noys69
A füles minősége nekem kielégítő. Csak egy ócska Hama-val próbáltam, de az MINDENNEL szarul szól. Említésre sem méltó vacak ki kellene dobni. Tesó vette a Samu telefonjához, mert szétszedhető, így az adapter részét bármilyen Samuval lehet használni amibe bármilyen fülest dughatsz. A vele adott füles azonban büntet, annyira szar. Van egy régi jól bevált Panasonic-om, majd azzal megnézem. Azt nagyon szeretem, csak sajnos nem jól érintkezik a hangerőállítója

Nekem azért jó a vele adott füles, mert rövid a zsinórja. Végül is azért vettem BT fülest, hogy ne legyen zsinór

A hívásindítás nekem jól működik (már amennyiben a telefon hajlandó felismerni a nevet). A híváskezelő gombot (a kijelző felőli oldalon van a jack mellett) kell RÖVIDEN(!) megnyomni. Ilyenkor megjelenik egy szövegbuborék a kijelzőn, csippantás hallatszik a fülben és lehet mondani a nevet. Korrektül működik. Annyi vele a gond, hogy főleg első használatkor késik egy kicsit.
3 telefonnal lehet egyidejűleg párosítani a kicsikét. Mindig a legutóbb használtat veszi automatikusan aktívnak. A telefonok között váltani is lehet. Ha jól emlékszem a PLAY gombot kell hosszan nyomni.
Ami külön tetszik a kütyüben (lehet, hogy ez minden BT fülessel így van, nem tudom), hogy ha a telefonon be van kapcsolva a BT, és utána kapcsolom be a fülest, akkor automatikusan csatlakozik is a telóhoz. Ez nagyon bejön nekem

Szóval örülök, hogy megvettem, csak kár, hogy azért egy kicsi kábel azért van

De hát valamit valamiért. A pántosak nekem nem jók, mert kicsik. Olyan batár nagy hagyományos fülest meg nem akarok az utcán használni.
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Akinek kell a rádió is és a BT is annak BEST BUY szerintem.
Ui.: ha valamilyen telóval beadja az ID3tag-et, sikítok (habár sok telefonnal nem hiszem, hogy próbálgatni fogom).