Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: laci64 »

streetracing írta:A kérdés inkább arra vonatkozott hogy ugye most lecserélem az fw-t egy másik pc kódúra, nem tudom visszaírni az eredeti pcre.
Ha jön majd ki újabb fw akkor elvileg tudnám cserélni akár ovival is. De gondolom nem lehet mert akkor ugrik a gari.
Viszont ha phoenixel frissítek addig amíg nem lesz megoldás a pc átírásra akkor megmarad a garancia.
Remélem jól gondolom.
Igen, jól gondolod.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
streetracing
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: streetracing »

laci64 írta:
streetracing írta:A kérdés inkább arra vonatkozott hogy ugye most lecserélem az fw-t egy másik pc kódúra, nem tudom visszaírni az eredeti pcre.
Ha jön majd ki újabb fw akkor elvileg tudnám cserélni akár ovival is. De gondolom nem lehet mert akkor ugrik a gari.
Viszont ha phoenixel frissítek addig amíg nem lesz megoldás a pc átírásra akkor megmarad a garancia.
Remélem jól gondolom.
Igen, jól gondolod.
Köszönöm!
BMW M Power
Don_Cornetto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Don_Cornetto »

Hali. Egy kis segítség jól jönne. Navifirmel keresem a telomhoz a produkt kodot, de nem találom sehol sem. A NSS-el nem tudom megváltoztatni, mert mindig errort ír ki.
A telo Nokia 5230, RM 588, produkt kod az aksi alatt:0597033, szoftververzió:21.6.005.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Don_Cornetto írta:Hali. Egy kis segítség jól jönne. Navifirmel keresem a telomhoz a produkt kodot, de nem találom sehol sem. A NSS-el nem tudom megváltoztatni, mert mindig errort ír ki.
A telo Nokia 5230, RM 588, produkt kod az aksi alatt:0597033, szoftververzió:21.6.005.
Szia!

Elvileg ebben van magyar:
059B721: RM-588 EURO3 BLACK CWM

Ha phoenix-el csinálod, akkor nem kell átírni a kódot.
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

Sziasztok!

N8--ra akarom feltenni a mód. UDA fájlt.A Phonixből letöltöttem ezt:Phoenix_Service_Software_2010.08.004.41526.exe
Feltelepül,meg minden,de nem tudom honnan kell indítani.A programoknál van egy Phoenix.exe,de azt írja,hogy a parancsikon rossz helyre mutat,vagy áthelyezték,vmi ilyesmi...Már uninstalláltam,újraraktam,régebbit is próbáltam,de sehol egy ikon,vagy bármi.
Légyszíves segítsetek!
Köszi
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

kisbodza írta:Sziasztok!

N8--ra akarom feltenni a mód. UDA fájlt.A Phonixből letöltöttem ezt:Phoenix_Service_Software_2010.08.004.41526.exe
Feltelepül,meg minden,de nem tudom honnan kell indítani.A programoknál van egy Phoenix.exe,de azt írja,hogy a parancsikon rossz helyre mutat,vagy áthelyezték,vmi ilyesmi...Már uninstalláltam,újraraktam,régebbit is próbáltam,de sehol egy ikon,vagy bármi.
Légyszíves segítsetek!
Köszi
!:/programfiles/nokia/phoenix/phoenix.exe
Kép
Kép
Don_Cornetto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Don_Cornetto »

Damir írta:
Don_Cornetto írta:Hali. Egy kis segítség jól jönne. Navifirmel keresem a telomhoz a produkt kodot, de nem találom sehol sem. A NSS-el nem tudom megváltoztatni, mert mindig errort ír ki.
Szia!

A phonixnél is ki kell kapcsolni a telefon? Olvasgattam egy kicsit, és a JAFnál ki kell. A sim kártya és a memoriakártyát ki kell venni?
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

-Dr-Strust- írta:

Légyszíves segítsetek!
Köszi
Itt is kerestem,de nincs.Még rá is kerestem a Phoenix.exére,de nem találja(C-n és D-n is)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kisbodza írta:
-Dr-Strust- írta:

Légyszíves segítsetek!
Köszi
Itt is kerestem,de nincs.Még rá is kerestem a Phoenix.exére,de nem találja(C-n és D-n is)
Akkor egyszerű, nem települt fel.
Don_Cornetto írta:
Damir írta:
Szia!

A phonixnél is ki kell kapcsolni a telefon? Olvasgattam egy kicsit, és a JAFnál ki kell. A sim kártya és a memoriakártyát ki kell venni?
Nem feltétlenül kell, de lehet úgy is csinálni.
robchy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: robchy »

robchy írta:Sziasztok!
Egy érdekes problémába futottam bele. A frissítés ablakban nem jelenik meg az ablak tartalmának jobb széle és alja. Így csak úgy tudom kiválasztani, hogy melyik firmware-t frissítem, ha enter-t ütök, viszont elindítani már nem tudom a frissítést, mert nem tudom átrakni a fókuszt a megfelelő gombra. Windows 7-en használnám és több verziót is kipróbáltam. Tudtok erre vmi megoldást? Ja és hiába teszem ki teljes képernyőre, akkor is csak nyújtja a tartalmat.
Hátha belefut még valaki ebbe a problémába... ALT+f kombinációval el lehet indítani a flashelést.
És lenne egy újabb kérdésem. A c3 prodct code-ot mivel lehetne átírni? Az NSS nem ismeri fel. Előre is köszi a segítséget!
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”