Sziasztok!
kb 1,5 éve vagyok közepesen boldog tulaja egy t-mobilos dark grey n8-00-nak.
Nagyjából használható volt a telefon, pár áruházas szoftver miatt néhányszor újra kellett telepíteni, amit mindíg a nokia suite-val csináltam.
Lejárt a garancia, és gondoltam rakok rá valami jóféle főzött romot. Elég kalandosan, de végül sikerült a BZS N8 v2.0b8 cfw -felrakni, végre a navigáció talál gpst, de kinézetileg meglehetősen visszabutult, és a belle után az anna nem igazán jön be. Leszedtem olyanokat, mint a B&P_Refresh_toggle_pack, és be is másoltam a telefon megfelelő mappájába, widgetből mégis az a nagyon kevés gyári van, az adatforgalmat kapcsoló gombot nem is találtam, ami a szűkös mobilnet mellé jó volna, sem pedig az androidhoz hasonló 3g watchdog prot-ami mérné az adatmennyiséget.
Most tovább kisérleteznék cfw-kkel, a navifirm plus 1,6-tal találok is garmadával, de nem tudom melyik jobb/újabb a számtalan verzió közül, mert ugye a downgrade miatt azt hiszem

mármelyik RM-596 szoftwert felrakhatom, relase függetlenül. Főzött rom is érdekelne, de a fentinél újabbat nem találok.
Valaki valami tanács?