átálítottad no connectionra?akos94 írta:Szoftveresen halott N73-at hogy tudnék újrarakni/resetelni? Nem rá való témát raktam rá és fehér minden a bootolás után, nem reagál semmire. A gép nem ismeri fel dead mode flash-ben.
Melyik verziót töltötted le? Próbálj meg esetleg egy másik verziót letölteni a navifirm progival!kicsi126 írta:Továbbra is a segítségeteket kérem. Sajnos még mindig nem sikerült a frissítés az N8-ra. Mindent a leírás szerint csináltam pontról pontra de a phoenix hibaüzenetet ad miszerint a core fájl hiányzik. Már kitöröltem a fájlokat és újra töltöttem a navifirm-el, leszedtem és újratelepítettem a phoenixet. Sajnos a hibaüzenet maradt pedig a hiányolt fájl ott van az RM-596 mappában. Mégsem látja. Ha valaki tud kérem segítsen mert bár elvagyok az angol menüvel de azért nagyon hiányzik a magyar... A segítséget továbbra is nagyon köszönöm!
Megpróbálhatod másik színűvel is, de például a "russian dg hungary 0599771" is tartalmaz magyar nyelvet!kicsi126 írta:Az töltöttem le ami az utolsó jelenlegi szoftver az N8-ra. 025.007 verzió és EURO3 dg 0599766 és azért ezt mert a telefonom dark gray. melyikkel próbálkozhatnék még?
Amikor a phoenixet újratelepítetted az úgyan az a verzió volt? Esetleg a phoenixből próbálj meg feltenni egy másik verziót!kicsi126 írta:A hiba ugyanaz! Megpróbáltam az általad ajánlott verziót. A phoenix a refubrisra kattintva küldi a hibaüzenetet hogy hiányzik a core fájl pedig ott van a mappában... Más ötlet?