Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Nem: Férfi
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
Nem akar a phonix indulni mert kéri nokia dongle. Tudnátok segíteni?
Samsung Galaxy S7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6630
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kemy írta:Sziasztok!
Én abban kérnék segítséget, hogy Phoenixel Flashelek egy halott 6630 ast. El is indul, de amikor kéri a Power gomb megnyomását hiába nyomom meg nem megy tovább a dolog. Vmit én csinálok rosszul vagy nem uszom meg a Boxos megoldást??
Üdv
Senkinek semmi ötlete ?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nokia driverek fent vannak? Ha nincsenek, akkor tedd fel őket, mondjuk valamelyik Suite telepítésévelfunky71 írta:Nem akar a phonix indulni mert kéri nokia dongle. Tudnátok segíteni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
6630-ast csak box-al lehet újraéleszteni, Macika kollégát keresd meg a problémávalKemy írta:Kemy írta:Sziasztok!
Én abban kérnék segítséget, hogy Phoenixel Flashelek egy halott 6630 ast. El is indul, de amikor kéri a Power gomb megnyomását hiába nyomom meg nem megy tovább a dolog. Vmit én csinálok rosszul vagy nem uszom meg a Boxos megoldást??
Üdv
Senkinek semmi ötlete ?
- funky71
- 2. szint
- Kapcsolat:
Pontossan melyik driverre gondolsz mert most telepítettem fel 3 és így sem jó.Damir írta:Nokia driverek fent vannak? Ha nincsenek, akkor tedd fel őket, mondjuk valamelyik Suite telepítésévelfunky71 írta:Nem akar a phonix indulni mert kéri nokia dongle. Tudnátok segíteni?
Samsung Galaxy S7 edge
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!funky71 írta:Nem akar a phonix indulni mert kéri nokia dongle. Tudnátok segíteni?
A legfrissebb phoenix csinálja ezt? Mert a régebbi verzióknál volt, hogy külön egy fixer progit kellett lefuttatni a telepítése után,ami megoldotta a nem létező dongle dolgot. Aláírásomból le tudod szedni a legfrissebbet.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- funky71
- 2. szint
- Kapcsolat:
Igen ez a verzió kéri, és nem tudom hogy mit kellene még telepíteni ahoz ne kérje.muzsikus2 írta:Hali!funky71 írta:Nem akar a phonix indulni mert kéri nokia dongle. Tudnátok segíteni?
A legfrissebb phoenix csinálja ezt? Mert a régebbi verzióknál volt, hogy külön egy fixer progit kellett lefuttatni a telepítése után,ami megoldotta a nem létező dongle dolgot. Aláírásomból le tudod szedni a legfrissebbet.
Samsung Galaxy S7 edge
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Víruskergetőd nem panaszkodott a progi telepítésekor vagy indításakor? Esetleg próbáld eltávolítani és újratenni, de előtte állítsd le a vírusirtót,funky71 írta:Igen ez a verzió kéri, és nem tudom hogy mit kellene még telepíteni ahoz ne kérje.muzsikus2 írta:Hali!funky71 írta:Nem akar a phonix indulni mert kéri nokia dongle. Tudnátok segíteni?
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 701 Dark Steel
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Lehet, hogy hülye a kérdés, de ha Phoenix-el frissítek, akkor nem marad annak nyoma? Nem tudnak rájönni a szervizben, hogy én azt használtam?
- funky71
- 2. szint
- Kapcsolat:
Hiába kapcsoltam ki minden virusírtót és dugtam más USB protra már úgy volt hogy a falhoz csapom. Aztán elvittem a barátomhoz és Ő megcsinálta. Hát van ilyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára funky71 2010-05-05 szer. 22:02:32-kor.
Samsung Galaxy S7 edge