Akku feltöltve?zeneger911 írta:akkor valaki tud vmit mondani a 7373 ra??
Ha igen, a windows látja az eszközt?
Már sokszor leírtam, hogy kell megnézni, olvass vissza, egy kicsit.
Akku feltöltve?zeneger911 írta:akkor valaki tud vmit mondani a 7373 ra??
zeneger911 írta:Nem találom h lehet megnézni
pll írta:Akkor fog jól dolgozni, ha a kikapcsolt telefont, rádugod a gépre (semmi nokia, phonenix, JAF ne fusson a háttérben SEM), egy pillanatra megnyomod a powert a telón, ekkor a windows felismeri, és vagy 3-4 drivert betölt. (generic flash,stb)
Ha ezután nyomod a dead flasht, menni fog.
Akkor azt mondja, hogy az eszközt nem lehet felismerni....zeneger911 írta:És ha ilyet nem csinál????
NOkia 7373 ról van szó ugye DKU - 5 ös kábellel próbálom az nem tom kompatibilissek- e az aku elvileg feltöltve. mi az a box eghyébként próbáltam keresnii csak nem találtam.pll írta:Akkor azt mondja, hogy az eszközt nem lehet felismerni....zeneger911 írta:És ha ilyet nem csinál????
ezek a vagylagos opciók jöhetnek.
-akkutöltés v.
-driver leszed, felrak v.
-másik USB v.
-BOX v.
-kuka
Valszeg az lesz a gong, hogy a 7373 nem támogatja a phoenix-es dead módot, próbálkozhatsz még a JAF-fal (muzsikus2 aláírásából okosodhatsz), ha azzal sem megy akkor már tényleg csak a flasherbox oldja meg, de azt már nem lesz ingyenes, jobb GSM boltokban...zeneger911 írta: NOkia 7373 ról van szó ugye DKU - 5 ös kábellel próbálom az nem tom kompatibilissek- e az aku elvileg feltöltve. mi az a box eghyébként próbáltam keresnii csak nem találtam.