Akkor úgy néz ki, igazából nem sok értelme van.strust írta:Tudtam, hogy erről van egy teszt És meg is találtam
Íme a teszt: Az Invisible Shieldnek annyi!
Valakinek ezzel szemben pozitív tapasztalat?
Mert így csak pénzlehúzásnak tűnik...
Akkor úgy néz ki, igazából nem sok értelme van.strust írta:Tudtam, hogy erről van egy teszt És meg is találtam
A haveromnak a 6300-án kb 2 hónapja van fent a fólia. A felrakás nem túl bonyolult, kis ügyesség kell hozzá. Ha normálisan fel van téve, akkor jól bírja. Tapasztalatok: 1 jó hír és 1 rossz. A jó hír: a fólia vízálló. A rossz: a telefon nemtalamascaproject írta:Akkor úgy néz ki, igazából nem sok értelme van.strust írta:Tudtam, hogy erről van egy teszt És meg is találtam
Valakinek ezzel szemben pozitív tapasztalat?
Mert így csak pénzlehúzásnak tűnik...
Szerintem nem zavarhatja megZillen írta:Helloka.
Vkinek volt problája 5800-nál a Sensor zavrás, mikor feltette a ivshield-t? Én meg rnedeltem, de sajnos, nem jött még meg. Dejó dolognak tartom, védelem szempontjából, már most De ha a sensor-t bezavarja, mert láttam róla videót, akkor meggondolom
vki?
Szerintem nem zavarhatja meg [/quotestrust írta:Zillen írta:Helloka.
Vkinek volt problája 5800-nál a Sensor zavrás, mikor feltette a ivshield-t? Én meg rnedeltem, de sajnos, nem jött még meg. Dejó dolognak tartom, védelem szempontjából, már most De ha a sensor-t bezavarja, mert láttam róla videót, akkor meggondolom
vki?
Szerintem ez valami kezdetleges foli lehet mert az enyémen már ki van vágva a sensornak is a helye egyáltalán nincs letakarvaZillen írta:Szerintem nem zavarhatja meg [/quotestrust írta:Zillen írta:Helloka.
vki?
Ellen érvelnék: http://www.youtube.com/watch?v=LTIifMVO27A (semmi ilyesztő)
Szerintem ez valami kezdetleges foli lehet mert az enyémen már ki van vágva a sensornak is a helye egyáltalán nincs letakarva
Innen De most nézem tényleg emeltek az árakon de csak azért mert ennyire szar a Forint én még 4800 ért vettem teljeset épp néztem is hogy olcsobban vettem mintha a külföldi oldalrol rendeltem volna. hát eddig mert mosmár igazitottak az áronZillen írta:Szerintem ez valami kezdetleges foli lehet mert az enyémen már ki van vágva a sensornak is a helye egyáltalán nincs letakarva
Honnan rendelted