Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 500
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
Köszönöm! Most már csak annyi a kérdésem hogy mivel az gépemen lévő Windows XP SP2 és NET Framework 3.0 miatt a Navifirm Plus 1.6 indul csak el és ott nincs "emmc.fpsx" akkor azt hol keressem? Vagy ha nincs ott akkor az nem is fontos?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A navifirm proginál baloldalon felül a "server"-nél tedd át "Nokia Care Suite" módba és már ott is lesz az emlitett fájl!kisstamas880318 írta:Köszönöm! Most már csak annyi a kérdésem hogy mivel az gépemen lévő Windows XP SP2 és NET Framework 3.0 miatt a Navifirm Plus 1.6 indul csak el és ott nincs "emmc.fpsx" akkor azt hol keressem? Vagy ha nincs ott akkor az nem is fontos?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 500
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 6 times
Hella.
Teljesen kezdő vok.
Napok óta olvasgatom ezt az 557 oldalt meg a másik 625-t, lépésről lépésre teljesítem a leírtakat, de vmiért nem akarja az igazságot. Vagy az elsö 3 másodpercben megáll a "refurbis" vagy meghal a teló, h csak downgradeléssel tudok életet lehelni belé. Prod.szám mire van ha nem kell átírni? Ha át kell, hogyan tudom? Néhány helyen azt is olvastam, h töröljem a privát, resorce, system mappát, de miután leformázom a telefont, nem nagyon tudom ezt megoldani. Max a Phoenix-szel (ha azzal lehet), de ahhoz nem értek
Esetleg valaki egy pontosabb leírással ha tudna szolgálni, azt megköszönném. Próbáltam jelen dátummal, visszaállítottal is.
Vasam prod kódja: 059D8G5
Amit feltennék: 0599766 Nokia _N8_Pro_Edition_V7.2_EN-HUN
Millió köszönet.
Teljesen kezdő vok.
Napok óta olvasgatom ezt az 557 oldalt meg a másik 625-t, lépésről lépésre teljesítem a leírtakat, de vmiért nem akarja az igazságot. Vagy az elsö 3 másodpercben megáll a "refurbis" vagy meghal a teló, h csak downgradeléssel tudok életet lehelni belé. Prod.szám mire van ha nem kell átírni? Ha át kell, hogyan tudom? Néhány helyen azt is olvastam, h töröljem a privát, resorce, system mappát, de miután leformázom a telefont, nem nagyon tudom ezt megoldani. Max a Phoenix-szel (ha azzal lehet), de ahhoz nem értek

Millió köszönet.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!Chelios07 írta:Hella.
Teljesen kezdő vok.
Napok óta olvasgatom ezt az 557 oldalt meg a másik 625-t, lépésről lépésre teljesítem a leírtakat, de vmiért nem akarja az igazságot. Vagy az elsö 3 másodpercben megáll a "refurbis" vagy meghal a teló, h csak downgradeléssel tudok életet lehelni belé. Prod.szám mire van ha nem kell átírni? Ha át kell, hogyan tudom? Néhány helyen azt is olvastam, h töröljem a privát, resorce, system mappát, de miután leformázom a telefont, nem nagyon tudom ezt megoldani. Max a Phoenix-szel (ha azzal lehet), de ahhoz nem értekEsetleg valaki egy pontosabb leírással ha tudna szolgálni, azt megköszönném. Próbáltam jelen dátummal, visszaállítottal is.
Millió köszönet.
A mappák törlése vagy a formázás vagy-vagy alapon müködik! Vagy törlöd a mappákat és nem kell formázni vagy formázod a meghajtókat és nem kell a mappákat törölni! A productot nem kell átírni, mert a phoenix simán felteszi az újabb szoftot anélkül, hogy átírná azt!
Az általad emlitett verziót Igy tudod feltenni! Ennél jobb leírást nem hiszem, hogy találsz!
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e52
sziasztok!
tudnátok adni nokia e72-es készülékhez olyan product kódot, amire ha átírom akkor magyarra frissíti?
tudnátok adni nokia e72-es készülékhez olyan product kódot, amire ha átírom akkor magyarra frissíti?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
E72 RM-530justicee89 írta:sziasztok!
0587284: HUNGARY QW BROWN
0584263: HUNGARY QW GREY
059B0G8: HUNGARY QW WHITE
0592807: E72 RM-530 T-Mobile Hungary HU BLACK Free Navi V2 Light (SL) - MR
0595208: E72 RM-530 Telenor Hungary HU ZODIUM BLACK TELENOR V3 - MR
0597035: E72 RM-530 Vodafone Hungary HU BLACK Free Navi V2 - MR
Skyp: kukuc-
- ati.spider
- Újonc
- Készüléktípus: C7-N9-Iphone 4-Lumia 920
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
udv!
hazavagtam a c7 emet,asszem halott modban van,probaltam frissiteni phoenixel,megy is egy darabig de mikor bootolni kene a telonak akkor errort ir...tudna valaki segiteni??koszi
hazavagtam a c7 emet,asszem halott modban van,probaltam frissiteni phoenixel,megy is egy darabig de mikor bootolni kene a telonak akkor errort ir...tudna valaki segiteni??koszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
6500s-1
Sziasztok!!
Van egy nagy problémám! Hoztak nekem egy 6500s-1 készüléket hogy cseréljek rajta FW-t JAF segítségével csináltam. 1. sikerült is csak nem megfelelő product számút tettem fel neki, és nem tudott magyarul. Akkor fel akartam tenni egy másikat, és amikor a csere végén be kéne kapcsolnia a telefonnak csak egy fehér képernyőt kapok ami eltűnik és nem indul el a telefon. Ezek után amikor én akarom indítani a készüléket csak a nokia felírat jelenik meg és kikapcsol. Bármelyik FW-t teszem fel mind ezt csinálja. Hol keressem a problémát. Kifogytam az ötletekből! Segítsete!!
Előre is köszi!!!
BREEE
Van egy nagy problémám! Hoztak nekem egy 6500s-1 készüléket hogy cseréljek rajta FW-t JAF segítségével csináltam. 1. sikerült is csak nem megfelelő product számút tettem fel neki, és nem tudott magyarul. Akkor fel akartam tenni egy másikat, és amikor a csere végén be kéne kapcsolnia a telefonnak csak egy fehér képernyőt kapok ami eltűnik és nem indul el a telefon. Ezek után amikor én akarom indítani a készüléket csak a nokia felírat jelenik meg és kikapcsol. Bármelyik FW-t teszem fel mind ezt csinálja. Hol keressem a problémát. Kifogytam az ötletekből! Segítsete!!

BREEE
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Re: 6500s-1
breeemaster írta:Sziasztok!!
Van egy nagy problémám! Hoztak nekem egy 6500s-1 készüléket hogy cseréljek rajta FW-t JAF segítségével csináltam. 1. sikerült is csak nem megfelelő product számút tettem fel neki, és nem tudott magyarul. Akkor fel akartam tenni egy másikat, és amikor a csere végén be kéne kapcsolnia a telefonnak csak egy fehér képernyőt kapok ami eltűnik és nem indul el a telefon. Ezek után amikor én akarom indítani a készüléket csak a nokia felírat jelenik meg és kikapcsol. Bármelyik FW-t teszem fel mind ezt csinálja. Hol keressem a problémát. Kifogytam az ötletekből! Segítsete!!Előre is köszi!!!
BREEE
A telefon aksi alatt milyen RM szám van és productkód ? RM-240 vagy RM-278 . Az Angol szoftvernak a verziószáma 9.40 megegyezett a magyar szoftverral ?
Skyp: kukuc-