Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Készülék tartozékok, kiegészítők témái, pl akkumulátor, memóriakártya, headset, stb
Starwing
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Hozzászólás Szerző: Starwing »

aglovi írta:Hello!

Bt dongle-t (mondjuk Jabra A120s) próbálta már valaki gyári nokia headsettel?
Mondjuk BH-214 -el jól működik együtt?

Ilyenkor nem a telefonnal, hanem a donlge.val kell párosítani - ergo a hangerőt, stb-t irányítani nem lehet?

Egyébként kinek mi a legjobb megoldása - akit ez a téma foglalkoztat - bt rádió hallgatásra?

á
Szevasz!

Én már kb. fél éve használom a Jabra A120s -t egy Jabra bt 8030 -cal (Gigatelnél most 13e,elképesztően jól szól!!!!!)
Gyári headsettel nem próbáltam.Viszonz ez a kombó tökéletes!Én úgy hordom,hogy a teló a dongléval együtt az övtáskában van a derekamon.
Még bicajozás közben sem szakad meg egy pillanatra sem.Tudom fogadni a hívásokat,hangerőt állítani,állomást tudok váltani,mp3 hallgatáskor is tudok léptetni,szintén hangerőt állítani.Olvasd el a 2. hozzászólást,eredetileg én írtam,és kép is van.
Remélem tudtam segíteni.

Üdv Starwing
--=<(STARWING)>=--

N-GAGE név: starwing5
mcee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Re: Sztereó Bluetooth Headsett-ek (A2DP)

Hozzászólás Szerző: mcee »

Csubakka456 írta:
mcee írta:
Csubakka456 írta:Egyetértek! Ezt egy jó darabig használhatod, majd a későbbi telóidnál is. Én vettem egy Sennheiser MM-200-t Igaz, hogy drága volt, de eszméletlen jó a minősége!
Szia!
Az a kérdésem lenne hogy a fülhallgatód (sennheiser mm200) tudja-e léptetni a zenéket? vagy megállítani? és mik a tapasztalatok vele?
Szia! Igen tudja léptetni a számokat. Én gyári lejátszót használok, abban tökéletesen működik a számléptetés és a hangerőállítás is. Beszélgetések is jó hangminőségűek, sosem panaszkodott még senki, hogy nem hall vagy nagyon zajos lenne, pedig metrózás közben is szoktam vele telefonálni. Csak ajánlani tudom ;)
Köszi az infót! rohanok is a boltba és megveszem! :)
Ericsson T10 --Nokia 3310 --Siemens M35 --Nokia 3510i --Nokia 3210 --Nokia 6610 --Siemens CXT65 --Nokia 6230i --Nokia E51 -- Nokia 5800 XM blue --Samsung Galaxy S --Samsung Galaxy S II. --Samsung Galaxy S III. --Samsung Galaxy s 4+ Sennheiser MM200
aglovi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72

Hozzászólás Szerző: aglovi »

Starwing írta:

Ilyenkor nem a telefonnal, hanem a donlge.val kell párosítani - ergo a hangerőt, stb-t irányítani nem lehet?

Egyébként kinek mi a legjobb megoldása - akit ez a téma foglalkoztat - bt rádió hallgatásra?

á
Szevasz!

Én már kb. fél éve használom a Jabra A120s -t egy Jabra bt 8030 -cal (Gigatelnél most 13e,elképesztően jól szól!!!!!)
Gyári headsettel nem próbáltam.Viszonz ez a kombó tökéletes!Én úgy hordom,hogy a teló a dongléval együtt az övtáskában van a derekamon.
Még bicajozás közben sem szakad meg egy pillanatra sem.Tudom fogadni a hívásokat,hangerőt állítani,állomást tudok váltani,mp3 hallgatáskor is tudok léptetni,szintén hangerőt állítani.Olvasd el a 2. hozzászólást,eredetileg én írtam,és kép is van.
Remélem tudtam segíteni.

Üdv Starwing
Kedves Starwing!

Nagyon köszönöm - tökéletes hírek. Kicsit így azért sokra jön ki (majden annyi együtt, mint a telefon).
Vajon más jabra headsettel is ilyen tökéleteen működhet a dolog?
Én az "agybadugós" füleseket szeretem.

á
mcee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mcee »

Na megvettem a sennheiser mm200ast fel is töltöttem, de a telefon nem akarja felismerni így nem tudom párosítani őket! :S most mit csináljak?

Szerk.1: Sikerült :) és tényleg működik, szépen szól, hangos, a léptetés is megy :)
Ericsson T10 --Nokia 3310 --Siemens M35 --Nokia 3510i --Nokia 3210 --Nokia 6610 --Siemens CXT65 --Nokia 6230i --Nokia E51 -- Nokia 5800 XM blue --Samsung Galaxy S --Samsung Galaxy S II. --Samsung Galaxy S III. --Samsung Galaxy s 4+ Sennheiser MM200
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

megmondtam :yeah:
Starwing
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Starwing »

aglovi írta:
Starwing írta:

á
Szevasz!

Remélem tudtam segíteni.

Üdv Starwing
Kedves Starwing!

Nagyon köszönöm - tökéletes hírek. Kicsit így azért sokra jön ki (majden annyi együtt, mint a telefon).
Vajon más jabra headsettel is ilyen tökéleteen működhet a dolog?
Én az "agybadugós" füleseket szeretem.

á
Üdv!

Úgy gondolom,a legtöbb BT-fülessel mennie kell!Egyszerre vedd meg a dongle-t,és a fülest,és a vásárlás helyszínén tegyél próbát!
Menj tutira. ;)
Jut eszembe,mikor megvettem ezeket, egy haver Motorola s9 -esével (pántos agybadugós,keress rá!)is kipróbáltuk és ment a rádióhallgatás. :cool3:

Van egy nokia hs-12W -m is abban pl. van bépített rádió is, ami RDS-es.(kiírja a halgatott adó nevét,stb.)Eladó 10e-ért. ;)
--=<(STARWING)>=--

N-GAGE név: starwing5
aglovi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72

Hozzászólás Szerző: aglovi »

Hello!

Ismeri-e valaki a Motorola S605 Bluetooth Stereo Clip Headset cuccot? Vajon a AVRCP megy a Nokiákkal (6650fold)

Kép

http://www.motorola.com/motoinfo/produc ... jectId=228

á
laszlobb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6120c

Hozzászólás Szerző: laszlobb »

Ismeri-e valaki a Motorola S605 Bluetooth Stereo Clip Headset cuccot? Vajon a AVRCP megy a Nokiákkal (6650fold)
...
Szia!
Szerintem működnie kell, mivel nekem egy elég hasonló, szintén Motorola BT headsetem van, és azzal tökéletesen megy.

Szerk.: Bocsi, először úgy olvastam a kérdést, hogy egyáltalán működik-e... Az AVRCP csak a beépített lejátszóval működik, mivel a legtöbb lejátszó nem támogatja ezt a funkciót. (CorePlayer pl. csak a lejátszás/megállítás gombot érzékeli)
Nokia 6120classic v03.83
SanDisk 8GB Mobile Ultra microSDHC
Motorola S705 BT Headset+Sennheiser CX 300-II Precision
szabi113
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
Has thanked: 89 times
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szabi113 »

A Nokia új headsetje, vezetékes csatlakozási lehetőséggel, és az eddigi legjobb hangzással, és 10 mikrofonnal a zajmentes telefonlásért. Horribilis áron: 285 Euro :shock:

BH-905
Kép
forrás: http://www.mobilport.hu/mobiltelefon_hi ... a_headset/

Egy pillanatra azt hittem, hogy nem jól döntöttem amikor megvettem nemrégiben a BH-504-est, de aztán megláttam az újdonság árát :lol:
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

szabi113 írta:A Nokia új headsetje, vezetékes csatlakozási lehetőséggel, és az eddigi legjobb hangzással, és 10 mikrofonnal a zajmentes telefonlásért. Horribilis áron: 285 Euro :shock:
Naneeeeee, ez azért durva, brutto 100 rugót egy fülesért?
Messzire gurult az a gyógyszer a Nokiánál :)
Válasz küldése

Vissza: “Kiegészítők”