Így is mondhatjuk. Úgysem fognak visszatelepülni, ha meg igen, akkor problémát okozhatnak....AtomCity írta:Miért fontos/kell letörölni a memóriakártyáról is a programokat?
Mert registry bejegyzéseket tesznek a telefon memóriájába, amik firmware frissítéskor elvesznek?
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Esetleg hogyan tudnám lementeni a beállításaimat? Sajnos nem férek hozzá a C:\private mappához, pont ezért lesz ez a firmware frissítés.
Van rá vmi mód, hogy ki tudjam menteni? Miket tudnék még mineteni? PIM-eket oké, pc suite-val, de mást?
Minál kevesebb munkával szeretném megúszni a dolgot...
Van rá vmi mód, hogy ki tudjam menteni? Miket tudnék még mineteni? PIM-eket oké, pc suite-val, de mást?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
A beállításokat ne mentsd el, inkább szánd rá az időt. Bekavarhat a telónak.AtomCity írta:Esetleg hogyan tudnám lementeni a beállításaimat? Sajnos nem férek hozzá a C:\private mappához, pont ezért lesz ez a firmware frissítés.
Leírtam, hogy miket ments el

Memkariról meg csak töröld le a progikat, annyi elég. Vagy ha nem akarsz bajlódni, akkor a private, resource, sys és system mappákat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem a T-Mobile-nál egy Nokia X6 16Gb-os telefont. A leírtak alapján próbáltam updatelni a a 21.0.004-es verzióra, viszont amikor indítottam volna az update-et, kiírta hogy hiányzik egy file azok közül, amit be kellett másolni a phoenix, nekem rm-559 mappába. Mindhárom "honnan lehet leszedni a file-okat" helyről letöltöttem, de mindegyik pakk ugyan azok a file-okat tartalmazza.
Valakinek esetleg ötlet?
Köcce
Tegnap előtt vettem a T-Mobile-nál egy Nokia X6 16Gb-os telefont. A leírtak alapján próbáltam updatelni a a 21.0.004-es verzióra, viszont amikor indítottam volna az update-et, kiírta hogy hiányzik egy file azok közül, amit be kellett másolni a phoenix, nekem rm-559 mappába. Mindhárom "honnan lehet leszedni a file-okat" helyről letöltöttem, de mindegyik pakk ugyan azok a file-okat tartalmazza.
Valakinek esetleg ötlet?
Köcce
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!d8976 írta:Sziasztok!
Valakinek esetleg ötlet?
Köcce
Ha Navifirm-el töltötted le a fájlokat, akkor nyugodtan mehet tovább a frissítés.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
Igen már épp írni akartam, mert közben megoldottam. A Blue-nokiáról csak azt hittem, hogy kipróbáltam de nem
Szóval most nagy nehezen lecsorgott onnan és az Euro3 Dark verzióval hiba üzi nélkül sikerült az X6-ost a legfrissebb szoftverre updatelni, plusz grátisz, hogy még a product kódot is sikerült visszaírni az update után. Az meg már csak hab a tortán, hogy a t-mobilos csecséktől így meg is szabadultam
Köszönöm a segítséget!

-
- Újonc
Sziasztok!
Néztem frissítést a telefonomhoz (c3) a blue-nokia oldalon is és navifirm-mel is. A blue-nokia-n 7.20-as a legfrissebb a navifirm szerint pedig a 4.60. Akkor mi most az igazság?
Még egy kérdés, a navifirm rengeteg változatot felad a szoftvferekből, melyik a megfelelő nekem? Van TMO (gondolom t-mobile) és sima Hungary, Blue, green, gold? Zavarba hoz a választék!
Egyáltalán mi a különbség köztük? (ez még 1 kérdés volt:))
Néztem frissítést a telefonomhoz (c3) a blue-nokia oldalon is és navifirm-mel is. A blue-nokia-n 7.20-as a legfrissebb a navifirm szerint pedig a 4.60. Akkor mi most az igazság?

- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
Szia!robchy írta:Sziasztok!
Néztem frissítést a telefonomhoz (c3) a blue-nokia oldalon is és navifirm-mel is. A blue-nokia-n 7.20-as a legfrissebb a navifirm szerint pedig a 4.60. Akkor mi most az igazság?Még egy kérdés, a navifirm rengeteg változatot felad a szoftvferekből, melyik a megfelelő nekem? Van TMO (gondolom t-mobile) és sima Hungary, Blue, green, gold? Zavarba hoz a választék!
4.60 a legfrissebb. Azért látsz többfélét, mert vannak különböző nyelvi csomagokat tartalmazó fw- ugyanabból a verzióbúl, illetve vannak független, és vannak brandelt (szolgáltatós) fw-k. Ezek független fw-k:
059C783: RM-614 EURO_B2_BLUE_HUN_HUNGARY
059B3W4: RM-614 EURO_B2_GOLD_HUN_HUNGARY
0597595: RM-614 EURO_B2_GREEN_HUN_HUNGARY
0597565: RM-614 EURO_B2_PINK_HUN_HUNGARY
0593933: RM-614 EURO_B2_SLATEG_HUN_HUNGARY
Fontos hogy ha szolgáltatós a telód akkor függetlenből is azt a verziót rakd fel amiből van brandelt (ne legyen garancia probléma).
Ha esetleg külföldről behozott akkor meg nyilván független a legjobb, nincs teleszemetelve mindennel.
-
- Újonc
Köszönöm a segítséget!Toniobrian írta:Szia!robchy írta:Sziasztok!
Néztem frissítést a telefonomhoz (c3) a blue-nokia oldalon is és navifirm-mel is. A blue-nokia-n 7.20-as a legfrissebb a navifirm szerint pedig a 4.60. Akkor mi most az igazság?Még egy kérdés, a navifirm rengeteg változatot felad a szoftvferekből, melyik a megfelelő nekem? Van TMO (gondolom t-mobile) és sima Hungary, Blue, green, gold? Zavarba hoz a választék!
4.60 a legfrissebb. Azért látsz többfélét, mert vannak különböző nyelvi csomagokat tartalmazó fw- ugyanabból a verzióbúl, illetve vannak független, és vannak brandelt (szolgáltatós) fw-k. Ezek független fw-k:
059C783: RM-614 EURO_B2_BLUE_HUN_HUNGARY
059B3W4: RM-614 EURO_B2_GOLD_HUN_HUNGARY
0597595: RM-614 EURO_B2_GREEN_HUN_HUNGARY
0597565: RM-614 EURO_B2_PINK_HUN_HUNGARY
0593933: RM-614 EURO_B2_SLATEG_HUN_HUNGARY
Fontos hogy ha szolgáltatós a telód akkor függetlenből is azt a verziót rakd fel amiből van brandelt (ne legyen garancia probléma).
Ha esetleg külföldről behozott akkor meg nyilván független a legjobb, nincs teleszemetelve mindennel.

T-mobilos a telefon, akkor olyat választok. Bár jó lenne ha nem lenne telepakolva mindennel a telefon, de ez a szolgáltatós telók átka.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c6 01
- Nem: Férfi
Sziasztok.Nekem nem találja a telót a program.de nem csak a phoenix hanem a pc suite sem.a teló x6 az oprendszer win7