Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
Hát huszon kategória tényleg nem annyira nekem valo ahhoz hogy napi 1-2 órát használjam..ha vidékra utazom akkor max 3 óra de laptopomse bir annyit..
SZívesen...
SZívesen...
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv
Kérdéseim:-A Jabra Halo-nak milyen a hangminősége?
-Lehet-e hanghívást indítani vele.
Köszönöm a válaszokat
Kérdéseim:-A Jabra Halo-nak milyen a hangminősége?
-Lehet-e hanghívást indítani vele.
Köszönöm a válaszokat
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade 2.2 JJRL9
Sziasztok! Tud valaki olyan programról, amivel a telefont (E52) használhatnám A2DP vevőként, pl. szobán belüli audio megosztáshoz? Úgy képzelem el, hogy streamelem a hangot laptopról Bluetooth dongle-n keresztül a telefon pedig A2DP headsetként fogadná és hifire tudnám kötni. Bocs, ha nem ide illik, de nem találtam megfelelőbb topikot.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71
Ezt szerintem csak wifin keresztüli fájlmegosztással tudnád megvalósítani symsmb vagy hasonló megoldással.oms írta:Sziasztok! Tud valaki olyan programról, amivel a telefont (E52) használhatnám A2DP vevőként, pl. szobán belüli audio megosztáshoz? Úgy képzelem el, hogy streamelem a hangot laptopról Bluetooth dongle-n keresztül a telefon pedig A2DP headsetként fogadná és hifire tudnám kötni. Bocs, ha nem ide illik, de nem találtam megfelelőbb topikot.
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade 2.2 JJRL9
Én sem találtam értelmes lehetőséget hosszú kereséssel sem, pedig biztos lehetséges szoftveresen is. Azt hiszem veszek egy ilyet hasonló célra:simcax írta:Ezt szerintem csak wifin keresztüli fájlmegosztással tudnád megvalósítani symsmb vagy hasonló megoldással.oms írta:Sziasztok! Tud valaki olyan programról, amivel a telefont (E52) használhatnám A2DP vevőként, pl. szobán belüli audio megosztáshoz? Úgy képzelem el, hogy streamelem a hangot laptopról Bluetooth dongle-n keresztül a telefon pedig A2DP headsetként fogadná és hifire tudnám kötni. Bocs, ha nem ide illik, de nem találtam megfelelőbb topikot.
(Sony-Ericsson HBH-DS 205)
Próbáltam már és nem hallottam különbséget a vezetékes adapterhez képest MP3at hallgatva. 15e-ből meg is van.
Esetleg hallott valaki olyan wireless fejhallgatóról, amin van audio out ilyen esetekre?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C3-00 iPod Touch 3G 32g
Sziasztok!
Nem tudok dönteni a "Nokia BH-214" és a "Nokia WH-701" között!
A kérdésem az lenne hogy mennyivel bírja kevesebb ideig a telo aksija ha a BH-214-et választom, mert így is 1 napnál többet nem igazán bír ki! (napi 1ora wifi, zenehallgatás fülesen és saját hangszórón is + egy kis játék!
Illetve ha valakinek van tapasztalata azt szivesen meghallgatom.
Nem tudok dönteni a "Nokia BH-214" és a "Nokia WH-701" között!
A kérdésem az lenne hogy mennyivel bírja kevesebb ideig a telo aksija ha a BH-214-et választom, mert így is 1 napnál többet nem igazán bír ki! (napi 1ora wifi, zenehallgatás fülesen és saját hangszórón is + egy kis játék!
Illetve ha valakinek van tapasztalata azt szivesen meghallgatom.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Ma volt egy kis szabadidőm /hetedik szabadnapom idén szégyellem is magam / így gondoltam kicsit körülnézek Sztereó Bluetooth Headset ügyben.
Be is néztem egyik kedvenc helyemre ahol ugyan elő is pakolásztak nekem 3 darabot (sajna pont a negyedik nem volt) de mindegyik védőmatricás volt és így nem bontogatták. Volt közte egy Nokia egy Sony Ericsson és egy Altec Lansing. Utóbbival ugye nem nagyon tudtam mit kezdeni de mivel nem volt messze a West End és ott van Nokia meg SE is gondoltam felteszem nekik a kínos kérdést hogy hogyan is gondolják hogy vegyek meg egy olyan terméket amit viselni kell és mégsem próbálhatom ki. Meg persze hangzásügyileg is.
Nokiánál láthatóan zavarba jött az ember és jött nekem a higiéniával amivel részben egyet is értek de ha én vállalom hogy egy olyan cuccot pakolok a fülembe amit már előttem jópáran megtettek akkor ez ugye kilőve. Akkor próbálta rövidre zárni a beszélgetést és rákérdezett konkrétan melyik is érdekelne és amikor mondtam akkor hogy az nincs. Persze nem adtam könnyen a bőröm kérdeztem akkor mi van? Mondta de persze próbálgatni nem lehet...
Aztán átsétáltam a kb 10 méterre levő SE hez ott is azt mondták nincs próba de ugye kezdtem kb ugyanazt mint a Nokiánál hogy akkor mégis hogyan vegyek egy ilyen kiegészítőt? Erre nagy meglepetésemre mondták hogy okés legyen felbontják sőt még tőlteni is elkezdték mert egy deka szufla nem volt benne. Érdekes volt amikor előtérbe került a dolog hogy nekem tulajdonképpen Nokiám van picit elcsevegtem a srácokkal miért is nem SE-t használok. MOndták is hogy a headset mellé ugyis fogok venni telefont is
Lényeg a lényeg arra ők is megkértek ne tegyem a fülembe csak nagyon közel hozzá amit persze be is tartottam de már így is piszok jól szólt tehát csak ajánlani tudom nektek cserébe a cuccot mert hangzásilag nagyon jó. Sajna a papíron 4 órás /inkább 3/ üzemidő elég sovány meg nincsenek rajta léptetőgombok sem de ha egy esetleges utódába ez a 2 probléma megoldódik akkor tutira veszek egyet mert a többi részlet zseniális.
Konkrétan ez volt az hbh-is800
Be is néztem egyik kedvenc helyemre ahol ugyan elő is pakolásztak nekem 3 darabot (sajna pont a negyedik nem volt) de mindegyik védőmatricás volt és így nem bontogatták. Volt közte egy Nokia egy Sony Ericsson és egy Altec Lansing. Utóbbival ugye nem nagyon tudtam mit kezdeni de mivel nem volt messze a West End és ott van Nokia meg SE is gondoltam felteszem nekik a kínos kérdést hogy hogyan is gondolják hogy vegyek meg egy olyan terméket amit viselni kell és mégsem próbálhatom ki. Meg persze hangzásügyileg is.
Nokiánál láthatóan zavarba jött az ember és jött nekem a higiéniával amivel részben egyet is értek de ha én vállalom hogy egy olyan cuccot pakolok a fülembe amit már előttem jópáran megtettek akkor ez ugye kilőve. Akkor próbálta rövidre zárni a beszélgetést és rákérdezett konkrétan melyik is érdekelne és amikor mondtam akkor hogy az nincs. Persze nem adtam könnyen a bőröm kérdeztem akkor mi van? Mondta de persze próbálgatni nem lehet...
Aztán átsétáltam a kb 10 méterre levő SE hez ott is azt mondták nincs próba de ugye kezdtem kb ugyanazt mint a Nokiánál hogy akkor mégis hogyan vegyek egy ilyen kiegészítőt? Erre nagy meglepetésemre mondták hogy okés legyen felbontják sőt még tőlteni is elkezdték mert egy deka szufla nem volt benne. Érdekes volt amikor előtérbe került a dolog hogy nekem tulajdonképpen Nokiám van picit elcsevegtem a srácokkal miért is nem SE-t használok. MOndták is hogy a headset mellé ugyis fogok venni telefont is
Lényeg a lényeg arra ők is megkértek ne tegyem a fülembe csak nagyon közel hozzá amit persze be is tartottam de már így is piszok jól szólt tehát csak ajánlani tudom nektek cserébe a cuccot mert hangzásilag nagyon jó. Sajna a papíron 4 órás /inkább 3/ üzemidő elég sovány meg nincsenek rajta léptetőgombok sem de ha egy esetleges utódába ez a 2 probléma megoldódik akkor tutira veszek egyet mert a többi részlet zseniális.
Konkrétan ez volt az hbh-is800
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Ez az IS800 brutál. Nekem is nagyon tetszik. A gyorsboltban 21 890 Ft jelenleg. Csakhát nagyon kevés ideig bírja.
Nokia BH 505-t nem bírtad kipróbálni? Arra is nagyon kíváncsi vagyok. Nem lett olyan nagyon drága. A gyorsboltban jelenleg 14 990 Ft.
Az tényleg dühítő, hogy nem lehet a cuccot kipróbálni mielőtt megveszi az ember. Hogy az ördögbe adjak ki érte 20-30 ezer Ft-ot, ha nem tudom, hogy jó-e?
Nokia BH 505-t nem bírtad kipróbálni? Arra is nagyon kíváncsi vagyok. Nem lett olyan nagyon drága. A gyorsboltban jelenleg 14 990 Ft.
Az tényleg dühítő, hogy nem lehet a cuccot kipróbálni mielőtt megveszi az ember. Hogy az ördögbe adjak ki érte 20-30 ezer Ft-ot, ha nem tudom, hogy jó-e?
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Nem: Férfi
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Én kb 2 hónapja vettem, 2700ft-ért egy BCK-08-as A2DP-s headsetet.
így nézz ki:
Jól működik, nincs gond vele, talán csak annyi, hogy nálam hamar lemerül, lehet ezt a CX-400 miatt csinálja
így nézz ki:
Jól működik, nincs gond vele, talán csak annyi, hogy nálam hamar lemerül, lehet ezt a CX-400 miatt csinálja
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nem volt nekik bh-505 akkor azóta lehet hogy van de mivel 100% hogy az is matricás lesz ezért max megveszi az ember és reménykedik. Ha nagyon ráérek a Mamutba elmegyek majd ott a Nokia bemutatóterme és nekik is felteszem majd a kínos kérdést hogy ilyen esetben mit lehet tenni. Ha esetleg lesz nekik akkor meg megpróbálom kibontatnicsab2 írta:Ez az IS800 brutál. Nekem is nagyon tetszik. A gyorsboltban 21 890 Ft jelenleg. Csakhát nagyon kevés ideig bírja.