Az LD-4W nem az első az ilyen készülékek közt, de ez az eddigi legszebb. A készülék 11 óra használatra vagy 4 nap készenlétre képes egy feltöltéssel. A GPS vevő SIRF Star III-as, 20 csatorna vételére képes. A gyártó tájékoztatása szerint hideg indításnál 45 másodpercre, míg meleg indításnál 2 másodpercre van szüksége munkába állásához.
A leheto legkisebb es legmodernebb GPS modul a nokiatol.
Merete mindosze 8,3 X 3,7 X 0.8 cm es csupan 31 g.Ennek koszonhetoen kenyelmesen elfer akar a belso zsebben is.
Sirf Star III LT vevovel rendelkezik, es 20 parhuzamos csatornan komunikal.
A telefonnal es laptoppal bluetooth-on keresztul kapcsolhatjuk ossze.
Az adatokat 1 masodpercenkent frisitti mas kinai tarsaival szembe amik akar 3-5 masodperceket is varnak frissitesek kozott.
Az LD-4W tokeletes valasztas annak aki nem akar 10 ezreket kolteni dedikalt GPS cuccra.( ara bar egy picit "nehezebb" mint mas tarsanak de megeri, foleg ha a mereteit es tudasat nezzuk)
Gyari tartozekok:
- nokia DC-4 kocsitolto
- ovcsipes
- tapadokorong ( a kocsi ablakahoz lehet vele csiptetni)
- kulcstarto
En szemlyesen Garmin Mobile XT- szoftal hasznalom ( 5.20), problema nelkul.
Masok panaszkodtak ra hogy 5-10 meter ponttalansaggal mukodik de en egyaltalan nem vettem meg eszre ezt.
Lehet kocsiban es sima setalasnal is hasznalni. ( foleg ha nem tudod hogy hova menj a baratnod utan)
A napokban szeretnem oszekotni a laptopomal is.Majd leirom a tapasztalataimat.
szerk.: strust
ok: Ne azzal gyűjtsd a hsz-eidet, hogy floodolsz! Még egyszer meglátom, hogy több hsz-t írsz egymás alá 1 nap bannal jutalmazlak! Használd a szerkesztés funkciót!
szerk.: mr_brown
Megertettem fonok ur.Azert szepen is meglehet kerni nem egybol fenyegetni.( foleg mivel meg ujjonc vagyok es meg meg kell szoknom ezt a szerkeszthetosegi funkciot)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mr_Brown 2009-02-08 vas. 22:01:20-kor.
S.O.S. Segítsetek. Vettem egy ilyen LD 4W modult, uj, de nem tudom a Nokia E51 el összehozni ezért nem tudom Garminnal használni. Másik gps modulom, ami nem nokia tökéletesen üzembiztos. Van e valakinek tapasztalata?
barla írta:S.O.S. Segítsetek. Vettem egy ilyen LD 4W modult, uj, de nem tudom a Nokia E51 el összehozni ezért nem tudom Garminnal használni. Másik gps modulom, ami nem nokia tökéletesen üzembiztos. Van e valakinek tapasztalata?
Tehát a párosításnál akadsz el? Nem látja a telefon a modult vagy nem tudod a párosításhoz való kódot? A kód általában 0000.
Szignózási segédlet Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
barla írta:S.O.S. Segítsetek. Vettem egy ilyen LD 4W modult, uj, de nem tudom a Nokia E51 el összehozni ezért nem tudom Garminnal használni. Másik gps modulom, ami nem nokia tökéletesen üzembiztos. Van e valakinek tapasztalata?
Töröld az előző GPS készüléked a párosított eszközök listájából, mert hiába raksz be új eszközt, a régit fogja keresni bármiáron.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!