Nem bizony!gio1969 írta:Szia. Most látom csak ,hogy a flasheléstől nem lesz független . Pedig már kezdtem volna lelkesedni....
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Phoenix-szel kapcsolatban lenne kérdésem. Telefon szoftver flesselése elején kiírja, hogy hiányzik neki ez: 5800_SW_0634467_CentralEurope_8G_2.0.fpsx és hogy akarom-e folytatni? Nem mertem folytatni. Honnan lehet beszerezni ezt a fájlt? Már orosz oldalon is regisztráltam és Data Packaget is letöltöttem, de nincs benne. http://rapidshare.com/files/377820745/archive.rar Másnak mi a tapasztalata? Kell ez az opcionális fájl vagy anélkül is sikerül a flesselés? Előre is köszi.
Nokia 5800-ám van, 0559298 a product kódom Euro red3 asszem.
Nokia 5800-ám van, 0559298 a product kódom Euro red3 asszem.
-
- Újonc
Megcsináltam, semmi baj nem volt. De azért érdekelne, hogy mi az a fájl.
Kicsit nézegettem flesselés opcióit és van egy olyan jelölőnégyzet, hogy allow software downgrade...

- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
A downgrade a visszafelé frissítés, amivel csinálhatsz magadnak egy drága levélnehezéket.slickboy írta:Megcsináltam, semmi baj nem volt. De azért érdekelne, hogy mi az a fájl.Kicsit nézegettem flesselés opcióit és van egy olyan jelölőnégyzet, hogy allow software downgrade...

-
- Újonc
A downgrade miért rizikós? Nem azért mert azt szeretnék csinálni, csak kíváncsi vagyok. Lenne még kérdésem a főzött ROM-okkal kapcsolatban, ha felteszek egy olyat és nem válik be, visszatérhetek a gyári ROM-hoz?
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Senki nem mondta, hogy rizikós, inkább fizetős lesz!slickboy írta:A downgrade miért rizikós? Nem azért mert azt szeretnék csinálni, csak kíváncsi vagyok. Lenne még kérdésem a főzött ROM-okkal kapcsolatban, ha felteszek egy olyat és nem válik be, visszatérhetek a gyári ROM-hoz?
Igen vissza térhetsz a gyári sw-hez.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- Újonc
Akkor a főzött romról visszatérés gyárira nem downgrade? Belenéztem Phoenix helpjébe és azt írja, hogy a downgrade csak CDMA telefonokon engedélyezett, BB5 telefonokon vmi security certificate kell hozzá.
"Enables phone firmware downgrade if the flashed firmware version is older than in phone. However, this works only for CDMA phones. Downgrading of BB5 phones is restricted by security certificates and is allowed only when R&D certificates are used."
Tehát ha mégis megpróbálom, akkor tutira megdöglik a telefonom és csak szervizben tudják feltámasztani? Így érted, hogy fizetős lesz?:D
"Enables phone firmware downgrade if the flashed firmware version is older than in phone. However, this works only for CDMA phones. Downgrading of BB5 phones is restricted by security certificates and is allowed only when R&D certificates are used."
Tehát ha mégis megpróbálom, akkor tutira megdöglik a telefonom és csak szervizben tudják feltámasztani? Így érted, hogy fizetős lesz?:D
- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Nss szeretném átírni a product kódot csak azt írja ki hogy "scan for product error", tudnátok segíteni ebben hogy áttudjam írni a kódot? Előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S7 edge
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Igen.slickboy írta: Tehát ha mégis megpróbálom, akkor tutira megdöglik a telefonom és csak szervizben tudják feltámasztani? Így érted, hogy fizetős lesz?:D