Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
Sajnos a Sony Ericsson Hungary is megerositette, az MW600-as bt headset nem alkalmas arra, hogy ket telefont, mint telefon csatlakoztassunk ra. az egyiknek media eszkozkent (pl. mp3 lejatszo) kell mukodnie. vagyis ha ket telefonunk van, nem tudjuk mindakettot felvenni a headset-tel :-(
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
N95-ös Nokiámhoz és a laptopomhoz szeretnék egy zsinór nélküli sztereó fejhallgatót/fülhallgatót.
Kérdésem a következő:
Mivel baromi sokat hallgatok zenét a telómon, főleg suliba menet ezért vmi olyan kialakítású cuccot keresek, ami nem ázik szét akkor sem, ha sz*r, esős idő van. (Tehát ezért inkább fülhallcsira gondolok.) Fontos lenne még a jó hangerő, a szép basszus is természetesen.
Eddig egy Sennheiser agybadugós füllhallgatót használtam, csak a zsinór nem bírta 1,5 évnél tovább a kiképzést (mondjuk sztem ez is csoda!).
Ja és még az a kérdésem, hogy intenzív használattal kb mennyivel csökken a teló üzemideje? És sima usb-s BT-tal ezek a ketyerék ugye frankón mennek laptoppal is akár?
Köszi a válaszokat előre is!

N95-ös Nokiámhoz és a laptopomhoz szeretnék egy zsinór nélküli sztereó fejhallgatót/fülhallgatót.
Kérdésem a következő:
Mivel baromi sokat hallgatok zenét a telómon, főleg suliba menet ezért vmi olyan kialakítású cuccot keresek, ami nem ázik szét akkor sem, ha sz*r, esős idő van. (Tehát ezért inkább fülhallcsira gondolok.) Fontos lenne még a jó hangerő, a szép basszus is természetesen.
Eddig egy Sennheiser agybadugós füllhallgatót használtam, csak a zsinór nem bírta 1,5 évnél tovább a kiképzést (mondjuk sztem ez is csoda!).
Ja és még az a kérdésem, hogy intenzív használattal kb mennyivel csökken a teló üzemideje? És sima usb-s BT-tal ezek a ketyerék ugye frankón mennek laptoppal is akár?
Köszi a válaszokat előre is!

- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Nem: Férfi
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
boba42:
Amikor N95-öm volt, akkor, ha A2DP-s fülessel hallgattam a zenét, fúl feltöltöttségről, lement 1-2-esre az akksi 4-4:30 perc alatt.
Akkor működik jól a zenehallgatás pc-vel is, ha támogatja az usb-s adapter az A2DP-t.
Amikor N95-öm volt, akkor, ha A2DP-s fülessel hallgattam a zenét, fúl feltöltöttségről, lement 1-2-esre az akksi 4-4:30 perc alatt.
Akkor működik jól a zenehallgatás pc-vel is, ha támogatja az usb-s adapter az A2DP-t.

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Hát akkor nem sűrűn hallgathatok vele vele végig több albumot napontaTommyX írta:boba42:

Köszi szépen, akkor szerzek vmi "hagyományos" fülhallcsit, ami remélem kibír 1,5 évet megint....
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Ezt úgy pontosítanám, hogy EGYSZERRE nem megy. 3 telefonnal lehet párosítani, de mindig csak egy lehet az aktív.manca írta:Sajnos a Sony Ericsson Hungary is megerositette, az MW600-as bt headset nem alkalmas arra, hogy ket telefont, mint telefon csatlakoztassunk ra. az egyiknek media eszkozkent (pl. mp3 lejatszo) kell mukodnie. vagyis ha ket telefonunk van, nem tudjuk mindakettot felvenni a headset-tel :-(
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 3 times
Halik!
Segítségeteket szeretném kérni:
Egy olyan kékfogas stereo headsetet szeretnék, amely csak adapter és 3,5mm-es jack bemenete van és Magyarországon beszerezhető.
Plusz tulajdonságok: egy adapter amivel pc-vel is használható, lejátszóhoz való gombok és zenehallgatás miatt jó üzemidő.
Előre is köszönet!
AVP
Egy olyan kékfogas stereo headsetet szeretnék, amely csak adapter és 3,5mm-es jack bemenete van és Magyarországon beszerezhető.
Plusz tulajdonságok: egy adapter amivel pc-vel is használható, lejátszóhoz való gombok és zenehallgatás miatt jó üzemidő.
Előre is köszönet!
AVP
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ilyen sztereó fülhallgató van sok pl ez, de van olcsóbb és drágább is, de olyan amihez van ilyen adapter szerintem olyan nincs. De olyan külön lehet kapni olcsón, pl ezt.Walron írta:Halik!
Előre is köszönet!
AVP
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 3 times
Köszönöm! Ezt ajánlod is?potter55 írta:Ilyen sztereó fülhallgató van sok pl ez, de van olcsóbb és drágább is, de olyan amihez van ilyen adapter szerintem olyan nincs. De olyan külön lehet kapni olcsón, pl ezt.Walron írta:Halik!
Előre is köszönet!
AVP

Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én csak példának írtam. De neten szerintem lehet olvasni róluk véleményt. Meg ebben a topikban is van ilyesmiről szó.Walron írta: Köszönöm! Ezt ajánlod is?Mármint jónak számít, szeretek zenét hallgatni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Es annak mi is az ertelme? A multipoint arrol szol, hogy tobb eszkozt tudsz egyszerre csatlakoztatni, es hasznalni.csab2 írta:Ezt úgy pontosítanám, hogy EGYSZERRE nem megy. 3 telefonnal lehet párosítani, de mindig csak egy lehet az aktív.manca írta:Sajnos a Sony Ericsson Hungary is megerositette, az MW600-as bt headset nem alkalmas arra, hogy ket telefont, mint telefon csatlakoztassunk ra. az egyiknek media eszkozkent (pl. mp3 lejatszo) kell mukodnie. vagyis ha ket telefonunk van, nem tudjuk mindakettot felvenni a headset-tel :-(
Az mw600 megoldasa egy rakas szar. csatlakoztathatsz ket telefont, de ha valtani akarsz, akkor szinte ugyanannyi feladatod adodik, mintha parositanal egy masikat.