Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
phoenix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 60 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: phoenix »

fefe86 írta:
phoenix írta: Ahogyan írtad az 1-es sem jó helyen van mert ide kel rakni:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-745
A 2-es amit képpel illusztráltál az nem az amit én mondok! Az opció gombot a Flashing-Firmware Updates -en belül keresd ha már betöltötte az Sw-t!
Vagy be sem tölti???

ui: Összességében most már biztos az 1-es pont a hibás mivel a Products mappát kihagytad és így nem találja az Sw-t! :yes:
bocs. ITT a fórumon írtam el az elérési utat, természetesen a Products mappában van. Amikor elkezdem betölteni az Sw-t, látja a mappát, mert írja a Product code alatt az RM745-ös Leírásnál pedig az RM-745 CTR EURO 3 ALL-BLACK DP ver. 2.0-át. Tehát látja a mappa tartalmát. Amikor kijelölöm, és okéznám, akkor jön a hibaüzenet.
Így már világos !
Ugyanígy jártam én is és mindent próbáltam vele,sok ötletet megpróbáltam de sajna semmi!
Tehát ami nekem bejött az volt,hogy egy másik Pc-ről toltam rá az Sw-t !
Később amikor újratelepítettem a Pc-t tiszta telepítéssel meg szűnt a hiba! Full így jártam én is! :Notworty:
These users thanked the author phoenix for the post:
fefe86 (2014-02-15 szomb. 21:19:36)
Rating: 2.63%
Nem tudom, mi (és főleg ki) miatt hintődött el az emberek agyában ez a "a szoftfrissítés mindent megold" vonal, de erősen butaság...
Ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb mellett lévő :up: kis gombbal ha valaki segít neked!
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

nem sürgős, 2 hét múlva itt a notim, és az ssd-m az asztali gépbe, akkor tiszta telepítéssel megpróbálom. azért köszi.
higbo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N6220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: higbo »

Sziasztok!
Egy halott e52 -es újrélesztésével próbálkozom. De a Flashing --> Firmware Update alatt a Product Code mellett nem jelenik meg a kis "kocka", hogy kitudjam választani a product code-t... :angry:

1, C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\rm-469 mappába bemásolva a http://nokiafirm.com -ról
2, No connection választva + File --> Open product alatt rm-469 kiválasztva.
3, Win 7 64 bit, próbáltam két phoenix -el is (2012.36 és 50)

valakinek volt már ilyen?

Előre is kösz & Üdv,
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Szia. phoenixben felül tools , product location nyomj kijön egy ablak. A középsö és az also helyen megadod neki az RM-469 mapát . okézd le utána probáld megint. xp sp3 kompatibilis modban inditsda phoenix.
Skyp: kukuc-
higbo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N6220
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: higbo »

Sajnos így sem megy... elképzelni sem tudom, hogy miért. sx sp3 - bekapcsolva, adminisztrátorként futtatva, product location is beállítva. + próbáltam phonixel letölteni az sw-t is, de úgy sem megy
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

2012.04.003.47798 ezel a phonixel probáld és az elsö oldalon leirtak alapján telepitsd.
Skyp: kukuc-
szat1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szat1 »

phoenix írta:
szat1 írta:
szat1 írta:
köszönöm a segítségedet,ez a szoftver minden hiba nélkül felment de sajnos nem működik a telo :(
ha nem nagy kérés akkor feltennéd a másik verziót is?

köszönöm
Szia!
054.003 Sw T-mob.-os csak a produck kódja más.
Itt lesz:
http://www.datafilehost.com/d/c38d1b3f

De szerintem azzal a telóval más gubi van ha szoftveresen sem javul meg! :Notworty:
Bónuszba van még egy Sw-m ami 91.04-es ehhez nem készült magyar Sw. addig amíg én meg nem oldottam! :D
De tesztelt! Nem független Sw mert olyan nincs csak az általános Nokia Szoftver tehát nem Szolgáltatói Sw.! :taps1: :taps2:
ismét köszi a feltöltés,sajnos lehet hogy igazad van,ez is felment rendesen de sajnos meg se mukkan a telo ,tanácstalan vagyok.
HopiDudi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 2700 C
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: HopiDudi »

Üdv mindenkinek!

Anno 3 évvel ezelőtt a 2700C-vel szoftverfrissítés közben (PC suite) elszállt a gépem és vele együtt a telefonom is. Ezt követően- behódolva az új generációs mobiloknak- vettem egy érintős telót, de a hócipőm tele van vele. Google-lel találtam rá erre az oldalra, ahol megtaláltam a szoftverhalott telefonok újraélesztésének módját. A Phoenix-szel eljutok szépen a refurbish-ig, azonban az "update server loaded" szakaszt követően "ERROR: Failed to set phone to flashmode" üzenetet dobja ki. Tudna nekem valaki erre valami orvoslással szolgálni? Hálásan köszönöm előre is! :yeah:

HopiDudi
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

HopiDudi írta:Üdv mindenkinek!

Anno 3 évvel ezelőtt a 2700C-vel szoftverfrissítés közben (PC suite) elszállt a gépem és vele együtt a telefonom is. Ezt követően- behódolva az új generációs mobiloknak- vettem egy érintős telót, de a hócipőm tele van vele. Google-lel találtam rá erre az oldalra, ahol megtaláltam a szoftverhalott telefonok újraélesztésének módját. A Phoenix-szel eljutok szépen a refurbish-ig, azonban az "update server loaded" szakaszt követően "ERROR: Failed to set phone to flashmode" üzenetet dobja ki. Tudna nekem valaki erre valami orvoslással szolgálni? Hálásan köszönöm előre is! :yeah:

HopiDudi
Nem lehetetlen, hogy ha nyomkodod közben röviden a bekapcsot, szerencséd lesz...

Mondjuk lehet, hogy csak box-szal, FBUS-on éleszthető. Azzal viszont 100%. Igaz, az fizetős, lehet, hogy 2e-et nem ér meg...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
wmiki
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Defy
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: wmiki »

6230 RH-12 Pc: 0513082 tudna valaki linkelni magyar nyelvű flash-t?
...vagy ezt nem Phoenix-el kell frissíteni?
vagy sehogy sem lehet házilag? NSU nem támogatja, az biztos...
(nem szól a hangszórója, csere után sem, talán egy másik FW segítene rajta...)
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”