HA FÜGGETLEN:erni írta:segítsen surgosen valaki visszamagyarítani a szoftvert amit frissítettem a nokia E75 re
0567134: RM-412 Hungary QW Black/Silver
0573048: RM-412 Hungary QW Red
ezek jók.
HA FÜGGETLEN:erni írta:segítsen surgosen valaki visszamagyarítani a szoftvert amit frissítettem a nokia E75 re
Ez nem pont ide való....van topicja:Kicsi írta:Üdv nektek!
Ha valaki már kipróbálta a Hello programot. (Amivel azok a progik is felmennek amik nincsennek aláírva).
Valaki segítsen, ha már megcsináltad, vagy csak olvastál róló...
A problémám az hogy felraktam, ez még sikerült is a leírás azt tartalmazta, hogy indítsd el a HelloXD programot, ami már 1 napja csak "Applying patches..." jelez ki, és látszólag dolgozik. De közben semmit nem tudok csinálni.
Ha valaki tud segíteni, hogy mit tegyek, vagy kinek kellene írni azt megköszönöm.
sutyika írta:Ez nem pont ide való....van topicja:Kicsi írta:Üdv nektek!
Ha valaki már kipróbálta a Hello programot. (Amivel azok a progik is felmennek amik nincsennek aláírva).
Valaki segítsen, ha már megcsináltad, vagy csak olvastál róló...
A problémám az hogy felraktam, ez még sikerült is a leírás azt tartalmazta, hogy indítsd el a HelloXD programot, ami már 1 napja csak "Applying patches..." jelez ki, és látszólag dolgozik. De közben semmit nem tudok csinálni.
Ha valaki tud segíteni, hogy mit tegyek, vagy kinek kellene írni azt megköszönöm.
viewtopic.php?f=84&t=67&hilit=helloox
Itt olvasgass.....
Azt esetleg próbáld meg, nyomj egy mégse opciót, indítsd újra a telót, majd próbáld meg újra telepíteni a HelloOX-ot.
Ha nem megy elsőre, próbálkozz többször...
Ezekkel gyógyulhat:erni írta:KI TUD segíteni visszamagyarítani E 75 -t NOKIA ,mert szoftverfrissítés kozben nem maradt meg a magyar nyelv.
Ennek a topicnak az első oldalán pedig le van írva, hogy hogyan tudod átírni ezeknek a kódoknak az egyikére a product kódot. Utána már csak frissíteni kell megint a szoftot.pll írta:Ezekkel gyógyulhat:erni írta:KI TUD segíteni visszamagyarítani E 75 -t NOKIA ,mert szoftverfrissítés kozben nem maradt meg a magyar nyelv.
0567134: RM-412 Hungary QW Black/Silver
0573048: RM-412 Hungary QW Red
Ha RM-400-as akkor ezzel a p.code-al magyar lesz, de Trémobilos. (csak az van):vtr írta:Sziasztok,
Egy olyan kérdésem, kérésem lenne, hogy miként tudnék egy Nokia 6650-re teljes szoftver cserét elvégezni? Ez jelenleg AT&T-s telefon, de nekem jobb lenne egy teljesen független, amelyen a navigáció is ingyen lenne. Ha esetleg hülyeséget kérdezek, vagy nem jó oldalon teszem ezt, akkor elnézést kérek érte.
Üdv: vtr