A telefon színének megfelelőt. Egyébként szinte mindegy....golozis írta:sziasztok én ott akadtam el hogy c7em van 111.030 soft-rel 040 re szeretném frisítei de nem tudom hogy navifirmnél a variants-nál 2 lehetőség is van hungary hu charcoal black belle vagy hungary hu frosty metal illetve most látom van még egy hungary hu mahogani brown! melyiket töltsem le? köszönöm
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Javaslom menj át egy nem színvakságban szenvedő ismerősödhöz és kérdezd meg tőle milyen szinű a telefonod, és az ahoz illőt tedd fel. ámbár ha úgyse látsz különbséget (a fekete, a barna és az ezüst közt) akkor mindegy neked..golozis írta:hungary hu charcoal black belle vagy hungary hu frosty metal illetve most látom van még egy hungary hu mahogani brown! melyiket töltsem le? köszönöm
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ok!engem a product cod zavart össze de már átolvastam az ide vonatkozó részt
-
- Újonc
sikerült feltelepítenem a 11.040-et bocsi a kérdésért de akkor ha poenix-el frissítek az nem írja át a product kódot?
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
A C7 product kódját nem sajnos .golozis írta:sikerült feltelepítenem a 11.040-et bocsi a kérdésért de akkor ha poenix-el frissítek az nem írja át a product kódot?
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
- Nem: Nő
- Has thanked: 2 times
Szia!
Szeretnék segítséget kérni. Egy Nokia 5800 XpressMusic mobilom van, és a Nokia Suite-tal akartam frissíteni a szoftverét, de fél úton megszakadt a kapcsolat, nem tudom mitől, minden esetre most a telefonom használhatatlan. Megcsináltam mindent, amit leírtál, de amikor firmware update-elni szeretném, nem tudom kipipálni, hogy "Dead phone USB flashing"... így mindig közli hogy nincs telefon csatlakoztatva, akár nyomogatom a bekapcs gombot, akár nem... Szóval mit tehetek?
Szeretnék segítséget kérni. Egy Nokia 5800 XpressMusic mobilom van, és a Nokia Suite-tal akartam frissíteni a szoftverét, de fél úton megszakadt a kapcsolat, nem tudom mitől, minden esetre most a telefonom használhatatlan. Megcsináltam mindent, amit leírtál, de amikor firmware update-elni szeretném, nem tudom kipipálni, hogy "Dead phone USB flashing"... így mindig közli hogy nincs telefon csatlakoztatva, akár nyomogatom a bekapcs gombot, akár nem... Szóval mit tehetek?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. 2012-es a phönix amit telepítettél? A phönixet kikapcsolt vírusirtó melett kell telepiteni. ha vista vagy win7 van a gépeden akkor a biztonsági központban az állandó védelmet is ki kell kapcsolni. Különben nem települ és nem működik rendesen a phönix .Dot94 írta:Szia!
- Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Nem: Nő
- Has thanked: 2 times
Nem, a 2009es van telepítve, mert a 2012-esre közli hogy a fájl nem található... A vírusirtót kikapcsoltam, most ezt a hibát írta ki:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84012283 (-2080300413)
Flash: Critical error while programming CMT data. Flashing operation aborted.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. Töröld le a 2009 és ugy telepitsd a 2012 phönixet. Vegyél fel skyp és segítek . kukuc- így keress meg. A mínusz jel kell a név mögött.Dot94 írta:Nem, a 2009es van telepítve, mert a 2012-esre közli hogy a fájl nem található... A vírusirtót kikapcsoltam, most ezt a hibát írta ki:
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5130c-2
sziasztok nagyon kéne a segítségetek!! 5130c-2 telómon phoenix-el cseréltem firmware-t..el is indult frissítés csak h közben le ment az áram....és most meghalt a telóm..próbáltam újra frissíteni de nem ismeri fel dead mode -ban se..és még kiír egy olyan hibát h: flashing failed do you want to retry flashing?
HRESULT 0x8401F141 (-2080247487)
flash:boot rome was not detected after boot up. unable to start flashing.
Már vagy 30x próbálkoztam...és sok féleképen..légyszíves segítsetek!!! nagyon a szívemhez nőt a teló... és légyszi részletesen. köszi előre is:)
HRESULT 0x8401F141 (-2080247487)
flash:boot rome was not detected after boot up. unable to start flashing.
Már vagy 30x próbálkoztam...és sok féleképen..légyszíves segítsetek!!! nagyon a szívemhez nőt a teló... és légyszi részletesen. köszi előre is:)