Ettől féltem én ispll írta:Az egy kínai piacra szánt verza, sajnos soha nem lesz magyar.anri-ur írta:Helló!
N81-hez keresek magyar product code-ot, tudtok segíteni?
RM:256

Köszi!
Ettől féltem én ispll írta:Az egy kínai piacra szánt verza, sajnos soha nem lesz magyar.anri-ur írta:Helló!
N81-hez keresek magyar product code-ot, tudtok segíteni?
RM:256
Rájöttem mi okozta a problémát. A Garmin, mert memória kártya nélkül simán elindult a telefon, de ha beraktam a memóriakártyát az új szoftverre is autómatikusan felpakolta a Garmint és utánna megint csak akksi kivételével lehetett bekapcsolni a telefont. "Vettem" egy újabb verziójú Garmint és mostmár azzal is üzemel a telefon.Toniobrian írta:1. Lehetnorbikaa15 írta:És lehet olyat, hogy a legfrissebb szoftver helyett a legfrissebbet rakom fel csak phoneix-el? Nem lesz semmi baj a telefonnak? Ha lesz is ennél működik az a szoftveresen halott készülék felélesztése funkció?norbikaa15 írta:Hi!
Nekem a következő a problémám:
Frissítettem Ovi-val a szoftvert az 5800-ámon és hibát írt ki mikor befejezte.
Most csak úgy tudom bekapcsolni, ha kiveszem az akksit és újra berakom, máskülönben bekapcsolom, nokia logó látszik kb 15 mp-ig, majd kikapcsol.
Ilyenkor mi a teendő? Frissítsek, de ne Ovival hanem Phoneix-el?
Előre is köszi a segítséget.
2. Nem lesz baja
3. Működik a dead mode
Phoenix a megoldás.Reverting írta:hi urak...
van egy 6303i classic t-mobilos... az nss nem olvassa a produkt kodot... (error) elotte utanna az e52-on irja olvassa gond nelkul, szoval a progi jo csak a 6303i ben van valami rafinacio... van valami megoldas? szeretnem ra a 6303i gyari fw felrakni.... gari nem erdekes....
koszonom...
Navifirm-el úgyis le kell töltened a szoftvert, ott ezt válaszd ki:Reverting írta:thx... most olvasgatom...
kene egy tuti 6303i classic ezust product code... tud valaki esetleg akinek van fuggetlen az beirhatna.... koszi..
Ha nem érdekel a garancia, akkor az nem számít.Reverting írta:Sajnos a vegen a product code vissza irasa nss-el nem megy... ugyan ugy nem olvassa mint elotte... de a lenyeg a lenyeg.... fent a gyari sw...
Ha meg mégis kell, akkor visszarakod a T-setpotter55 írta:Ha nem érdekel a garancia, akkor az nem számít.Reverting írta:Sajnos a vegen a product code vissza irasa nss-el nem megy... ugyan ugy nem olvassa mint elotte... de a lenyeg a lenyeg.... fent a gyari sw...