Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
Értelek. Az valóban gáz - ha már egyszer van ez a multipont - hogy egyszerre csak egy telefonnal lehet kapcsolatban. Azonban még így is van értelme ennek a multipontnak: pl. valakinek van egy iPodja meg egy telefonja. A multipont segítségével nem marad le akkor sem a hívásokról ha közben zenét hallgat.
Meg az is előfordul elég gyakran, hogy valakinek egynél több telefonja van. Akkor nem kell állandóan párosítani a telóval a cuccost, hanem elég csak kiválasztani, hogy éppen melyiket akarod használni. Azért ez nem olyan rossz. Persze amire neked kellene arra nem jó.
Meg az is előfordul elég gyakran, hogy valakinek egynél több telefonja van. Akkor nem kell állandóan párosítani a telóval a cuccost, hanem elég csak kiválasztani, hogy éppen melyiket akarod használni. Azért ez nem olyan rossz. Persze amire neked kellene arra nem jó.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S II KH3
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok!
Megtudjátok mondani, hogy melyik most a piacon kapható legjobb "agybadugós" sztereo bluetooth-os fülhallgató. A fejhallgató nem nekem való, mert kicsi a fejem A lenyeg, hogy szép, erős basszusa legyen, de ne akarja túleröltetni, és a hangerő is brutális legyen Használtam 2 hónapig egy MW600-as SE-t, de némely zenénél torz volt. Mondjuk, az egy 12 ezres árkategória, amit most szeretnék max 20-25 ezer legyen
Előre is köszönök midnen választ
Megtudjátok mondani, hogy melyik most a piacon kapható legjobb "agybadugós" sztereo bluetooth-os fülhallgató. A fejhallgató nem nekem való, mert kicsi a fejem A lenyeg, hogy szép, erős basszusa legyen, de ne akarja túleröltetni, és a hangerő is brutális legyen Használtam 2 hónapig egy MW600-as SE-t, de némely zenénél torz volt. Mondjuk, az egy 12 ezres árkategória, amit most szeretnék max 20-25 ezer legyen
Előre is köszönök midnen választ
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Nem: Férfi
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
-
- 3. szint
Nem rossz, ezt eddig nem is láttam, köszi De nem hiszem el, hogy nincs, egy olyan, ami olyan mint a BH-103, mármint ilyen pattintós hátul, lóg a nyakba szépen, mint egy nyaklánc. SE MW600 teljes súlya húzza ki a fülből a fülhallgatókat, hacsak nem gyűrjük sz**rá a ruhánkat a kis csipeszével. Ezek a merev pántosok nem tudom milyenek lehetnek, van valaki, aki használ ilyet ? Mondjuk Motorola S9 vagy melyik is az... Azt egyszer kipróbáltam, szépen szólt, nagyon profi, de sztem engem zavarna xD
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
- TommyX
- Moderátor
- Kapcsolat:
Ha az előbbi nem tettszik, akkor itt van ez:
http://mobilarena.hu/teszt/napjaink_szt ... is800.html
Nyugodj Békében KilleR!
-
- 3. szint
Köszönöm a tippet, de nincs rajta kezelőgomb, s kicsi aku :S xDTommyX írta:Ha az előbbi nem tettszik, akkor itt van ez:
- szabi113
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Na én pont így használom a BH-504 fülest. Már több mint egy éves, de még mindig meg vagyok vele elégedve.csab2 írta:Értelek. Az valóban gáz - ha már egyszer van ez a multipont - hogy egyszerre csak egy telefonnal lehet kapcsolatban. Azonban még így is van értelme ennek a multipontnak: pl. valakinek van egy iPodja meg egy telefonja. A multipont segítségével nem marad le akkor sem a hívásokról ha közben zenét hallgat.
(...)
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
- TommyX
- Moderátor
- Kapcsolat:
Nyugodj Békében KilleR!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
Hello!
Lehet, hogy a SE MW600 rádióhallgatásnál autómatikusan lekapcsolódik a telefonról és nem lehet hívástfogadni?
Ezt más is tapasztalta, vagy csak az én Nokia 6650 telómmal csinálja ezt. Próbáltam már többszőr párosítani, de mindíg ez az eredmény.
á
Lehet, hogy a SE MW600 rádióhallgatásnál autómatikusan lekapcsolódik a telefonról és nem lehet hívástfogadni?
Ezt más is tapasztalta, vagy csak az én Nokia 6650 telómmal csinálja ezt. Próbáltam már többszőr párosítani, de mindíg ez az eredmény.
á
- noys69
- Újonc
aglovi
MW600at megjelenése óta használom, a rádiót szinte napi rendszerességgel.
Az általad említettet még sose tapasztaltam, mindezidáig
stabilan kapcsolódott az SE. wW810es telomhoz és iPodhoz egyszerre is.
Kb 1 hónapja telefont váltottam SE. YARI ( U100 )
A napokban a következő furcsaságokat éltem át.
Telefonról zenehalgatás a bejövő hívást viszont nem tette a headsetre. - ha fonról hívástindítottam manuálisan azt beadta,
viszont nem tért vissza a zenehallgatásra.
Következő nap ez rendbejött, viszont a vezérlés halt ki.
Kijelzőn olvasható teginfó, zene rendesen szól, léptetnék de hiába. A gomb megnyomásakor felvillan a hozzá tartozó ikon, de nem reagál a vezérlés. ( előre, hátra, stop, - egyik sem )
Ma ujrakonfiguráltam mindhárom készüléket, minden rendben működik.
Szerintem a telefonnal volt a gond,elég labilis a szoftja iPod felé minden szépem működött közben is.
Volt egyszer más gondom is MW600al.
A podot úgy kapcsoltam ki, hogy közben ment a headset.
Eredmény: MW600 lefagyott, semmire nem reagált.
Reset gomb nuku, megvártam míg lemerült, ujratölt és rendesen müxik tovább.
Az nemnormális hogy eldobja a telót rádiózás közben.
Kérdés a hiba hol van? Ezért írtam le hogy, nálam a napokban mit produkált. Én a saját szettemben a teló hibájára gyanakszom...
Te meg egy másik telefonnal letesztelheted hogy azzal mit csinál.
Ha ott is leakad vidd vissza !
NOYS
MW600at megjelenése óta használom, a rádiót szinte napi rendszerességgel.
Az általad említettet még sose tapasztaltam, mindezidáig
stabilan kapcsolódott az SE. wW810es telomhoz és iPodhoz egyszerre is.
Kb 1 hónapja telefont váltottam SE. YARI ( U100 )
A napokban a következő furcsaságokat éltem át.
Telefonról zenehalgatás a bejövő hívást viszont nem tette a headsetre. - ha fonról hívástindítottam manuálisan azt beadta,
viszont nem tért vissza a zenehallgatásra.
Következő nap ez rendbejött, viszont a vezérlés halt ki.
Kijelzőn olvasható teginfó, zene rendesen szól, léptetnék de hiába. A gomb megnyomásakor felvillan a hozzá tartozó ikon, de nem reagál a vezérlés. ( előre, hátra, stop, - egyik sem )
Ma ujrakonfiguráltam mindhárom készüléket, minden rendben működik.
Szerintem a telefonnal volt a gond,elég labilis a szoftja iPod felé minden szépem működött közben is.
Volt egyszer más gondom is MW600al.
A podot úgy kapcsoltam ki, hogy közben ment a headset.
Eredmény: MW600 lefagyott, semmire nem reagált.
Reset gomb nuku, megvártam míg lemerült, ujratölt és rendesen müxik tovább.
Az nemnormális hogy eldobja a telót rádiózás közben.
Kérdés a hiba hol van? Ezért írtam le hogy, nálam a napokban mit produkált. Én a saját szettemben a teló hibájára gyanakszom...
Te meg egy másik telefonnal letesztelheted hogy azzal mit csinál.
Ha ott is leakad vidd vissza !
NOYS
Sony Ericsson Yari ( U100 ), SONY MW-1 , SonyEricsson MW-600 , Sennheiser CX-400, iPod 160 Gb , Infinixx BTadapter ,Sony TMR-BT8IP ez egy másik adapter...
SonyEricsson HBH-DS980 eladó...
SonyEricsson HBH-DS980 eladó...