Tudomásom szerint igen.g0liat írta:Szóval azt mondod, hiába van C03-es fpsx fileom eredetileg, kicserélem egy hackelt C01-essel és jónak kell lennie? Hmm..Damir írta:Mindegy, hogy milyen a szoftver az univerzális romoknál, még az RM szám is mindegy. Tehát nem az lesz a probléma, hanem valami más.g0liat írta:Köszi. Azt hiszem javítanotok kell az első oldalt kismértékben. Ugyanis azt írjátok, hogy akkor van esély dead phone újraélesztésre, ha a windows felirmeri és/vagy ad drivert a telefonhoz, és ha ismeretlen eszköz marad, várhatóan nem lehet feléleszteni. Nekem nem ismerte fel. Csak egy rezzenés bekapcsoláskor és semmi. Tehát annak ellenére, hogy a leírtak szerint csak szerviz tudja feléleszteni, megpróbáltam a leírt metódust és láss csodát feléledt a telefon, igaz nem hackelt fileokkal, hanem orig. 5-ös szoftverrel. Lehet az a baj, hogy a telefonom C01-es szürke? Mivel mindenki aki készített itt hacket, C03-as filet használ, azaz gondolom piros telefonjuk van, és azt próbáltam meg feltenni de nem sikerült. Lehet hogy mégsem univerzális amit annak írnak? Mi egyebet ronthattam el? Nem az első flashem volt, ezért vagyok most tanácstalan..
De azért kérdezd meg itt: viewtopic.php?f=82&t=2099
Aztán itt maradjunk a phoenix-nél!