Walaki01 írta:szaboba2 írta:köszönöm szépen a választ, már csak azt kellene kitalálnom, hogy hogy lehetne a telóm problémáját megoldani

Töltsd le ezt!
http://www.ziddu.com/download/8373689/P ... 7.exe.html Próbáld meg vele!Ez tökéletesen műxik.

Egyébként mi a gond a telóval?

Írd le,hátha tudunk segíteni.

nos, köszi a kérdést... akkor elkezdem sorolni
Szóval az a problémám, hogy az n96-omnak a kijelzője furán viselkedik. Egyik napról a másikra ugyanis azt kezdte el csinálni, hogy ha a hosszabbik oldalára fektetem, mindent megjelenít, minden működik, azonban állítva, amikor a kijelző ugye átfordul, akkor csak az alap nokia háttér jelenik meg, plusz egy csík az oldalán amit tudok le fel görgetni, de ennyi... plusz, pl, ha bemegyek a képek menübe és elkezdem nézni a képeket akkor már mindkét állásban kijelez mindent a kijelző, és megy is minden, azonban mihelyt visszalépek a főmenübe máris meghal a dolog és úgy viselkedik ahogy az elején leírtam. Plusz a videókat sem képes normálisan lejátszani csak erősen szaggatva(már ami a képet illeti, a hang az megy jól). Ami még talán fontos lehet, hogy ha pl belépek a menübe, akkor ugye először sötét kép(alap nokia háttér) aztán ha pár mp után megvárom hogy a háttérvilágítás kialudjon, és nyomok egy gombot,akkor megjeleníti az adott menüt ahova beléptem, de sajna mozogni már nem tudok benne, legalábbis láthatóan nem, csak az a bizonyos csík megy amerre mozgok, tehát magát a menüt tudom kezelni, csak nem látom. Voltam vele szervizben, ott azt mondták, hogy szerintük ez szoftveres probléma lesz, eddig próbálkoztam egy hard resettel, valamint egy phoenix-es szoftverfrissítéssel, de semmi.
És most már ötletem sincs nagyon mit lehetne tenni...