Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: Todo »

peugeotmate írta:Sziasztok!
Ha egy fehér Nokia e71-re rárakom a csak szürke és fekete variánsra kiadott legújabb szoftot, akkor mi történik?
Ha az RM szám stimmel akkor lesz egy új szoft a telcsiden! :yes:
peugeotmate
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: peugeotmate »

Todo írta:
Ha egy fehér Nokia e71-re rárakom a csak szürke és fekete variánsra kiadott legújabb szoftot, akkor mi történik?
RM-346 a készülék, illetve a letöltendő verzió is. A zárójeles rész nem számít, ugye?
Todo
5. szint
5. szint

peugeotmate írta:
Todo írta:
RM-346 a készülék, illetve a letöltendő verzió is. A zárójeles rész nem számít, ugye?
Ha az RM szám stimmel akkor mehet rá! A szinek igazából csak a telo szoftveréhez igazodnak! Például a háttérképek, témák stb.!
Én a C7-es telcsimre is tettem már fel nem a szinének megfelelő szoftot! Vagy elég ha csak abból indulunk ki, hogy amik kint vannak nem hivatalos belle szoftok azok is csak egy euro3-as firmware-ra épülnek, ennek ellenére rengetegen feltették és kizártnak tartom, hogy minden N8-as és C7-es telcsi azonos szinű az euro3-as szoft szinével! Arra azért figyelj, hogy olyat tegyél fel ami tartalmazza a magyar nyelvet ( már persze ha fontos )!
peugeotmate
Újonc
Újonc

Ha az RM szám stimmel akkor mehet rá! A szinek igazából csak a telo szoftveréhez igazodnak! Például a háttérképek, témák stb.!
Én a C7-es telcsimre is tettem már fel nem a szinének megfelelő szoftot! Vagy elég ha csak abból indulunk ki, hogy amik kint vannak nem hivatalos belle szoftok azok is csak egy euro3-as firmware-ra épülnek, ennek ellenére rengetegen feltették és kizártnak tartom, hogy minden N8-as és C7-es telcsi azonos szinű az euro3-as szoft szinével! Arra azért figyelj, hogy olyat tegyél fel ami tartalmazza a magyar nyelvet ( már persze ha fontos )![/quote]

"Flashing operation didn't start correctly. To recover, follow next instructions:..." Ezt írja már ki, vagy ezredszerre. Telefon PC Suite módban. Minden rendben zajlik. Nokia N8-amat már többször flasheltem hiba nélkül.
peugeotmate
Újonc
Újonc

Kiírta, hogy a flashelés sikeres, de most csak a fehér kijelző világít. Mi lehet a baj? Mit kéne ilyenkor csinálni?
Már minden ok. Köszöntem a segítséget.
masterchief245
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: masterchief245 »

Köszönöm mindenkinek a választ!CsCsabesz már keltettem életre telefont régebben. Szóval nem új nekem a Phoenix! Csak ez a telefon baszakszik itt! És nem tudom hogy miért! De kipróbálok minden lehetőséget! Köszönöm még egyszer mindenkinek aki válaszolt! Üdv
biohardware
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: biohardware »

Sziasztok!

Van egy n8 am régóta Bellét használok és jó minden! múlthéten beállitottam a telefonzár kódot a telefonon és hogy 1 perc legyen az idő! müködött és minden ok volt aztán újrainditottam a telefont és nem fogadta el....úgy kezdte a dolgokat, hogy megnyomtam egy gombot akkor 2* ot rakott ki....próbáltam rákötni bill-t de úgy sem fogadta el...most megflasheltem phoenixxel és amint bekapcsolom kiirja, hogy nincs megadva telefonzár kód...adjak meg egyet...megadok egyet aztán megkell erősiteni...rányomok, hogy ok és kódhibát ir ki...ez mi? kérlek segitsetek benne! egyáltalán volt valakinek ilyen baja?
Todo
5. szint
5. szint

biohardware írta:Sziasztok!

Van egy n8 am régóta Bellét használok és jó minden! múlthéten beállitottam a telefonzár kódot a telefonon és hogy 1 perc legyen az idő! müködött és minden ok volt aztán újrainditottam a telefont és nem fogadta el....úgy kezdte a dolgokat, hogy megnyomtam egy gombot akkor 2* ot rakott ki....próbáltam rákötni bill-t de úgy sem fogadta el...most megflasheltem phoenixxel és amint bekapcsolom kiirja, hogy nincs megadva telefonzár kód...adjak meg egyet...megadok egyet aztán megkell erősiteni...rányomok, hogy ok és kódhibát ir ki...ez mi? kérlek segitsetek benne! egyáltalán volt valakinek ilyen baja?
Próbáld meg úgy újra flashelni, hogy elötte leformázod az E és ha van akkor az F meghajtót!
terko
Újonc
Újonc
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: terko »

Sziasztok!
Van egy 5800-ám szoftverfrissítés végén amikor újra kellett volna indulnia a telónak csak ki-be kapcsolt a kijelző vagy fehér volt, vagy színes csíkok voltak benne. levettem gépről bekapcsolom ( vagyis próbálom ) és ugyan ezt csinálja. Valakinek valami mentő ötlete? :pirul: :sad:
Todo
5. szint
5. szint

terko írta:Sziasztok!
Van egy 5800-ám szoftverfrissítés végén amikor újra kellett volna indulnia a telónak csak ki-be kapcsolt a kijelző vagy fehér volt, vagy színes csíkok voltak benne. levettem gépről bekapcsolom ( vagyis próbálom ) és ugyan ezt csinálja. Valakinek valami mentő ötlete? :pirul: :sad:
Phoenixel dead módban tedd újra! Ha a végén nem indul el, akkor leveszed a gépről, akksi ki, majd vissza és igy már indulnia kellene!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”