Firmware modding
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Firmware modding
Heló azt szeretném kérdezni hogy lehet e c6 ra valamit ráraki ami miat hangosabb lesz a teló?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet.gekkoo írta:Heló azt szeretném kérdezni hogy lehet e c6 ra valamit ráraki ami miat hangosabb lesz a teló?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
Hali,.
én ezt szeretném megkérdezni hogy az nem lesz e lehetséges majd Android-ot telepíteni nokiára (5800)
én ezt szeretném megkérdezni hogy az nem lesz e lehetséges majd Android-ot telepíteni nokiára (5800)
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
nemVBence123 írta:Hali,.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy az ovi suite jelezte hogy van új firmware a telefonomhoz 5800xp érdemes ezt feltelepíteni? és elveszhet minden a telefonról ha megcsinálom és ha nem sikerül vmi akkor elromolhat a telefon?
A segítséget előre is köszönöm!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A frissítés előtt,mindenképpen csinálj a teló tartalmáról egy biztonsági mentést,mert a frissítés során eltűnnek a telóról a dolgok (tel számok,képek stb).Frissíteni mindenképpen érdemes,mert jobb lesz a teló.Ami fontos.amíg nem fut le a frissítés,semmiképpen ne piszkáld és ne húzd le a gépről!A teló akkuja pedig legyen teljesen feltöltve,mielőtt frissítesz!IronJesus írta:Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy az ovi suite jelezte hogy van új firmware a telefonomhoz 5800xp érdemes ezt feltelepíteni? és elveszhet minden a telefonról ha megcsinálom és ha nem sikerül vmi akkor elromolhat a telefon?

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic
köszi és akkor gondolom a hack is el fog tűnni a telefonról meg a gps progi is uyge? ovi maps van fenn és sajnos az egyik hack file már nincs meg mert elveszett akkor nem is lehet már hackelni ugye?
köszi a gyors választ
köszi a gyors választ
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Az OVI maps nem tűnik el,mert az alapban benne van a szoftban.A térképek és egyéb progirészek pedig a memkarin vannak.IronJesus írta:köszi és akkor gondolom a hack is el fog tűnni a telefonról meg a gps progi is uyge? ovi maps van fenn és sajnos az egyik hack file már nincs meg mert elveszett akkor nem is lehet már hackelni ugye?
köszi a gyors választ
A hackel kapcsolatban,nem tudom,de lehetséges,hogy a biztonsági mentés azt is megtartja.Viszont,nem tartom lehetetlennek,hogy itt az oldalon megtalálod azt a hack fájlt,ami elveszett.Pl Itt

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XpressMusic
Helló!
Megpróbáltam feltenni 5530omra (blue-white) a letöltések közt megtalálható CFW^3_Symbian_v5.4_for_Nokia_5530_RM-504_v31_or_v32.zip de valamit elszúrtam. V31-es volt az alapom, a 7db fájlt bemásoltam a phoenix products/RM-504 mappájába. Megkerestem a megeggyező product számot (0573223) és elindítottam a folyamatot, csak valami mást rakott fel. Ugyanúgy v31.0.005 a verzió és az egész rendszer mint elötte csak most red-black a séma.
Tudnátok segíteni mit rontottam el??
Köszönöm előre is
Üdv:
Steven
Megpróbáltam feltenni 5530omra (blue-white) a letöltések közt megtalálható CFW^3_Symbian_v5.4_for_Nokia_5530_RM-504_v31_or_v32.zip de valamit elszúrtam. V31-es volt az alapom, a 7db fájlt bemásoltam a phoenix products/RM-504 mappájába. Megkerestem a megeggyező product számot (0573223) és elindítottam a folyamatot, csak valami mást rakott fel. Ugyanúgy v31.0.005 a verzió és az egész rendszer mint elötte csak most red-black a séma.
Tudnátok segíteni mit rontottam el??
Köszönöm előre is
Üdv:
Steven
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n85
Olyan kérdésem lenne ha egy független nokia n85 ös firmwaréjét felteszem akkor a vodafonos n85 ösöm független lesz ?