Ebben a topikban olvass visszafelé és valahol ott lesz a megoldás.farkaslacy írta:Sziasztok!
Egy hírdetésben olvastam : Elado Nokia 5230 szoftvrefrissített de C6 szoftverrel, így is tökéletes és gyorsabb.
Ez hogyan lehet megoldani? Ha valaki le tudná írni vagy ezt csak szervízben lehetséges?
Köszi a választ!
Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: C-7 N73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
potter55 írta:Ebben a topikban olvass visszafelé és valahol ott lesz a megoldás.farkaslacy írta:Sziasztok!
Egy hírdetésben olvastam : Elado Nokia 5230 szoftvrefrissített de C6 szoftverrel, így is tökéletes és gyorsabb.
Ez hogyan lehet megoldani? Ha valaki le tudná írni vagy ezt csak szervízben lehetséges?
Köszi a választ!
Köszönöm!!
Motoros üdvözlettel!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy Nokia 5530at. De sw-esen halott. Bekapcsolni sem tudom. Leszedtem a Phoenixet meg ahozzá valo swt is feltelepítettem ahogy levan írva. Ezek után ahogy a leírtak alapján olvastam megnéztem hogy a gép felismeri e a telót felismerte , jelzett mikor megnyomtam egyszer a bekapcs gombot. Utána elakartam indítani a phoenixet és ezt írja ki: install a nokia dongle and try to start application again... Már 3fajta phoenixet is felraktam többször is de mindíg ezt írja ki... mit csinálok rosszul? Várom mielőbbi válaszotokat! Előre is köszi!
Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy Nokia 5530at. De sw-esen halott. Bekapcsolni sem tudom. Leszedtem a Phoenixet meg ahozzá valo swt is feltelepítettem ahogy levan írva. Ezek után ahogy a leírtak alapján olvastam megnéztem hogy a gép felismeri e a telót felismerte , jelzett mikor megnyomtam egyszer a bekapcs gombot. Utána elakartam indítani a phoenixet és ezt írja ki: install a nokia dongle and try to start application again... Már 3fajta phoenixet is felraktam többször is de mindíg ezt írja ki... mit csinálok rosszul? Várom mielőbbi válaszotokat! Előre is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC HD2
- Has thanked: 2 times
Próbáld meg J.A.F.-al. Úgy menni fog. Itt a fórumon megtalálod, hogyan kell
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Van egy E 63-as telóm RM 437-es product cod:0587650 ezt szeretném magyaritani mert most nem tud.Tudnátok hozzá magyar product codot kerestem a NAVIFIRM-el nem találtam hátha valaki tudna nekem segíteni!Előre is köszi!
Van egy E 63-as telóm RM 437-es product cod:0587650 ezt szeretném magyaritani mert most nem tud.Tudnátok hozzá magyar product codot kerestem a NAVIFIRM-el nem találtam hátha valaki tudna nekem segíteni!Előre is köszi!
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
500.21.9-ből van ctr-euro-d, abban van magyar nyelv. azok közül válaszd ki a neked megfelelőt! ha ennél magasabb verziószámú van rajta akkor szívás...badmad írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Been thanked: 1 time
Nagyon köszi,még egy kérdés mi alapján válasszak hisz a product cod egyiknél sem stimmel.Vagyis átírni tudom aaz NSS-el de mégis melyiket?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok!
van egy 7230-as telóm, t-mobilos és felszeretnék rakni rá 1 független fw-t,csak nem találok függetlent.Tud valaki segíteni?
Előre is köszi
van egy 7230-as telóm, t-mobilos és felszeretnék rakni rá 1 független fw-t,csak nem találok függetlent.Tud valaki segíteni?
Előre is köszi
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Az csak Phoenixszel megy.henry545 írta:Sziasztok!
Előre is köszi

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Azt tudom:) csak nem azt nem tom, hogy melyik fw-t rakjam fel rá:)Walaki01 írta:Az csak Phoenixszel megy.henry545 írta:Sziasztok!
Előre is köszi