Nem emlékszem rá, hogy okosabbnak tartottam volna magamat akár Nálad, akár másnál. Legfeljebb a 43 évemmel tapasztaltabb lehetek egyeseknél. A kor viszont nem érdem, még mielőtt a következő topicban ennyit emelnél ki az egész szövegösszefüggésből, mint most a diplomámmal tetted.MrAngelo írta:Macika, először is gratulálok a diplomáidhoz és köszönjük, hogy felvilágosítottál minket a giroszkópról!
De mi a telefonban lévő giroszkópról beszélünk nem a helikopterekben lévőkről.
(csak vicc volt)
Tudod ismerek diplomás embereket és tapasztalataim szerint nem feltétlen okosabbak nálam vagy nálunk.
Sajnos a diploma és a sok iskola túl nagy önbizalmat ad ezért szeretnek ítélkezni.
Mégegyszer mondom, csak a tapasztalataimat írtam le és nem személy szerint rád gondoltam.
Viszont tudom, hogy szeretnek büszkélkedni vele és szeretik fitogtatni tudásuk. Ezt akár veheted személyeskedésnek is, bár az én meglátásom, hogy te azért írtad mindezt hogy tudjuk, nem vagy egy 'hülyegyerek' és nem a levegőbe beszélsz. De sajnos azt kell mondanom, hogy 100 emberből 99 nem így gondolja, hanem hogy ez a nagyon vagány csávó ide jár okoskodni, húzna már innen...
Csak ismételni tudom magam, ha ezer emberből kilencszázkilencvenkilenc 'A'-nak nevezi a 'B'-t és te egyedül megpróbálod megmagyarázni hogy az pedig nem 'A' hanem 'B' akkor sajnos nagy a valószínűsége hogy téged fognak hülyének nézni. Ezzel nincs mit tenni, el kell fogadni. Ugyanakkor ha Segal giroszenzornak nevezte volna el a topicot, hidd el, sokan nem tudták volna miről is van szó valójában. Viszont ezek ismeretében örülnénk, ha Segal kolléga átírná a topic címét.
Ahogy Maggi írta, megoldhatatlan.
Ami viszont BIZTOS, hogy igényesebb viszont vagyok.
Engem nagyon zavarna, ha intelligens környezetben kimondanék valamit és aztán a többiek összesúgnának mögöttem, mennyire buta dolgot mondtam.
Belátom, tapasztalom, hogy másokat nem zavar, sőt lassan már büszkén kell kérkedni a tájékozatlansággal.
Megöregedtem, ez van...