A telóban mindegy...Jake írta:Igen de olvastam az Class 2. Csak tudnám,hogy 8Gb-os amit alapból adnak az milyen. Mert azért nem mind1 az olvasási és az írási sebesség.
Memóriakártyák
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Memóriakártyák
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
A class+szám a minimum írási sebességet adja a tudtunkra. Nekem egy 8 Gb Class 2 Sandinskem van és a legdurvábban (emlékeim szerint) 10-15 mega/SEC körül másoltam. Sajnos a kép már nem tudom hol van, de volt róla shot az biztos.Jake írta:Igen de olvastam az Class 2. Csak tudnám,hogy 8Gb-os amit alapból adnak az milyen. Mert azért nem mind1 az olvasási és az írási sebesség.
5800 adatkábelen keresztül nekem 2-3 megát nyom másodpercenként a memóriakártyára. Kártyaolvasóban jóval gyorsabb.
- Jake
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung S8500 Wave Nokia 5130
- Has thanked: 0
Asszem veszek egyet Class 2 vagy 4 mind. Végül is Mostohafaterom Samsung Wave.-jébe is 16Gb Class 2 van és gyorsnak mondható. Egyébként Sandisk neked bevált?
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Nekem bevált, már kb 1 éve hibátlanul működik.Jake írta:Asszem veszek egyet Class 2 vagy 4 mind. Végül is Mostohafaterom Samsung Wave.-jébe is 16Gb Class 2 van és gyorsnak mondható. Egyébként Sandisk neked bevált?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Én 2 éve használom a 8GB-s Sandisket, tökéletes.stunts666 írta:Nekem bevált, már kb 1 éve hibátlanul működik.Jake írta:Asszem veszek egyet Class 2 vagy 4 mind. Végül is Mostohafaterom Samsung Wave.-jébe is 16Gb Class 2 van és gyorsnak mondható. Egyébként Sandisk neked bevált?
- akidobos
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 21 times
Üdv!
Egyik napról a másikra egyszercsak nem látja a Windows és más telefon sem a memkártyát. Így nemtudok ugye kártyaolvasóval fájlokat mozgatni a sz.gépen, kábellel meg a tárolóhely opcióval azt mondja, hogy nem kompatibilis USB-mód és nem látja. Csak PC Suite módban, ami egyrészt baromi lassú, másrészt nem látok minden mappát, ugye... ( szerk.: Már PC suite módban is megszakad a kapcsolat.. )
Aztán észre vettem a telcsin a memória alkalmazásban, hogy az opcióknál fel van sorolva, hogy jelszó módosítása és jelszó eltávolítása...
Magyarul le lett védve a kártya jelszóval, de én ilyet SOHA nem tettem (és más se).
Az általam használt jelszavakat nem fogadja el, így nem tudom feloldani a kártyát.
Kérdésem, hogy van erre valami megoldás / okosság, vagy kuka és vételezzek egy másik kártyát..?
Nokia 8gigás kártyáról van szó, de ez szvsz lényegtelen.
(MrAngelo, igazad van, bocsi. Én a formatálós topic/memkártyát néztem :S )
Egyik napról a másikra egyszercsak nem látja a Windows és más telefon sem a memkártyát. Így nemtudok ugye kártyaolvasóval fájlokat mozgatni a sz.gépen, kábellel meg a tárolóhely opcióval azt mondja, hogy nem kompatibilis USB-mód és nem látja. Csak PC Suite módban, ami egyrészt baromi lassú, másrészt nem látok minden mappát, ugye... ( szerk.: Már PC suite módban is megszakad a kapcsolat.. )
Aztán észre vettem a telcsin a memória alkalmazásban, hogy az opcióknál fel van sorolva, hogy jelszó módosítása és jelszó eltávolítása...

Az általam használt jelszavakat nem fogadja el, így nem tudom feloldani a kártyát.
Kérdésem, hogy van erre valami megoldás / okosság, vagy kuka és vételezzek egy másik kártyát..?
Nokia 8gigás kártyáról van szó, de ez szvsz lényegtelen.
(MrAngelo, igazad van, bocsi. Én a formatálós topic/memkártyát néztem :S )
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
pont most talált valaki egy progit, amivel klasszul formázni lehet a memóriakártyát. volt akinek nem látta a telefonja sok formázás után sem, de ettől meggyógyult:
http://www.sdcard.org/consumers/formatter/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- akidobos
- 2. szint
Biztos jó, de nekem a gondom pont fordítva van. Miszerint a telefon látja, de csak ez az egy telcsi és a gépek se. Illetve az XP látja, de megnyitni már nem tudja, míg a Win7 meg se mukkan rá. Ez a kis progi meg azt írta, hogy szüntessem meg az írásvédelmet...moco írta:pont most talált valaki egy progit, amivel klasszul formázni lehet a memóriakártyát. volt akinek nem látta a telefonja sok formázás után sem, de ettől meggyógyult:

Mindegy. Veszek másikat...

Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
- akidobos
- 2. szint
Az lesz... kötty.MrAngelo írta:No problemo
Ajánlom a Sandisk kártyát, nálam több mint 2 éve tökéletesen üzemel.