Az a leírás UNIVERZÁLIS, mindhez jó.osee írta:Az a helyzet, hogy úgyhiszem ehhez a verzióhoz nem találó az első oldalon található Phoenix használati utasításVagy csak én nem találom az összefüggéseket?
Ez a legújabb
Mármint ehhez...
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenixel
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Na, már minden rendbenosee írta:Az a helyzet, hogy úgyhiszem ehhez a verzióhoz nem találó az első oldalon található Phoenix használati utasításVagy csak én nem találom az összefüggéseket?
Ez a legújabb
Mármint ehhez...

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Tévedtem, mégsincs rendben...
Eljutottam a frissítésig és a product code-nál nem jelenik meg semmi, ilyenkor mi a teendő? És bocs a sok zaklatásért
)
Na erre rájöttem, de nincs meg a listában az én kódom...
Eljutottam a frissítésig és a product code-nál nem jelenik meg semmi, ilyenkor mi a teendő? És bocs a sok zaklatásért

Na erre rájöttem, de nincs meg a listában az én kódom...

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6700 classic
Sziasztok!
Az n79-em behalt és letöltöttem a Phoenixet meg a fw-t.Viszont már ahogy megnyitom a programot ezt irja ki:
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Klasse nicht registriert
Aztán amikor már megy a flash,egy idö után ez jelenik meg:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Újra és újra próbálom de nem jut tovább a dolog....Mi ez????
Az n79-em behalt és letöltöttem a Phoenixet meg a fw-t.Viszont már ahogy megnyitom a programot ezt irja ki:
Error loading component
This means:
Klasse nicht registriert
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
Melyik phoenix verza?Elvispr írta:Sziasztok!
Error loading component
This means:
Klasse nicht registriert
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A fórumról eddig 2 srác hozott hozzám Phoenix-szel megölt N79-et...
Valami lehet benne...
Valami lehet benne...
-
- Újonc
A 2009.20.010.39068-aspll írta:Melyik phoenix verza?Elvispr írta:Sziasztok!
Error loading component
This means:
Klasse nicht registriert
-
- Újonc
Nekem nem a Phoenix-szel sikerült a mutatvány,hanem a pc suite-tel...csak azt nem értem,hogy hogy!Mindigis itthon frissitettem,semmi baj nem volt eddig.Most is a frissités végén kiirta,hogy a frissités sikeresen befejezödött(nem történt közben sem semmi különös),aztán szétkapcsolt,megjelent a kijelzön,hogy Nokia local nem tudom mi és annyi.Ha megpróbálom bekapcsolni rezeg egyet(mint ahogy szokott),fel is villan a kijelzö egy pár másodpercre,de más nem történik.Elvittem itt helyben egy gsm "szervizbe"(bolt),vártam rá nem is keveset,aztán nagy nehezen azt nyögték ki,hogy nem látja a gép és ök ilyet még nem láttak,nem tudják mi lehet.Ami engem baromira felháborit(mármint nem az,hogy nem tudják,hogy mi van,hanem az hogy ennyi várakozás után,egy rohadt telefon eleresztése nélkül,teljes érdektelenség nélkül közlik,miután én telefonálgatok napokon keresztül,mert nem hajlandóak még felvenni sem a telefont,aztán meg rohangászok be gyerekkel a kezemben,mintha nem lenne más dolgom csak ez,és még bele is rugnak az emberbe...na mindegy),mert miért is adja az ember szervizbe a telefonját?!Csak le lettem b...va,nem is kicsit,hogy otthon mertem frissiteni és nem náluk x ezer forintért,mert ugye a nök mind hülyék a technikai dolgokhoz.De bezzeg azt nem tudta megmondani az okostojás,hogy csak úgy körülbelül akkor mi lehet a probléma a telóval,minden áron tovább akarta küldetni a Nokiához,de nem biztam benne..Jó,most kidühöngtem magam,de a lényegen nem változtat...a teló halott,de itthon van.Macika írta:A fórumról eddig 2 srác hozott hozzám Phoenix-szel megölt N79-et...
Valami lehet benne...
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Egy próbát megérne szerintem, hogy elhozd hozzám.Elvispr írta:Nekem nem a Phoenix-szel sikerült a mutatvány,hanem a pc suite-tel...csak azt nem értem,hogy hogy!Mindigis itthon frissitettem,semmi baj nem volt eddig.Most is a frissités végén kiirta,hogy a frissités sikeresen befejezödött(nem történt közben sem semmi különös),aztán szétkapcsolt,megjelent a kijelzön,hogy Nokia local nem tudom mi és annyi.Ha megpróbálom bekapcsolni rezeg egyet(mint ahogy szokott),fel is villan a kijelzö egy pár másodpercre,de más nem történik.Elvittem itt helyben egy gsm "szervizbe"(bolt),vártam rá nem is keveset,aztán nagy nehezen azt nyögték ki,hogy nem látja a gép és ök ilyet még nem láttak,nem tudják mi lehet.Ami engem baromira felháborit(mármint nem az,hogy nem tudják,hogy mi van,hanem az hogy ennyi várakozás után,egy rohadt telefon eleresztése nélkül,teljes érdektelenség nélkül közlik,miután én telefonálgatok napokon keresztül,mert nem hajlandóak még felvenni sem a telefont,aztán meg rohangászok be gyerekkel a kezemben,mintha nem lenne más dolgom csak ez,és még bele is rugnak az emberbe...na mindegy),mert miért is adja az ember szervizbe a telefonját?!Csak le lettem b...va,nem is kicsit,hogy otthon mertem frissiteni és nem náluk x ezer forintért,mert ugye a nök mind hülyék a technikai dolgokhoz.De bezzeg azt nem tudta megmondani az okostojás,hogy csak úgy körülbelül akkor mi lehet a probléma a telóval,minden áron tovább akarta küldetni a Nokiához,de nem biztam benne..Jó,most kidühöngtem magam,de a lényegen nem változtat...a teló halott,de itthon van.Macika írta:A fórumról eddig 2 srác hozott hozzám Phoenix-szel megölt N79-et...
Valami lehet benne...
Annál is inkább, mert fizetni csak akkor kell, ha sikeres a gyógyítás.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
Elvispr!
Próbálj egy hard resetet a telón (ha végigment a flash,akkor mennie kéne ennek is), rakd újra a phoenixet, és próbálkozz halott módban.
Ha van kedved rámehetsz esetleg JAF-al. (muzsikus2 aláírásában a progi, és a segédlet)
Próbálj egy hard resetet a telón (ha végigment a flash,akkor mennie kéne ennek is), rakd újra a phoenixet, és próbálkozz halott módban.
Ha van kedved rámehetsz esetleg JAF-al. (muzsikus2 aláírásában a progi, és a segédlet)