Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
kicsi126
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N958GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: kicsi126 »

Kedves kukszi köszönöm a gyors választ a phoenix verziója megeggyezik a taylor által leírttal. Magát az SW-t pedig taylor oldaláról töltöttem és az ő instrukcióit követtem. A reset és a taylor által említett mappák törlése megtörtént, memóriakártya pedig nincs a készülékben. Az N8-amat minden gond nélkül frissítettem a taylor féle verzióval. Elképzelni nem tudom mi lehet a gond... Továbbra is várom a segítségeteket...
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

kicsi126 írta:Kedves kukszi köszönöm a gyors választ a phoenix verziója megeggyezik a taylor által leírttal. Magát az SW-t pedig taylor oldaláról töltöttem és az ő instrukcióit követtem. A reset és a taylor által említett mappák törlése megtörtént, memóriakártya pedig nincs a készülékben. Az N8-amat minden gond nélkül frissítettem a taylor féle verzióval. Elképzelni nem tudom mi lehet a gond... Továbbra is várom a segítségeteket...
-Phoenix segítségével, bekapcsolt telefonnal, vagy halott módban.
-A telefon adatait mentsük le. Formázzuk az E meghajtót. Ha van memóriakártyánk azt is formázzuk le.
-Akinek nem megy valamiért a frissítés az downgradeljen előtte!

-Akinek nem megy valamiért a frissítés az downgradeljen előtte! Nem egyszerű a downgrade de meg lehet csinálni C7 telon is. http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=60902.0

Csak saját felelősségre !!!!!!

A legújabb gyári Sw se megy fel a telora? vegyél fel skyp azt megnézem. kukuc- így keress meg. A mínusz jel kell a név mögött.
Skyp: kukuc-
kicsi126
Újonc
Újonc

Kedves kukszi! A downgrade-hoz én kevés vagyok. Köszönöm a segítségedet. Skype-om sajnos nincs de szívesen felhívnálak ha küldenél egy számot akár privátban is. Nagyon fontos lenne. Én is a gyári legújabb
SW-n gondolkodom. De speciel a navifirm kidob vagy hatot EURO3 alatt és nem tudom melyik az. Kérlek ha tudsz segíteni privátban küldj egy számot és már hívlak is...
kicsi126
Újonc
Újonc

Mellékesen az is segítene ha megírnád hogy melyik a legfrisebb gyári sw és azt megpróbálom halott módban feltenni...
kicsi126
Újonc
Újonc

Kedves kukszi! Nagyon köszönöm a segítségedet! Sikerült az új gyárit feltenni. Hálás vagyok a segítségedért!!! Még egyszer ezer köszönet!
elam65
1. szint
1. szint
Has thanked: 73 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: elam65 »

Kukszi nagymester segített volna feltenni Taylor V8 rom-ját,de nem tudom feltelepíteni a Phoenix-et.
Kikapcsoltunk mindent mint a leírásban is van.
Láthatóan betölti a fájlokat,kiteszi az ikont,majd a vége fele visszafejti a fájlokat,(amik eltűnnek)és az előzőleg kirakott ikont is eltűnteti.
Win7 64 bit rendszer
AVG védelem
Esetleg nem járt így valaki ???
csni
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: csni »

Sziasztok!

Nokia e52-ben akkumulátort cseréltem. Azóta nem lehet a telefont bekapcsolni. Bekapcsoláskor rezeg, világít, és ennyi.
Véleményetek szerint van esély felébreszteni valamilyen módszerrel ?

Köszönöm!
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

csni írta:Sziasztok!

Nokia e52-ben akkumulátort cseréltem. Azóta nem lehet a telefont bekapcsolni. Bekapcsoláskor rezeg, világít, és ennyi.
Véleményetek szerint van esély felébreszteni valamilyen módszerrel ?

Köszönöm!
Szia. A régi akksival is ezt csinálja? Az első oldalon halott telefon újraélesztése leírást követed akkor van rá esély.
Skyp: kukuc-
vertex
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: vertex »

helo! Vodafone függő nokia 2700-ra felraktam a t-mobilos firmet, de a telefon még mindig vodás. Létezik olyan firm amivel t-mobilos kártyával is megy, vagy ezt a telefont lehetetlen függetleníteni?
vertex
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: vertex »

Nem? Akármit rakok rá nem fog T-mobilos kártyával működni? A szervizben mit tudnak csinálni vele amit én itthon nem?
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”