához, akkor nekem megint kell fizetnem, vagy így hogy mostmár magyar menü van rajta és nem kell "nyelvcsaládot" cserélni rajta, így ingyen is megcsinálják?

A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tisfekete írta:Sziasztok!

Van egy Nokia N85-öm, amit újan vettem Németországból, így magyarul nem tudott, viszont van rá 2 év gyártói garancia. Bevittem a Nokiához, és ők tettek rá magyar menüt, persze fizetnem kellett érte.
A kérdésem az lenne, hogyha én most azt szoftvert szeretnék frissíteni a telefonomon és megint beviszem a Nokiához, akkor nekem megint kell fizetnem, vagy így hogy mostmár magyar menü van rajta és nem kell "nyelvcsaládot" cserélni rajta, így ingyen is megcsinálják?

Te is rá tudtad volna tenni a magyar nyelvet (leírás az első oldalon). De szerintem nem kellett volna nekik pénzt kérni, mert Nokia garanciád van. Gondolom vitted nekik és be is mutattad, hogy ez van neked.
Valószínűleg ha frissíted, akkor megint visszaáll az eredeti nyelvre.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tisfekete

Hozzászólás Szerző: tisfekete »

potter55 írta:
tisfekete írta:Sziasztok!

Te is rá tudtad volna tenni a magyar nyelvet (leírás az első oldalon). De szerintem nem kellett volna nekik pénzt kérni, mert Nokia garanciád van. Gondolom vitted nekik és be is mutattad, hogy ez van neked.
Valószínűleg ha frissíted, akkor megint visszaáll az eredeti nyelvre.
Igen, bevittem a garancialevelet. Megnézték a telefont, mondták hogy minden rendben, de "nyelvcsalád" csere az nem tartozik a garanciális "tevékenységek" közé, így az díjköteles.
Ha én most ráfrissítenék a telóra, akkor visszaállna az eredeti nyelve, és megint nem tudna magyarul.
Többször mentem be, mindig sikerült más dolgozót elkapnom és mindannyian ugyanazt mondták, hogy ez díjköteles, és ugyanarról az összegről is beszéltek. Nem hinném hogy átbasztak volna.
Az itthoni módszert meg azért nem akarom megcsinálni mert a telefonnak 2013 februárjáig van garanciája, az meg még sok idő.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tisfekete írta:
Igen, bevittem a garancialevelet. Megnézték a telefont, mondták hogy minden rendben, de "nyelvcsalád" csere az nem tartozik a garanciális "tevékenységek" közé, így az díjköteles.
Ha én most ráfrissítenék a telóra, akkor visszaállna az eredeti nyelve, és megint nem tudna magyarul.
Többször mentem be, mindig sikerült más dolgozót elkapnom és mindannyian ugyanazt mondták, hogy ez díjköteles, és ugyanarról az összegről is beszéltek. Nem hinném hogy átbasztak volna.
Az itthoni módszert meg azért nem akarom megcsinálni mert a telefonnak 2013 februárjáig van garanciája, az meg még sok idő.
Igazolást adtak a frissítésről ( magyarosításról)? Vagy a garancialevélen feltüntették? Mert ha nem akkor ha elviszed egy másik szervízbe akkor ott is mondhatnák, hogy ugrott a garancia! Szerintem az otthoni módszerrel nyugodtan frissítheted!
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Todo írta:
tisfekete írta:
Igazolást adtak a frissítésről ( magyarosításról)? Vagy a garancialevélen feltüntették? Mert ha nem akkor ha elviszed egy másik szervízbe akkor ott is mondhatnák, hogy ugrott a garancia! Szerintem az otthoni módszerrel nyugodtan frissítheted!
Meg kell nézni a p.codet, ha átírták a mi régiónkra (gondolom beírták a garpapírba), akkor mehet az update nem fog elveszni a magyar nyelv.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”