Köszönöm a válaszokat. Hétfőn beviszem és remélem megcsinálják.pll írta:Ha garos, beviszed, elmondod, hogy NSU-val hivatalosan frissítettél, és ez lett belőle, meg fogják javítani.gyoripeti írta: Meglehet még menteni a telót valahogyan? Garanciális még ha beviszem megcsinálják garba szerintetek? Ha nem akkor mit kezdjek vele?
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Szoftverfrissítés Phoenixel
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Szia,gaboca777 írta:Sziasztok.Amióta frissítettem az 5800 XM telcsimet az új 30-as fw-re, a telefonkönyvben az ékezetes betük,nem jelennek meg vagy helyette csak egy vonal van.Ez mitől lehet?Másnak is csinálta már ezt?Köszi a válaszokat elöre is.
Én is FOTA-n frissítettem és azóta ezt csinálja. Phoenix-el is megflash-eltem, de nem változott semmi. Arra jöttem rá, h ha nem +36-tal hanem 06-tal vannak beírva a számok, akkor elfogadja az ékezetes betüket.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 6120c + holux m-1000
pll írta:Pontosan ez a jelenség, ha nem távolítasz el minden bejegyzést. Nekem a revo 41-43 ezer közöttit talál, mindet törölni kell (4.szint) ezután a wise cleaner 1000 körülit még kidob, amit szintén ki kell gyomlálni és akkor megy az új install.
A legutóbbi két verza, nekem tökéletesen uninstallta magát, és lehetett egyből telepíteni. (mindez XP SP3)
Gyanúsan sok reg bejegyzést, már tapasztalatból nem merek törölni, nem hittem volna, h mind hozzá tartozik. Viszont azt meg tudom erősíteni én is, h 2009.20-as Phoenix W7 (7600 rtm) alatt hibátlanul működik.
- gaboca777
- 2. szint
- Készüléktípus: SG S4
- Nem: Férfi
Hoppá!!!Phapcy13 írta:Szia,gaboca777 írta:Sziasztok.Amióta frissítettem az 5800 XM telcsimet az új 30-as fw-re, a telefonkönyvben az ékezetes betük,nem jelennek meg vagy helyette csak egy vonal van.Ez mitől lehet?Másnak is csinálta már ezt?Köszi a válaszokat elöre is.
Én is FOTA-n frissítettem és azóta ezt csinálja. Phoenix-el is megflash-eltem, de nem változott semmi. Arra jöttem rá, h ha nem +36-tal hanem 06-tal vannak beírva a számok, akkor elfogadja az ékezetes betüket.Szóval SW bug lesz. Remek.

PDA:I9505XXUEMKF
CSC:I9505TMHEMJ6
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Miután átírod 06-ra, utána írd át a nevet.gaboca777 írta:NEM NYERT!!!

- gaboca777
- 2. szint
- Készüléktípus: SG S4
Nem engedi sajna.Kihagyja az ékezetet és egyben a betűt is.De már tökmindegy,mert átírtam mind a 131 nevet aki benne van nekem.
PDA:I9505XXUEMKF
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73 + 5310XM
Hali mindenkinek!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy van egy N73-am, amin frissítettem a szoftvert, de közbe leállt a netem és azóta nem lehet bekapcsolni, nem reagál a töltésre és nem ismeri fel a gépem se. Mit tudok ezzel csinálni hogy újra működjön??? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy van egy N73-am, amin frissítettem a szoftvert, de közbe leállt a netem és azóta nem lehet bekapcsolni, nem reagál a töltésre és nem ismeri fel a gépem se. Mit tudok ezzel csinálni hogy újra működjön??? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Próbáltál visszaolvasni? Tedd meg!devil0801 írta:Hali mindenkinek!
strust írta:-Phoenix 2008V2 letöltése-
![]()
Telepítése:
A program használatra kész!
- Törlöd a kábel drivert a számítógépről (Nokia Connectivity Cable Driver)
- A letöltött Phoenix v2-t feltelepíted
- használat előtt kikapcsolod a pcsuite, és egyéb nokiás programokat
- a frissítendő telefonhoz tartozó legújabb szoftver telepítése a számítógépre amit le tudsz tölteni innen (BB5 soupport menü alatt)
- A műszavak jelentése a fw mellett:
- APAC= Asia-PACific
- EMEA = Europe/Middle-East/Africa .
- EURO = Europe/Europa .
- LTA = Latin America .
- ALPS = Alpen
- Nekünk az EMEA v. EURO fog kelleni.
A frissítés
A frissítés valóban frissítést jelent, tehát downgrade NINCS otthoni módszerekkel
- Telefont csatlakoztasd géphez pcsuite módban.
- connection menu->add->usb-t ki kell jelölni->ok
- scan product (ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
- flash menu->firmware update Itt product kód alapján kiválasztja a szoftvert(, de ezt itt meg is lehet változtatni bármelyik másra (de át is lehet írni NSS-el a pc kódot és akkor nem kell itt állítgatni lásd Egyszerű szofverfrissítés/szoftver visszamagyarítása topik)
- Ha jó a product kód, akkor refurbish gomb, majd start flash
- Itt megszakad a kapcsolat egy kis időre, mert boot loader módba lép a teló. Windows pedig telepíte a BB5 drivereket
- Ha minden simán megy, akkor frissítés végén ismét újraindul a teló és készen is vagyunk
Szoftveresen halott telefon újraélesztése
A flashelésen kívül a phoenix különféle tesztekre is alkalmazható (display, vibra, keypad…) ehhez test v. local módba kell kapcsolni a telót, és kiválasztani a megfelelő tesztet. Nagyon sok finomhangolási opció is van a programban, de ehhez gyakorlat kell, mert a nem megfelelő beállítások után esetleg már zseblámpának SEM jó a készülék.
- Telefont kikapcsolt állapotba dugjuk gépre!
- USB kapcsolat helyett a No connection-t kell kiválasztani
- open product itt ki kell választani a telefonunknak megfelelő szoftvert
- flash menu->firmware update itt aktív lesz a dead bb5 usb flash opció
- Ha helyes a product kód akkor mehet a refurbish, illetve a flash (Egyszer meg fog állni és kéri, hogy nyomd meg a power gombot, tedd is meg, de csak rövid időre, -kevesebb mint 1 sec- semmiképpen sem addig, hogy bekapcsoljon.)
- Ha minden simán megy akkor a teló frissítés végén újraindul és bekapcsol
(ha nem akkor sem kell aggódni, akku ki majd be bekapcs és figyel. Ha jó Ok, ha nem újraflash, v. halott bb5 követése.)
Kiegészítésekért köszönet: Pll-nek
Sziasztok!,ha mindet eszerint a leírás alapján csinálok,akkor nem lehet nagy gáz??Bocs a kissé láma kérdésért,de eddig egyszer frissítettem a telóm (5800),de azt a hivatalos nokia szofver progival csináltam!!!Szóval a lányeg,hogy nagyon elronthatom a dolgot?