Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Nemtudomka írta:Sziasztok!
Van egy NOKIA 6700 Classic telefonom T-Mobil -s szoftverrel.
*#0000# begépelésére ezt írja ki:

Nokia 6700 classic
V 07.60
20-05-09
RM-470
Variant: 30.01

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Phonix szoftverrel lecserélhető e, a firmware, hogy olyan legyen, mintha kártya független lenne. Ha igen, akkor hol található hozzá megfelelő firmware?
Segítséget előre is köszönöm!
Phoenix-el menni fog, természetesen független ettől nem lesz. FW letöltésre több opció is van, phoenix is leszedi, navifirm, vagy a blue nokia oldalról. Személy szerint én az első 2őt ajánlom.
A phoenix-es frissítéssel megmarad a garancia, ez egy fontos tényező. a fw-t product code alapján kell keresni. A topic első oldalán mindent megtalálsz amire szükséged lehet.
Nemtudomka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Nemtudomka »

Nagyon köszönöm a segítséget! (függetlenítés csak a második cél lenne.)
Ma megkisérlem a frissítést. Remélem sikerül.
A phoenix -t az első oldalon adott linkről (Phoenix_2009.34.7.exe) töltöttem le nem tudom, hogy van ennél frissebb vagy ez is jó? (Vista op. rendszer)
Még nem telepítettem, így nem tudom jelszót kér e. Majd kiderül.
Ha, jól értettem a Phoenix a sim kártyától függetlenül automatikusan megkeresi a szükséges szoftvert?
Ja és még egy - a telohoz adott USB kábel használható?

Még egyszer - Köszi a segítséget!
malibu70
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: malibu70 »

Igen, rendszergazdaként próbálom futtatni a phoenix-et és akkor írja ki ezt a hibát. Nem tudom mitől lehet. Talán a letöltésnél lehetett valami probléma? Elméletileg tüzetesen elolvastam az első oldalt, és azszerint próbáltam volna eljárni, de nem megy. Az NSU pedig csak tölt, csak tölt és nem áll le a letöltendő adatmennyiségnél, hanem tölt tovább. Hibát viszont nem ír ki. :) Hmm. Sajnos nem értek hozzá, ezért is kérem a segítségeteket. A phoenix-ről is sokat olvastam már és ajánlottátok is, ezért úgy gondoltam, hogy belevágok. Csak hát egyenlőre feltelepíteni sem tudom. :) Talán kapcsoljam ki a vírusírtót és a tűzfalat a letöltés alatt?

Ha tudtok, kérlek segítsetek! Nagyon-nagyon köszönöm!!! :)
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Szia! 5230 -s a teló ugye? Nem akarok beleszólni, de a helyedben ezt raknám fel :
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... =82&t=2271
Ha már mindenképp frissítesz, itt találsz leírást is! Ja és igen a tűzfalat le kell lőni úgy tudom :roll:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

ferret írta:Ez baromság. Berakod a T-s sim kártyát és automatikusan létrejönnek a T-s hozzáférési pontok. Ha mégsem, akkor felteszed EZT és kész.
Mint minden mende-mondának, ennek is van alapja.

Például egy függetlenített Vodás készülék T-s kártyával nem fog felmenni SEMMILYEN GPRS-kapcsolatra.
Ha megkapja az unbranded FW-t, akkor azonnal.
Addig nem.
Toniobrian
3. szint
3. szint

Nemtudomka írta:Nagyon köszönöm a segítséget! (függetlenítés csak a második cél lenne.)
Ma megkisérlem a frissítést. Remélem sikerül.
A phoenix -t az első oldalon adott linkről (Phoenix_2009.34.7.exe) töltöttem le nem tudom, hogy van ennél frissebb vagy ez is jó? (Vista op. rendszer)
Még nem telepítettem, így nem tudom jelszót kér e. Majd kiderül.
Ha, jól értettem a Phoenix a sim kártyától függetlenül automatikusan megkeresi a szükséges szoftvert?
Ja és még egy - a telohoz adott USB kábel használható?

Még egyszer - Köszi a segítséget!
Van frissebb: http://rapidshare.com/files/359894765/P ... 2010.8.exe
Gyári USB kábel használható. Az fw-t mint írtam neked kell megkeresni, illetve pontosan a product code-ot. A product code-hoz van társítva az fw, az dönti el hogy az független szoft, voda-s, vagy esetleg t-s. Fw letöltésére a módszereket az első oldalon találod.
Nemtudomka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Nemtudomka »

Nagyon Köszönöm!!
malibu70
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: malibu70 »

istnag: Igen, 5230-as. Köszönöm az ajánlatodat. Korábban végigolvastam már a topikot, de nem szeretnék egyedi firmware-t. Az az igazság, hogy a párom telója. Elég lenne igazából csak a magyar nyelv hozzá. Közben kikapcsoltam a vírusírtót, úgy töltöttem le a phoenix-et és simán feltelepült. El is indul. Talán működni is fog! :D Odáig még nem jutottam el ma, de majd folytatom! Ha megakadok, jövök vissza! De persze azért előtte olvasgatok! :)
Egyébként nem nagyon találok 5230-as telefonnal kapcsolatos infót. És ami van, ott is nagyon megoszlanak a vélemények, úgyhogy lehet, még várok egy kicsit azzal a frissítéssel! Hátha nem úgy fog működni a teló, ahogy kellene! Aztán a párom azt is kidobja az ablakon, ahogy ma a bluetooth szerkezetét! :D Sajnáltam azt is, hát akkor még, hogy sajnálnám ezt a telefont! :) Az N97-est egyszerűbb volt magyarosítani és frissíteni. Bár először ott is érdekesen viselkedett az NSU, de azért sikerült és működik is. Nem vettem észre semmi furcsát sem az elmúlt két hétben.

Köszönöm az ötletet és az egyetértést!
megyjooo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5530
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: megyjooo »

sziasztok.

szeretnék én is egy kis segítséget kérni. van egy problémám :P
először is a Phoenix -el kapcsolatban. mindent a leírás alapján végeztem. a Product Code al van egy kis problémám. a megadott sorszám az valamilyen ázsiai.
azt nem tudom, h az eredeti vagy sem, mert az OVI-val frissítettem anno, és gondolom vissza írta az eredetire. Így viszont magyar nyelv eltűnt belőle.. EURO elnevezéssel nem is találtam ezt a Product Code-t. Olvasgattam tovább a fórumot És találtam egy NSS programot, amivel át tudom írni a Product Code-t.
De itt is negált a tudomány. Akár mit is próbálok beolvasni az NSS-el mindig kapok egy hiba űzit : Scan for product ...Error! Nem értem miért?
Gondoltam, hogy nincs nekem feltelepítve a virtual usb-m. De ilyent sehol nem tudok letölteni.

A telom Nokia 5530 W.Blue XM

Léci, ha tudtok segítsetek a problémám megoldására.
Egy magyar nyelvet tartalmazó Product Code kellene, és NSS-t, hogyan keltsem életre?

Köszönöm előre is a segítségeteket.

Üdv: megyjooo!
Toniobrian
3. szint
3. szint

megyjooo írta:sziasztok.

szeretnék én is egy kis segítséget kérni. van egy problémám :P
először is a Phoenix -el kapcsolatban. mindent a leírás alapján végeztem. a Product Code al van egy kis problémám. a megadott sorszám az valamilyen ázsiai.
azt nem tudom, h az eredeti vagy sem, mert az OVI-val frissítettem anno, és gondolom vissza írta az eredetire. Így viszont magyar nyelv eltűnt belőle.. EURO elnevezéssel nem is találtam ezt a Product Code-t. Olvasgattam tovább a fórumot És találtam egy NSS programot, amivel át tudom írni a Product Code-t.
De itt is negált a tudomány. Akár mit is próbálok beolvasni az NSS-el mindig kapok egy hiba űzit : Scan for product ...Error! Nem értem miért?
Gondoltam, hogy nincs nekem feltelepítve a virtual usb-m. De ilyent sehol nem tudok letölteni.

A telom Nokia 5530 W.Blue XM

Léci, ha tudtok segítsetek a problémám megoldására.
Egy magyar nyelvet tartalmazó Product Code kellene, és NSS-t, hogyan keltsem életre?

Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdv: megyjooo!
Hi!
Az a helyzet, hogy sanszos fut valami nokiás cucc a háttérben. Jobb alsó sarokban esetleg ovi, vagy pc suite. Ezeket ki kell lőni, esetleg próbálkozz másik usb port-al. A te PC-d, amiben benne van a magyar (EURO3 White Blue) 0577690. Erre kell visszaírni, vagy ha phoenix-el csinálod, akkor csak letöltöd az ehhez tartozó fw-t, a phoenix fel fogja rakni. A legújabb fw 20.0.80.
Az fw letöltési módszereket az első oldalon találod!
ÖSSZEGEZVE: ha pc suite-al, vagy ovi-val frissítesz át kell írni a pc-t. Ha phoenix-el, akkor nem kell előtte variálni, azt rakja fel amit kiválasztasz.
Sok sikert!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”