Hali!bikepank írta:Szia sikerült visszahozni most egy argentin rm-553 van fent van benne angol is.
Én csesztem el mert eredetileg Rm-555 és 0585498 volt fent ,ebbe én raktam magyar nyelvet már hogy azt nem tudom
Tegnap meg addig csesztettem hogy valahogy felraktam egy Rm-553at és onnantol jöttek a gondok.
Ha esetleh van ötleted hogy lehetne visszavarázsolni az eredeti Rm-555 és esetleg magyart szúpi lenne.
Üdv:B
A navifirm nevű progival tudsz keresni magyar nyelvet tartalmazó product code-ot (pl: v12.0.110 rm-555 EMEA HUNGARY QW White (0592741) erre átírva a kódot tudsz frissíteni NSU-val vagy erre újratelepíteni elvileg) Vagy ugyanezzel a programmal le tudod tölteni ezt a magyar nyelvű 12-es verziójú fw-t és fel tudod rakni Phoenix-szel. Ha netalán garis még a tella írd vissza az eredetire a product code-ot. Sajnos az eredeti kód alapján a tella ázsiai piacra való, nincs benne magyar nyelv talán a rom főzésével lehetne magyar nyelvet beletenni, de szerintem felesleges, ha van ugyanerre ebből a verzióból magyar is. Azért előbb nézd meg az akksi alatt, hogy mi is valójában az rm száma, rm-555 vagy rm-553. Mert, ha utóbbi, abból úgy láttam nincs magyar nyelvű és a verziószám is más.