Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: kukszi »

adamekuska írta:Helló Egy olyan problémám lenne hogy van nekem egy Nokia E52-es telóm és nem akar bekapcsolni. Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot akkor rezzen egyet de a kijelző nem csinál semmit sem és a billentyűzet sem kezd el világítani. Megpróbáltam Phoenix-el flashalni de kijön egy ablak amiben kéri hogy húzzam ki a kábelt a telóbó majd vegyem ki az aksit majd dugjam vissza a kábelt, rakjam vissza az aksit és nyomjam meg a power gombot aztán nyomjon OK-t (Itt hosszan kell nyomni vagy csak egyszer elég ? ) és itt kiírja hogy firmware update failed Utána meg azt írja hogy Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Már több embernél olvastam ugyanezt a problémát. Valaki nem tudna nekem segíteni hogy mit kell ilyenkor csinálni ?

Szia. A legújabb phoenix -el probáltad? Nokia Cable Driver is kell hozzá http://nokia-connectivity-cable-driver. ... tar.com/hu ha a phoenix nem rakta fel. Ha igy se megy akkor probáld JAF http://upfone.hu/content/nokia-flash-5r ... programmal
Skyp: kukuc-
serfozo02
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: serfozo02 »

Sziasztok! Nekem olyan gondom van, hogy az N8-asomra feltettem a symbian belle-t de a magyar nyelvet nem sikerül rávarázsolni. Már próbáltam Nss-sel és Phoenix-szel is de hiába, egyik sem működik, követve a lépéseket. Hogyan lehet a legegyszerűbben ezt megoldani? Rm-596 a type de azt sem tudom hogy a sok product kód közül melyik lenne a megfelelő. Tud valaki segíteni?
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

serfozo02 írta:Sziasztok! Nekem olyan gondom van, hogy az N8-asomra feltettem a symbian belle-t de a magyar nyelvet nem sikerül rávarázsolni. Már próbáltam Nss-sel és Phoenix-szel is de hiába, egyik sem működik, követve a lépéseket. Hogyan lehet a legegyszerűbben ezt megoldani? Rm-596 a type de azt sem tudom hogy a sok product kód közül melyik lenne a megfelelő. Tud valaki segíteni?
Szia

A product kód nem fontos. Az rm-596 kell figyelned és a telefonod színére. A navifirmről pedig az euro 3-as szoftvert szedd le! Abban benne lesz a magyarnyelv is.

Üdv Cs
serfozo02
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: serfozo02 »

Köszönöm, mostmár csak annyi, hogy minden szín kezdőbetűi ott vannak, de a black az melyik? A dg az dark grey gondolom, de akkor a ds lesz a nyerő? Köszi előre is! Most hogy nézem, lehet hogy ez dark grey? Végülis nem föltétlen fekete....
adamekuska
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: adamekuska »

Köszönöm a gyors választ de JAF programmal nem lehet E52-t flashelni :( és sajnos még mindig nem működik phoenixel sem Azt olvastam hogy valami mxkey-el lehet flashelni Valaki tudja mi az ?
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

adamekuska írta:Köszönöm a gyors választ de JAF programmal nem lehet E52-t flashelni :( és sajnos még mindig nem működik phoenixel sem Azt olvastam hogy valami mxkey-el lehet flashelni Valaki tudja mi az ?
Miért nem lehet? :hmm2: http://kepfeltoltes.hu/120314/452198376 ... es.hu_.jpg

Keress meg skyp kukuc- azt megnézzük hogy mi a gond.
Skyp: kukuc-
sepike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-00

Szoftverfrissítés Phoenix-szel:(

Hozzászólás Szerző: sepike »

Hello
Kérlek ha tudtok segítsetek mert tanácstalan vagyok már 4 napja szívok
egy Nokia C5-00 telefon újra élesztésével de eddig sajnos sikertelenül .
Eddig használt eszközök amiket bevetettem a harcban
Phoenix annál ez jön ki kedves üzenetként számomra :( ....http://kepfeltoltes.hu/view/120315/rem_ ... es.hu_.jpg....)itt még reménykedtem.. itt már nem --->http://kepfeltoltes.hu/view/120315/itt_ ... es.hu_.jpg
JAF meg el sem kezdi ...
A gép meg úgy látja a telefont hogy mikor milyen lassú vagyok éppen de volt hogy 6 7másodpercigis érzékelte utána eltűnt ..
A telefon nem kapcsol be csak rezeg egyet...

előre is köszönöm de a szervizbe csak a legvégén vinném.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel:(

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

sepike írta:Hello
Kérlek ha tudtok segítsetek mert tanácstalan vagyok már 4 napja szívok
egy Nokia C5-00 telefon újra élesztésével de eddig sajnos sikertelenül .
Eddig használt eszközök amiket bevetettem a harcban
Phoenix annál ez jön ki kedves üzenetként számomra :( ....http://kepfeltoltes.hu/view/120315/rem_ ... es.hu_.jpg....)itt még reménykedtem.. itt már nem --->http://kepfeltoltes.hu/view/120315/itt_ ... es.hu_.jpg
JAF meg el sem kezdi ...
A gép meg úgy látja a telefont hogy mikor milyen lassú vagyok éppen de volt hogy 6 7másodpercigis érzékelte utána eltűnt ..
A telefon nem kapcsol be csak rezeg egyet...

előre is köszönöm de a szervizbe csak a legvégén vinném.
A készüléket DEAD modeban kikapcsolt állapotban csatlakoztasd a géphez és akkor nyomd meg röviden a bekapcs gombot, (tehát ne kapcsold be a telót) amikor a phoenix kéri!
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
sasolo435
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: sasolo435 »

Sziasztok
Szeretnék egy Nokia 6230-as telóra, magyarnyelvet rá varázsolni. A teló svájcból való .
Ha valakinek ilyen telója van, vagy ért ehhez,légyszi segítsetek .
Melyik product kód jó ehhez a telefonhoz ?
Rita1209
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Nem:
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Rita1209 »

(aktutalitását vesztette a dolog :D )
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”