A kevés memóriát nem a kártyára érti, hanem a RAM-ra. Túl sok a telepített alkalmazás és a súgófájl. Az aláírásomban lévő 'általános symbian' topicban találsz infót.00tamas00 írta:Sziasztok!
Leejtettem a Nokia 5300-mat és azóta kiesik mindig az akumlátor és ha vamit meg akarok jeleníteni a memokártyán akkor azt irja h nincs eléh memoria, pedig van legaláébbc még 1,6 Gb.
mit sináljak?
Memóriakártyák
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Memóriakártyák
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5130
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv!
Vásároltam egy Nokia 5130 Xpressmusic mobilt használtan, jó állapotban. 5 napja szoftver hibás lett, igy elis vittem szervizbe és formáztattam, csak hogy memóriakártya lelockolt. Azt gyanittom hogy az elöző tulajdonos rakott rá jelszót, vagy fogalmam sincs. Probálom valamiképp megoldani ,programmal stb.. de nem jártam még sikerrel. Ha az a kulcs hogy elöző tulajt megkérdezzem hátha emlékszik rá akkor az necces.Segitségeteket kérem mert semmit sem tudok kezdeni. Kártyán megminden fontos adat van, de félek hogy ebből kuka lesz, ha csak nem történik valami csoda.! Válaszokat előre is köszönöm!
Vásároltam egy Nokia 5130 Xpressmusic mobilt használtan, jó állapotban. 5 napja szoftver hibás lett, igy elis vittem szervizbe és formáztattam, csak hogy memóriakártya lelockolt. Azt gyanittom hogy az elöző tulajdonos rakott rá jelszót, vagy fogalmam sincs. Probálom valamiképp megoldani ,programmal stb.. de nem jártam még sikerrel. Ha az a kulcs hogy elöző tulajt megkérdezzem hátha emlékszik rá akkor az necces.Segitségeteket kérem mert semmit sem tudok kezdeni. Kártyán megminden fontos adat van, de félek hogy ebből kuka lesz, ha csak nem történik valami csoda.! Válaszokat előre is köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy a telefonhoz adott 2 GB memókártyát le akarom nagyobbra cserélni,és a rajta levő adatokat átmásolni.Azonban van rajta olyan mappa,amin mp3 zenék vannak,valamint másik két fájl,ami kellene a térképhez,nem engedi másolni.Írásvédettek,és nem tudom feloldani.Hogy tudnám az egészet átmásolni? Köszi a segítséget tititi
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Been thanked: 86 times
PC-n kártyaolvasóval és total commanderrel a legbiztosabb de win intézővel is jó ha a rejtett/rendszer mappák és fájlok láthatóak.tititi írta:Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy a telefonhoz adott 2 GB memókártyát le akarom nagyobbra cserélni,és a rajta levő adatokat átmásolni.Azonban van rajta olyan mappa,amin mp3 zenék vannak,valamint másik két fájl,ami kellene a térképhez,nem engedi másolni.Írásvédettek,és nem tudom feloldani.Hogy tudnám az egészet átmásolni? Köszi a segítséget tititi
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 6210 NAVIGATOR
Sziasztok! [Segítség!!! Ma reggel arra ébredtem, hogy a telefonom visszaállt egy alap témára. A memóriakártyát nem érzékelte. Nem találtam semmit rajta. Viszont a memória állapotát megnéztem és azt írta ki, hogy minden nulla, csak az egyéb fájlba van valami. Ez egyébként megfelel a korábbi memória állapotnak. A kártya egy MicroSD HC 8 GB. A memória ell-kor az is fura volt, hogy a kártya neve nem a régi volt, hanem vmi szar karaktereket írt. Memó kártya eltávolít, majd vissza és semmi. Kártyaolvasó, szgép, ami felismeri meghajtóként, de nem nyitja meg. Uez az baj a telefonnal is. Összedugtam a géppel és Tárolóhely módban felismeri, de a TotalC-ben klikk a meghajtóra és a válasz nem talál ilyet. Viszont PC Suite-módban mükszik. Voltam olyan bfasz és minden a memók. volt
Köszi előre is a segítséget, ha van.

-
- Újonc
Sziasztok! Kipróbáltam minden ajánlott módszert /totálkommander,mappabeállítások,adatmentők,stb/ de semmi eredmény,továbbra is írásvédettek,nem engedi sem másolni,sem törölni.A memóriakártyát megjeleníti mind tárolóhely,mind PC Suite formátumban,az mp3-akat tartalmazó mappát is meg lehet nyitni,de lejátszani nem lehet /több lejátszóval próbáltam/ a Médiainfó is üres,próbáltam ISOBusterral is,az is üres, az adatmentők sem jelenítik meg -üresek-csak a telefonba visszatéve lehet lejátszani.A fájloknál a tulajdonságoknál azt jeleníti meg,hogy írásvédett,módosítani nem engedi.Ilyennel még nem találkoztam.
Valami ötlet? Köszönettel:till
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Been thanked: 808 times
tititi írta:Sziasztok! Kipróbáltam minden ajánlott módszert /totálkommander,mappabeállítások,adatmentők,stb/ de semmi eredmény,továbbra is írásvédettek,nem engedi sem másolni,sem törölni.A memóriakártyát megjeleníti mind tárolóhely,mind PC Suite formátumban,az mp3-akat tartalmazó mappát is meg lehet nyitni,de lejátszani nem lehet /több lejátszóval próbáltam/ a Médiainfó is üres,próbáltam ISOBusterral is,az is üres, az adatmentők sem jelenítik meg -üresek-csak a telefonba visszatéve lehet lejátszani.A fájloknál a tulajdonságoknál azt jeleníti meg,hogy írásvédett,módosítani nem engedi.Ilyennel még nem találkoztam.
Ha a számítógép sem tud vele mit kezdeni, akkor attól félek mind kettőtöknek kuka.newen1 írta:Sziasztok! [Segítség!!! Ma reggel arra ébredtem, hogy a telefonom visszaállt egy alap témára. A memóriakártyát nem érzékelte. Nem találtam semmit rajta. Viszont a memória állapotát megnéztem és azt írta ki, hogy minden nulla, csak az egyéb fájlba van valami. Ez egyébként megfelel a korábbi memória állapotnak. A kártya egy MicroSD HC 8 GB. A memória ell-kor az is fura volt, hogy a kártya neve nem a régi volt, hanem vmi szar karaktereket írt. Memó kártya eltávolít, majd vissza és semmi. Kártyaolvasó, szgép, ami felismeri meghajtóként, de nem nyitja meg. Uez az baj a telefonnal is. Összedugtam a géppel és Tárolóhely módban felismeri, de a TotalC-ben klikk a meghajtóra és a válasz nem talál ilyet. Viszont PC Suite-módban mükszik. Voltam olyan bfasz és minden a memók. voltKöszi előre is a segítséget, ha van.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítséget.Sikerült a problémát megoldani,a készülék /Samsung/ PC Suite programjával áthúzgáltam egyenként az mp3-okat,
minden egyes szám áthúzása után prüszkölt a Windows,hibajelentést adott /...tájékoztassam a problémáról.../ de nem foglalkoztam vele,most ott vannak a merevlemezen,és semmiféle zárolás nincs rajta,lejátszhatom,áthelyezhetem stb.Mégegyszer megköszönöm mindenkinek a témában adott segítséget.
tititi
minden egyes szám áthúzása után prüszkölt a Windows,hibajelentést adott /...tájékoztassam a problémáról.../ de nem foglalkoztam vele,most ott vannak a merevlemezen,és semmiféle zárolás nincs rajta,lejátszhatom,áthelyezhetem stb.Mégegyszer megköszönöm mindenkinek a témában adott segítséget.
tititi
- supertramp
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97
sziasztok.az lenne a kérdésem,hogy a memoriakártya napi egy-kétszeri ki illetve visszarakása a készülékbe nem ártalmas a telefonra nézve?(e65) ugyanis adatkábel hiján kártyaolvasót használok,és ahhoz ki kell vennem a telefonból..azért kérdezem,mert régebben az n95-ös telómat lestrapálta jópárszor ez a művelet.csak a hard reset-re reagált újra.
köszi előre is