Ha automatikusra van állítva, kellene találnia.Gron írta:És azt hogy tudom elérni hogy találjon hálózatot???
Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
helló!
olyan problémám lenne, hogy nemtudom, hogy mire kéne átírni a product kódomat, hogy újra magyar menüs legyek.
mert az én kódomat itt sehol nem találom 0586819 (nokia 5800 xpress music navigator vagy valami ilyesmi a megnevezése).
szóval csak annyi lenne a kérdésem, hogy mit kéne írnom a productba, hogy minden faszán működjön.
a kiolvasás megezek mentek, csak itt vagyok elakadva.
a segítséget előre is köszönöm, üdv:tompy
olyan problémám lenne, hogy nemtudom, hogy mire kéne átírni a product kódomat, hogy újra magyar menüs legyek.
mert az én kódomat itt sehol nem találom 0586819 (nokia 5800 xpress music navigator vagy valami ilyesmi a megnevezése).
szóval csak annyi lenne a kérdésem, hogy mit kéne írnom a productba, hogy minden faszán működjön.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
5800 RM-356tompyka00 írta:helló!
0559394: Euro3 BLUE
0559298: Euro3 RED
0570123: RUSSIAN RED HUNGARY
0573761: Euro3 Black
0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY
0573857: RUSSIAN Black HUNGARY
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Gron
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 2 times
Próbáltam de nem talál hálózatot, magyar sim kártyával. Kérdés, lehet-e valahogy magyar szoftvert rárakni saját kezűleg vagy marad a szerviz?laci64 írta:Ha automatikusra van állítva, kellene találnia.Gron írta:És azt hogy tudom elérni hogy találjon hálózatot???
Előre is köszönöm
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az RM szám miatt nem lehet rárakni magyar nyelvet.Gron írta: Próbáltam de nem talál hálózatot, magyar sim kártyával. Kérdés, lehet-e valahogy magyar szoftvert rárakni saját kezűleg vagy marad a szerviz?
Előre is köszönöm
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Gron
- Újonc
És ami rajta van azt lehet e magyarítani ? Ha jól emlékszem 6.0.3- as a verziópotter55 írta:Az RM szám miatt nem lehet rárakni magyar nyelvet.Gron írta: Próbáltam de nem talál hálózatot, magyar sim kártyával. Kérdés, lehet-e valahogy magyar szoftvert rárakni saját kezűleg vagy marad a szerviz?
Előre is köszönöm
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Csak szoftver cserével lehet, de ha nincs az RM szám szerint szoftver, akkor nem lehet sehogy se.Gron írta:És ami rajta van azt lehet e magyarítani ? Ha jól emlékszem 6.0.3- as a verziópotter55 írta:Az RM szám miatt nem lehet rárakni magyar nyelvet.Gron írta: Próbáltam de nem talál hálózatot, magyar sim kártyával. Kérdés, lehet-e valahogy magyar szoftvert rárakni saját kezűleg vagy marad a szerviz?
Előre is köszönöm
- Gron
- Újonc
Az RM szám miatt nem lehet rárakni magyar nyelvet.[/quote]
És ami rajta van azt lehet e magyarítani ? Ha jól emlékszem 6.0.3- as a verzió[/quote]
Csak szoftver cserével lehet, de ha nincs az RM szám szerint szoftver, akkor nem lehet sehogy se.[/quote]
Halottam a turbó sim-ről. Azzal esetleg találhat hálózatot?
És ami rajta van azt lehet e magyarítani ? Ha jól emlékszem 6.0.3- as a verzió[/quote]
Csak szoftver cserével lehet, de ha nincs az RM szám szerint szoftver, akkor nem lehet sehogy se.[/quote]
Halottam a turbó sim-ről. Azzal esetleg találhat hálózatot?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Elvileg igen, előtte kérdezd meg az eladót, hogy ha esetleg nem működik, akkor visszaveszi-e.Gron írta:Halottam a turbó sim-ről. Azzal esetleg találhat hálózatot?
- Gron
- Újonc
Okés köszönömDamir írta:Elvileg igen, előtte kérdezd meg az eladót, hogy ha esetleg nem működik, akkor visszaveszi-e.Gron írta:Halottam a turbó sim-ről. Azzal esetleg találhat hálózatot?