Ha az RM szám stimmel akkor lesz egy új szoft a telcsiden!peugeotmate írta:Sziasztok!
Ha egy fehér Nokia e71-re rárakom a csak szürke és fekete variánsra kiadott legújabb szoftot, akkor mi történik?
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
RM-346 a készülék, illetve a letöltendő verzió is. A zárójeles rész nem számít, ugye?Todo írta:Ha az RM szám stimmel akkor lesz egy új szoft a telcsiden!peugeotmate írta:Sziasztok!
Ha egy fehér Nokia e71-re rárakom a csak szürke és fekete variánsra kiadott legújabb szoftot, akkor mi történik?
-
- 5. szint
Ha az RM szám stimmel akkor mehet rá! A szinek igazából csak a telo szoftveréhez igazodnak! Például a háttérképek, témák stb.!peugeotmate írta:RM-346 a készülék, illetve a letöltendő verzió is. A zárójeles rész nem számít, ugye?Todo írta:Ha az RM szám stimmel akkor lesz egy új szoft a telcsiden!peugeotmate írta:Sziasztok!
Én a C7-es telcsimre is tettem már fel nem a szinének megfelelő szoftot! Vagy elég ha csak abból indulunk ki, hogy amik kint vannak nem hivatalos belle szoftok azok is csak egy euro3-as firmware-ra épülnek, ennek ellenére rengetegen feltették és kizártnak tartom, hogy minden N8-as és C7-es telcsi azonos szinű az euro3-as szoft szinével! Arra azért figyelj, hogy olyat tegyél fel ami tartalmazza a magyar nyelvet ( már persze ha fontos )!
-
- Újonc
Ha az RM szám stimmel akkor mehet rá! A szinek igazából csak a telo szoftveréhez igazodnak! Például a háttérképek, témák stb.!
Én a C7-es telcsimre is tettem már fel nem a szinének megfelelő szoftot! Vagy elég ha csak abból indulunk ki, hogy amik kint vannak nem hivatalos belle szoftok azok is csak egy euro3-as firmware-ra épülnek, ennek ellenére rengetegen feltették és kizártnak tartom, hogy minden N8-as és C7-es telcsi azonos szinű az euro3-as szoft szinével! Arra azért figyelj, hogy olyat tegyél fel ami tartalmazza a magyar nyelvet ( már persze ha fontos )![/quote]
"Flashing operation didn't start correctly. To recover, follow next instructions:..." Ezt írja már ki, vagy ezredszerre. Telefon PC Suite módban. Minden rendben zajlik. Nokia N8-amat már többször flasheltem hiba nélkül.
Én a C7-es telcsimre is tettem már fel nem a szinének megfelelő szoftot! Vagy elég ha csak abból indulunk ki, hogy amik kint vannak nem hivatalos belle szoftok azok is csak egy euro3-as firmware-ra épülnek, ennek ellenére rengetegen feltették és kizártnak tartom, hogy minden N8-as és C7-es telcsi azonos szinű az euro3-as szoft szinével! Arra azért figyelj, hogy olyat tegyél fel ami tartalmazza a magyar nyelvet ( már persze ha fontos )![/quote]
"Flashing operation didn't start correctly. To recover, follow next instructions:..." Ezt írja már ki, vagy ezredszerre. Telefon PC Suite módban. Minden rendben zajlik. Nokia N8-amat már többször flasheltem hiba nélkül.
-
- Újonc
Kiírta, hogy a flashelés sikeres, de most csak a fehér kijelző világít. Mi lehet a baj? Mit kéne ilyenkor csinálni?
Már minden ok. Köszöntem a segítséget.
Már minden ok. Köszöntem a segítséget.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Nem: Férfi
Köszönöm mindenkinek a választ!CsCsabesz már keltettem életre telefont régebben. Szóval nem új nekem a Phoenix! Csak ez a telefon baszakszik itt! És nem tudom hogy miért! De kipróbálok minden lehetőséget! Köszönöm még egyszer mindenkinek aki válaszolt! Üdv
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Van egy n8 am régóta Bellét használok és jó minden! múlthéten beállitottam a telefonzár kódot a telefonon és hogy 1 perc legyen az idő! müködött és minden ok volt aztán újrainditottam a telefont és nem fogadta el....úgy kezdte a dolgokat, hogy megnyomtam egy gombot akkor 2* ot rakott ki....próbáltam rákötni bill-t de úgy sem fogadta el...most megflasheltem phoenixxel és amint bekapcsolom kiirja, hogy nincs megadva telefonzár kód...adjak meg egyet...megadok egyet aztán megkell erősiteni...rányomok, hogy ok és kódhibát ir ki...ez mi? kérlek segitsetek benne! egyáltalán volt valakinek ilyen baja?
Van egy n8 am régóta Bellét használok és jó minden! múlthéten beállitottam a telefonzár kódot a telefonon és hogy 1 perc legyen az idő! müködött és minden ok volt aztán újrainditottam a telefont és nem fogadta el....úgy kezdte a dolgokat, hogy megnyomtam egy gombot akkor 2* ot rakott ki....próbáltam rákötni bill-t de úgy sem fogadta el...most megflasheltem phoenixxel és amint bekapcsolom kiirja, hogy nincs megadva telefonzár kód...adjak meg egyet...megadok egyet aztán megkell erősiteni...rányomok, hogy ok és kódhibát ir ki...ez mi? kérlek segitsetek benne! egyáltalán volt valakinek ilyen baja?
-
- 5. szint
Próbáld meg úgy újra flashelni, hogy elötte leformázod az E és ha van akkor az F meghajtót!biohardware írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Nem: Férfi
Sziasztok!
Van egy 5800-ám szoftverfrissítés végén amikor újra kellett volna indulnia a telónak csak ki-be kapcsolt a kijelző vagy fehér volt, vagy színes csíkok voltak benne. levettem gépről bekapcsolom ( vagyis próbálom ) és ugyan ezt csinálja. Valakinek valami mentő ötlete?
Van egy 5800-ám szoftverfrissítés végén amikor újra kellett volna indulnia a telónak csak ki-be kapcsolt a kijelző vagy fehér volt, vagy színes csíkok voltak benne. levettem gépről bekapcsolom ( vagyis próbálom ) és ugyan ezt csinálja. Valakinek valami mentő ötlete?
-
- 5. szint
Phoenixel dead módban tedd újra! Ha a végén nem indul el, akkor leveszed a gépről, akksi ki, majd vissza és igy már indulnia kellene!terko írta:Sziasztok!