és ugyan ez a kédésem a Nokia 2720-as és 2220-assal kapcsolatba is
plusz még egy kérdés

az infokat elore is koszi
Crisz
Ut.:néztem a navifirm-mel hozzá cuccokat ne annyi van hogy nem tudom hogy melyik jo
Magyar kell hozzá, hungary, hu van mögé írva akkor az jó. Meg általában az Euro-3-ban van a magyar nyelv.Crisz86 írta:sziasztok az a kérdésem lenne hogy tudom e magyar nyelvre frissiteni vagy tudok e valamilyen modszerrel magyar nyelvet rakni a Nokia x3-as ba
és ugyan ez a kédésem a Nokia 2720-as és 2220-assal kapcsolatba is
plusz még egy kérdés(ha nem gond? ) tudom e fuggetleniteni valamelyket valamilyen modszerrel
az infokat elore is koszi
Crisz
Ut.:néztem a navifirm-mel hozzá cuccokat ne annyi van hogy nem tudom hogy melyik jo
Szia!Crisz86 írta:nem találtam euro3-ast de euro a-tol i-ig van+ stb nagyon sok
nem tudom melyik lenne jo nekem
valakinek otlet hogy melyikbe van benne?
amugy nekem elég ami a végén van zárojelben 7 számjegyu kod? (az a produkt?)
Crisz
Nem kell semmit letölteni. Az csak azért kellett, hogy megkeresd a magyar product kódot, után azt kell beírni az NSS-be.Crisz86 írta:azt azért irtam mert én angliában élek és régebben csináltam egy telot magyarra
a leirás alapján
NSS-sel kicseréltem a produkt kodot utána NSU-val frissitetem az 5230-ast és frankon magyar let
most X3-asom van és nem találtam hozzá produkt kodot
és ahogy a leirásban irtátok akinek nincs produk kodja az tud keresni a navifirm-mel
és kerestem is
letoltottem a Nokia X3 (RM-540)product--->8.54 release--->RM-540 EURO D RS BLACK/RED LATIN(059C1D7)variant-->és azt a hat files-t
de azzal most nekem mit is kell kezdeni? vagy hol van a product kod
egész nap ezt bujom és kovetkeztetek hogy ami a zárojelben van 7tagu szám jegy az a product
vagy nem![]()
elore is elnézést a bambáskodásomért
Crisz86 írta:ok értem
koszi
még annyit utoljára hogy az a 7tagu számsorlesz?