Don_Cornetto írta:Hali. Egy kis segítség jól jönne. Navifirmel keresem a telomhoz a produkt kodot, de nem találom sehol sem. A NSS-el nem tudom megváltoztatni, mert mindig errort ír ki.
A telo Nokia 5230, RM 588, produkt kod az aksi alatt:0597033, szoftververzió:21.6.005.
Szia!
Elvileg ebben van magyar:
059B721: RM-588 EURO3 BLACK CWM
Ha phoenix-el csinálod, akkor nem kell átírni a kódot.
A phonixnél is ki kell kapcsolni a telefon? Olvasgattam egy kicsit, és a JAFnál ki kell. A sim kártya és a memoriakártyát ki kell venni?
Nem feltétlenül kell, de lehet úgy is csinálni.[/quote]
Még egy kérdésem van: itt az oldalon a letöltések között láttam olyan főzött romot, ami kompatibilis az 5230al. Azt hogy lehet felrakni?
robchy írta:Sziasztok!
Egy érdekes problémába futottam bele. A frissítés ablakban nem jelenik meg az ablak tartalmának jobb széle és alja. Így csak úgy tudom kiválasztani, hogy melyik firmware-t frissítem, ha enter-t ütök, viszont elindítani már nem tudom a frissítést, mert nem tudom átrakni a fókuszt a megfelelő gombra. Windows 7-en használnám és több verziót is kipróbáltam. Tudtok erre vmi megoldást? Ja és hiába teszem ki teljes képernyőre, akkor is csak nyújtja a tartalmat.
Hátha belefut még valaki ebbe a problémába... ALT+f kombinációval el lehet indítani a flashelést.
És lenne egy újabb kérdésem. A c3 prodct code-ot mivel lehetne átírni? Az NSS nem ismeri fel. Előre is köszi a segítséget!
Phoenixhez nem kell átírni. Ha valami gond van, akkor meg vissza kell tenni az eredeti szoftvert, és kész
Navifirmmel leszedtem az X6-os 16gb-oshoz való legújabb 30.0.003-as firmwaret. Amikor megnyomom Phoenixben a Refurbish gombot, akkor azt írja ki, hogy "An optional file is missing. RM559_003_001_M009_164.fpsx"
Navifirmben megnyomtam az "all"-t és le is szedett minden ott található file-t. Folytathatom a frissítést vagy így nem lesz jó?
update: Phoenix-el is leszedtem és ugyan úgy nincs benne ez a file.
Navifirmmel leszedtem az X6-os 16gb-oshoz való legújabb 30.0.003-as firmwaret. Amikor megnyomom Phoenixben a Refurbish gombot, akkor azt írja ki, hogy "An optional file is missing. RM559_003_001_M009_164.fpsx"
Navifirmben megnyomtam az "all"-t és le is szedett minden ott található file-t. Folytathatom a frissítést vagy így nem lesz jó?
update: Phoenix-el is leszedtem és ugyan úgy nincs benne ez a file.
Üdv
d8976
Hali!
Nem kell vele foglalkozni nem olyan fontos fájl, attól még jól megcsinálja a frissítést.
robchy írta:Sziasztok!
Egy érdekes problémába futottam bele. A frissítés ablakban nem jelenik meg az ablak tartalmának jobb széle és alja. Így csak úgy tudom kiválasztani, hogy melyik firmware-t frissítem, ha enter-t ütök, viszont elindítani már nem tudom a frissítést, mert nem tudom átrakni a fókuszt a megfelelő gombra. Windows 7-en használnám és több verziót is kipróbáltam. Tudtok erre vmi megoldást? Ja és hiába teszem ki teljes képernyőre, akkor is csak nyújtja a tartalmat.
Hátha belefut még valaki ebbe a problémába... ALT+f kombinációval el lehet indítani a flashelést.
És lenne egy újabb kérdésem. A c3 prodct code-ot mivel lehetne átírni? Az NSS nem ismeri fel. Előre is köszi a segítséget!
Phoenixhez nem kell átírni. Ha valami gond van, akkor meg vissza kell tenni az eredeti szoftvert, és kész
Köszi a választ!
Csak azért gondoltam visszaírni az eredetire, mert nehogy valamilyen csatlakozásnál kiderüljön a turpisság...
Hello mindenkinek! Lenne egy kérdésem.....Van egy Nokia 5530-om....a szoftver egy 2009-es verzió, amit még az Ovi Suital sem lehet frissíteni, lévén a szerencsétlen product kódnak....Így most a Phoenixel akarok próbálkozni.....nekem egy 10-es szoftverem van, de sikeresen letöltöttem az európai 32-es verzószámú szoftvert...A kérdés...Ha felrakom ezt a szoftvert akkor, a nyelvben lesz magyar?
Következő a problémám.Win 7-re próbálom feltelepíteni a phoenix-et de az istenért nem megy fel.
Következőket írja:
Unable to execute file:
c:/User/Norbi/AppData/Local/Temp/is-N63US.tmp/Fixer.exe
CreateProcess failed; code 5.
A hozzáférés megtagadva.