Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
jooci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6288
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Hozzászólás Szerző: jooci »

igen kipipálom pont úgy ahogy levan írva be is veszi az kódot dovn felirat is kiírva még is semmi
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tibusz »

HAli!

Van egy N82-em. Hátul a lencsevédőnél lejött a krómutánzat. Azt mondták gariba megcsinálják. Nos nekem meg még a 2.0 szoft van azon (véletlenül sem akarnék 3fölé menni) pedig a hello cabride csücsül. Enyhén hackkelt állapotba. Nos szóval az lenne a kérdés ha felküldetem, mivel csak a felszíni sérülést kell orvosolni, a szoftba is bele fognak nézni szerintetek? Ill. ha látnák h hackkelve van, mit tehetnek? Mondanának bármit rá? (amugy szerintetek sem fogják ott önszorgalomból rátenni az újabb szoftot ugye?) thx :roll:
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
sinkabence95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82-Black 8GB 30.0.019v

Hozzászólás Szerző: sinkabence95 »

tibusz: nem turkálnak!
elméletileg hátlapot cserélnek.
Nokia N82 8GB 'Sandisk'
humanyk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: humanyk »

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Nem tudom, jó topicban járok-e?

Most frissítettem a telefonomat a legújabb 300.34.56-os szoftverre (RM-244). Rendben fel is települt, viszont egyszerűen nem tudom visszatenni rá a mentéseket. :weep: Elvileg elindul a visszatöltés, kiírja, a végén, hogy minden rendben, de a telefon nem indul újra a régi témával, nem kerülnek vissza az smsek, a telefonszámok, semmi! De még csak a Már többször próbáltam, mindenféle variácóban, de semmi. Simán a PC-suite szoftverfrissítőjével csináltam. Eddig már jó párszor gond nélkül feltelepítettem az új verziókat, és simán visszamászott rá a biztonsági mentés. De most egyszerűen semmi... Tudtok tippet adni, hogy mit tegyek? Ezenkívül a memóriakártyát is lezárja. Soha nem csinált ilyeneket, ez ennek a verziónak a rákfenéje? Van lehetőség visszatenni a régi szoftvert valahogyan?

Bocsi, ha nagyon láma voltam, de kicsit kiakasztott most ez... :confused2:

Köszi!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

humanyk írta:Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Nem tudom, jó topicban járok-e?

Most frissítettem a telefonomat a legújabb 300.34.56-os szoftverre (RM-244). Rendben fel is települt, viszont egyszerűen nem tudom visszatenni rá a mentéseket. :weep: Elvileg elindul a visszatöltés, kiírja, a végén, hogy minden rendben, de a telefon nem indul újra a régi témával, nem kerülnek vissza az smsek, a telefonszámok, semmi! De még csak a Már többször próbáltam, mindenféle variácóban, de semmi. Simán a PC-suite szoftverfrissítőjével csináltam. Eddig már jó párszor gond nélkül feltelepítettem az új verziókat, és simán visszamászott rá a biztonsági mentés. De most egyszerűen semmi... Tudtok tippet adni, hogy mit tegyek? Ezenkívül a memóriakártyát is lezárja. Soha nem csinált ilyeneket, ez ennek a verziónak a rákfenéje? Van lehetőség visszatenni a régi szoftvert valahogyan?

Bocsi, ha nagyon láma voltam, de kicsit kiakasztott most ez... :confused2:

Köszi!
Szia!

Visszamentés: csak az sms-eket, névjegyzéket, naptárat meg jegyzeteket jelöld be, a beállításokat nem. Sokszor leírtuk már, hogy nem szabad menteni a beállításokat, mert bajt okozhatnak az újabb szoftvereken a régi szoft beállításai. Különben is jobb ha te magad állítasz megint be mindent, meg telepíted fel ami kell, tisztább lesz a telefonod hidd el......

C:/sys/data mappán belül van egy mmcstore nevű fájlt, azt másold ki gépre, majd Jegyzettömbbel nyisd meg és az utolsó betűk/számok lesznek a jelszó karakterei.
Annyit hozzátennék, hogy az NSU-ban is le van írva, hogy vedd ki a memkarit frissítés előtt

Régi szoftot csak GSM boltban tudnak visszatenni párezerért, mert BOX kell hozzá.
Antal87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6630

Hozzászólás Szerző: Antal87 »

Csákány azt szeretném kérdezni, hogy a 6630-asban hol van a product kód vagy hogy kell beütni?
:yeah: KÖSZI ELŐRE IS!!!!!!!!!!!!! :yeah:
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Első oldal első hozzászólását olvasd el ;)
Kép
Kép
szurcsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n70

Hozzászólás Szerző: szurcsi »

Helo!
Help!
Most vettem egy új n70-est, gsm-ből, külföldi (naná). A fórumleírások segítségével átírtam a product kódját magyarra (már ettől is kihult némi hajam, nagyon béna vagyok ) és gondolom most kellene frissíteni, hogy ténylegesen magyar legyen. De nem tudom. Már ott kezdődik, hogy addig egyszerűen nem megy tovább, amig bele nem pakolom a SIM kártyát (pedig olvastam a tanácsotokat, hogy nem kéne) - de addig nem enged tovább az NSU!! SIM kártyával, bejelentkezéssel pedig odáig enged, hogy: ez a szoftver a legfrissebb, nincs mit frissiteni rajta. Úgyhogy a telóm még mindig csak angolul tud (én meg annyira nem) Most mit tegyek?? Várjam meg amíg kijön egy újabb frissités? (az mennyi idő). Nem szeretném. Köszönettel venném ha lenne valami jótanácsotok.
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mofere »

szurcsi írta:Helo!
Help!
Most vettem egy új n70-est, gsm-ből, külföldi (naná). A fórumleírások segítségével átírtam a product kódját magyarra (már ettől is kihult némi hajam, nagyon béna vagyok ) és gondolom most kellene frissíteni, hogy ténylegesen magyar legyen. De nem tudom. Már ott kezdődik, hogy addig egyszerűen nem megy tovább, amig bele nem pakolom a SIM kártyát (pedig olvastam a tanácsotokat, hogy nem kéne) - de addig nem enged tovább az NSU!! SIM kártyával, bejelentkezéssel pedig odáig enged, hogy: ez a szoftver a legfrissebb, nincs mit frissiteni rajta. Úgyhogy a telóm még mindig csak angolul tud (én meg annyira nem) Most mit tegyek?? Várjam meg amíg kijön egy újabb frissités? (az mennyi idő). Nem szeretném. Köszönettel venném ha lenne valami jótanácsotok.
Hali!
Sim-kártya mindenképp kell bele,a memkártya nem fontos.
Próbáld még ki 1-2 product kóddal hátha engedi frissíteni,ha nem tudod már,mert a legfrisebb,akkor talán a pfoenixel lehet,annak is van topicja.
Újabb szoftver már szerintem nem lesz rá ;)
szurcsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n70

Hozzászólás Szerző: szurcsi »

Anyukám, mi az a Phoenix???
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”