Bizonyos esetekben észrevehető, de sokkal kisebb eséllyel mintha, NSU-val csinálnád.Szaby59 írta:Ha phoenixel frissítem a telót a gari megmarad, vagy észreveszik?
Persze ez akkor igaz, ha változik a pcode.(És bekapcsolható amikor szervizbe kerül

Bizonyos esetekben észrevehető, de sokkal kisebb eséllyel mintha, NSU-val csinálnád.Szaby59 írta:Ha phoenixel frissítem a telót a gari megmarad, vagy észreveszik?
Miért phoenix-szel? Egyébként akkor nem látszik, ha ugyanazt húzod újra. (vagy frisítesz, de előzd meg a hivatalos verzát.)Szaby59 írta:Aha, 1 hónapos független teló 2 év gyári garival, akkor ne frissítsem?
Product kódot nem akarom változtatni, csak abban reménykedem, hogy így jobban fog működni, meg gyorsabb lesz.
(Most 2 napot bír és csak zenét hallgatok rajta, wifi abszolút semmi)
Próbáld meg az NSU-val. Nem muszáj a Phoenixel.Szaby59 írta:Ugyanazt raknám újra a 300-at, de ha mondjuk 200-ról rakom 300-ra akkor elveszik a gari?
A fórumban olvastam és azt írták igen.
Hááááááááát, nemtom hol olvastad, de ez nem elég, hogy elvesszen, mert a frissítés azárt van kitalálva, hogy használják. (persze NSU)Szaby59 írta:Ugyanazt raknám újra a 300-at, de ha mondjuk 200-ról rakom 300-ra akkor elveszik a gari?
A fórumban olvastam és azt írták igen.
Garancia nincs rá? Hová vitted soft frissítésre? (Mert lehet nemártana valami komolyabb helyen megnézetni)Ács Norbert írta:sziasztok, nekem is segithetne valaki aki tud!!!
állandóan lefagy a teló vagy csak kikapcsol a kijlezője, és semmit se lehet vele csinálni!!!!
mi baja lehet?
Hard RESET nem csinált vele semmit!!!
formatáltam az egészet, azse segitett!!!
elvittem SW frissitésre az nem segitett neki!!!
Mit lehetne még megprobálni vele???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()