Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Re: Nokia C3 magyar szoftver

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Pele írta:Hello

Lenne egy nokia c3-as telefonom és magyar szoftvert szeretnék rá tenni, de még kezdo vagyok és kellene egy kicsi segitség! honnan toltsem a szoftvert?? segitsetek lécci!

Köszi elore is!!

Olvasd el az üzeneted a lap tetején baloldalt. ;)
Skyp: kukuc-
kukszi
3. szint
3. szint

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Pele . Töltsd le és kikapcsolt vírusirtó mellet telepítsd a legújabb phőnix programot . A telefonon ellenőrizd *#0000# beírásával melyik szoftver van rajta . Ha RM- 614 8.70 vagy ennél kisebb akkor indítsd el a phönix programot bal felül file open product kiválasztod az RM-614 . utána tools data package download . Beírod a kis ablakba a telefonod színének megfelelő productkodot
059C783: RM-614 EURO_B2_BLUE_HUN_HUNGARY
059B3W4: RM-614 EURO_B2_GOLD_HUN_HUNGARY
0597595: RM-614 EURO_B2_GREEN_HUN_HUNGARY
0597565: RM-614 EURO_B2_PINK_HUN_HUNGARY
0593933: RM-614 EURO_B2_SLATEG_HUN_HUNGARY

Rányomsz a check availability utána Download és már tölti is lefele a legfrissebb magyar szoftot. Phőnixel meg felteszed rá . viewtopic.php?f=64&t=40
Pele
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C3
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Szoftver telepités nokia c3

Hozzászólás Szerző: Pele »

Hello
Elkezdtem telepíteni a szoftvert és megállott mert azt írta hogy egy kis időre megszakad a kapcsolat mert a teló boot loader módba lép mert telepíti a köv programokat stb!!! de az a baj hogy nem egy kis időre szakadt meg, hanem úgy kb 6 órát vártam s akkor sem folytatta s majd kihúztam!!! még kép sem akar a telon elé jonni! még fehéren sem világit!! mit tudjak csinálni?? léccives segítsetek! nagyon nagyon fontos lenne!!!

http://kepfeltoltes.hu/view/120621/ggg_ ... es.hu_.jpg
Ez a probléma!!

Köszi elore is!!
titi8206
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: titi8206 »

Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem. A fórum egy másik részén kértem segítséget, hogy lenullázzam a telefonom (N97) Ehhez ajánlották a Phoenix-et :)
Szorgalmasan követtem a leírtakat, hogyan kell lépésről lépésre....
Van egy kis gondom az egésszel :(
Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Elkezdődik a "telepítés" vagyis amit a phonix csinál, aztán egy kis idő múlva feljön egy ablak és hibaüzenetet ír :(
Az ablak neve: Product flashing failed és az ablakban a következő üzenet található: The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.

Segítsetek kérlek :(
Előre is nagy köszönettel!
kukszi
3. szint
3. szint

Olvasd el az üzeneted baloldalt felül.
kisstamas880318
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: kisstamas880318 »

Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni hogy egy T-Mobile-os Nokia 500-ra hogy tudnék független Belle Soft-ot rakni? Product Code-ot át kell írni? És ha igen akkor hol találok hozzá való magyart? És hogy ezt PC Suite-al meg lehet e valósítani vagy valami más módja is van? És ha van akkor mi és hogyan kell csinálni? A válaszokat előre is köszönöm!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kisstamas880318 írta:Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni hogy egy T-Mobile-os Nokia 500-ra hogy tudnék független Belle Soft-ot rakni? Product Code-ot át kell írni? És ha igen akkor hol találok hozzá való magyart? És hogy ezt PC Suite-al meg lehet e valósítani vagy valami más módja is van? És ha van akkor mi és hogyan kell csinálni? A válaszokat előre is köszönöm!
Ezzel a progival letöltöd a független szoftot!
Aztán a Phoenix progival felteszed a telcsire!
Phoenix használata!
A productot nem kell átírni! Frissítés elött csinálj biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről és videokról!
A független szoft-tól nem lesz független a telcsi csak a szolgáltatói sallangoktól lesz mentes!
A 111.20.59-es verzió kell neked! Magyar nyelvet bármelyik euro3-as szoft tartalmaz, de felteheted a független magyar szoftot is!
kisstamas880318
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: kisstamas880318 »

Szia. Először is szeretném nagyon megköszönni a gyors választ és a segítséget! :) Még annyit kérdeznék hogy ha nem egyezik a két soft-hoz tartozó product code mert az enyém: 059L4F9 amit pedig szerintem fel kéne raknom az vagy ez euro3_black_black (059G737) vagy a russian_hu_black_black (059G735) és ahoz jól gondolom hogy át kéne írni a p.c.-ot? (tudom hogy nem lesz független de nem az a cél, csak szeretnék megszabadulni a szolgáltató dolgaitól plusz vannak bent kissebb de annál zavaróbb hibák) A válaszod előre is köszönöm! :)
pityu30
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 2700 Classic

Hozzászólás Szerző: pityu30 »

A leírás alapján a T-s 2700 classicomra egy 7.80-as CZ t-mobile firmware-t raktam. Sikerült működik, de kissé fura a dolog.. A bekapcskor üdvözlő üzenet az t-mobilos, kikapcskor viszont telenoros! Hogy lehet ez? RM-561 asszem a produkt kódot átírtam, hogy felmenjen. (igaz először cseh volt a default nyelv, de át tudtam magyarra állítani.)
Szóval meg lehet-e csinálni ezt a kikapcsolás képernyű megváltoztatását?
Érdemesebb-e magasabb verziószámú szoftot tenni rá? (állítólag az újakkal lasabb a zenelejátszóban a zenék közt a váltás.)
Linkelné valaki, hogy az újabb 2700 szoftokban mit változtattak?
lehet gyári szoftot feltenni? de t-mobile függőséggel? (melyik a jó verzió ez esetben?)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kisstamas880318 írta:Szia. Először is szeretném nagyon megköszönni a gyors választ és a segítséget! :) Még annyit kérdeznék hogy ha nem egyezik a két soft-hoz tartozó product code mert az enyém: 059L4F9 amit pedig szerintem fel kéne raknom az vagy ez euro3_black_black (059G737) vagy a russian_hu_black_black (059G735) és ahoz jól gondolom hogy át kéne írni a p.c.-ot? (tudom hogy nem lesz független de nem az a cél, csak szeretnék megszabadulni a szolgáltató dolgaitól plusz vannak bent kissebb de annál zavaróbb hibák) A válaszod előre is köszönöm! :)
A productal nem kell foglalkozni! Elméletileg a phoenix az 500-as telcsi productját sem írja át csak egyszerűen leradirozza a C meghajtót és felteszi az új szoftot!
Ha meg szervízbe kellene vinned egyszerűen visszateszed a T-s szoftot és kész! A lényeg, hogy kissebb verziószámú szoftot sosem szabad feltenni!!! Csak azonos vagy nagyobb verziószámút! Elötte formázd le az E meghajtót! A navifirmben pedig az előre kijelölt fájlok mellé még jelöld ki az "emmc.fpsx." végű fájlt is és azt is töltsd le!
Az emlitett fájl a telcsi E meghajtójának gyári tartalma!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”