Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Hozzászólás Szerző: potter55 »

dodoo11 írta:Sziasztok! Olyanba szeretnék segítséget kérni hogy van egy Nokia x6 16gb telefonom szoftverfrissítettem rajta és angol lett. Nem lehetne valahogy visszarakni vagy megoldani hogy megint magyar legyen? Nagyon örülnék a segítségnek. Előre is köszi
Az első oldalon le van írva.
Ezzel tudsz nézni magyar product kódot.

Ha az a módszer nem sikerül, akkor próbáld meg ezt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
markose
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E75
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: markose »

Sziasztok srácok!
Az a helyzet hogy lenne egy nokia 6700 classicom és arra kéne magyar nyelvet tennem! Valaki tudna benne segíteni? Minél érthetőbb nyelven! :) Légyszi segítsetek mert sűrgős lenne! Ha tudtok vegyetek fel msnre is úgy gyorsabb! Kérlek segítsetek. Címem: kukacos.j@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Sasha
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96

N96 frissítés

Hozzászólás Szerző: Sasha »

Sziasztok!Vettem egy N96-ost és szoftvert szeretnék frissíteni rajta.Jelenleg a 20.050-es található rajta.A problémám az hogy az NSU nem engedi frissíteni merthogy a szolgáltatóm még nem támogatja a frissítést.De a 20.050-est sem engedi újból telepíteni úgyhogy meg vagyok lőve:( Sajnos nem ismerek másik firmware frissítésre alkalmas szoftvert.Légyszi segítsetek!!!!!
potter55
Moderátor
Moderátor

Re: N96 frissítés

Sasha írta:Sziasztok!Vettem egy N96-ost és szoftvert szeretnék frissíteni rajta.Jelenleg a 20.050-es található rajta.A problémám az hogy az NSU nem engedi frissíteni merthogy a szolgáltatóm még nem támogatja a frissítést.De a 20.050-est sem engedi újból telepíteni úgyhogy meg vagyok lőve:( Sajnos nem ismerek másik firmware frissítésre alkalmas szoftvert.Légyszi segítsetek!!!!!
Ezt olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

clio92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8Gb

Hozzászólás Szerző: clio92 »

Heló mindenki!
Telepitettem a sz.gépemre a Nikoa Ovi Suite programot.Szerettem volna már kétszer frissiteni a telom szoftverét /N95 8Gb/ a Nokia Soft Updaterrel,mivel t-mobilos csak 30.018 as szoftot engedné,de én a 35 öst szeretném,átírtam a produc kódot NSS -el,igy már engette telepiteni a 35 -öst,de mind a kétszer megált a telepités kb. 3 percel a vége előtt,alig birtam vissza hozni a telót a /halálbol/itt a forumban leírtak alapján.Újra élesztés utén a product kód vissza ált az eredetire.Na a kérdésem az ,hogy az Ovi Suite szofver frisítésnél már látja a 35 szoftot alapbol az eredeti kóddal is,azzal merjem e frissiteni vagy várható ott is a telepités megálása? :cry3:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

clio92 írta:Heló mindenki!
Telepitettem a sz.gépemre a Nikoa Ovi Suite programot.Szerettem volna már kétszer frissiteni a telom szoftverét /N95 8Gb/ a Nokia Soft Updaterrel,mivel t-mobilos csak 30.018 as szoftot engedné,de én a 35 öst szeretném,átírtam a produc kódot NSS -el,igy már engette telepiteni a 35 -öst,de mind a kétszer megált a telepités kb. 3 percel a vége előtt,alig birtam vissza hozni a telót a /halálbol/itt a forumban leírtak alapján.Újra élesztés utén a product kód vissza ált az eredetire.Na a kérdésem az ,hogy az Ovi Suite szofver frisítésnél már látja a 35 szoftot alapbol az eredeti kóddal is,azzal merjem e frissiteni vagy várható ott is a telepités megálása? :cry3:
Hali!
Ne kockáztass, tedd fel phoenixel, az tuti nem cseszi el.
Nyavi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N 95

Hozzászólás Szerző: Nyavi »

Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy az N95 új kora óta nem tud csatlakozni USB-vel nem látja a gép olyan mintha nem is lenne össze kötve, másik kábellal és géppel is lett próbálva. Van valami megoldás, hogy Bluetooth-on keresztül lehessen szoftvert frissíteni vagy csak USB-vel lehet?
potter55
Moderátor
Moderátor

Nyavi írta:Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy az N95 új kora óta nem tud csatlakozni USB-vel nem látja a gép olyan mintha nem is lenne össze kötve, másik kábellal és géppel is lett próbálva. Van valami megoldás, hogy Bluetooth-on keresztül lehessen szoftvert frissíteni vagy csak USB-vel lehet?
Csak USB-n lehet frissíteni. Másik géppel, kábellel próbáltad már?

Nyavi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N 95

Hozzászólás Szerző: Nyavi »

potter55 írta:
Nyavi írta:Sziasztok.
Csak USB-n lehet frissíteni. Másik géppel, kábellel próbáltad már?
Igen írtam is, hogy lett próbálva másik gépen és másik kábellal is, de mindig olyan mintha nem is lenne csatlakoztatva.
potter55
Moderátor
Moderátor

Nyavi írta: Igen írtam is, hogy lett próbálva másik gépen és másik kábellal is, de mindig olyan mintha nem is lenne csatlakoztatva.
Másik Nokia telefont felismer? Minden driver telepítődik, ami kell?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”