Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Készülék tartozékok, kiegészítők témái, pl akkumulátor, memóriakártya, headset, stb
noys69
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)

Hozzászólás Szerző: noys69 »

Tuvok
Képet nem szeretnék látni, monocróm oledje van.
Én kifejezetten szerző, album és számcím infóra vágynék.
Kezdem tesztelni az ismerősök telóit, remélem ráakadok majd a megoldásra.

Léptetni simán tudnál vele bringán,a hívásfogadás is nyomógombra van téve, viszont tényleg necces hogy közben figyelhetnéd hogy a csuszkához ne érj. Mondjuk ezesetben csak a hangangot állítanád el, de az elején biztos elvonná a figyelmed.
A rádiónak mincs memóriája, tehát tekerés közben, CSATORNAváltásnál azt is izélgethetnéd manuálisan, ... mégha azt a gombok is kezelik... :wacko:
Így jobban értem hogy a "ZSINÓR NÉLKÜLI" számodra mit is jelent.
Fejhallgató kivitelben, esetleg nyakmögöttiben, viszont én még nem futottam össze rádiós verzióval... :hmm2:
Na ha legközelebb megint ilesmit írok a gugliba, majd odafigyelek kicsit, hátha létezik ilyen csuda is ...

Hajrá
Sony Ericsson Yari ( U100 ), SONY MW-1 , SonyEricsson MW-600 , Sennheiser CX-400, iPod 160 Gb , Infinixx BTadapter ,Sony TMR-BT8IP ez egy másik adapter...
SonyEricsson HBH-DS980 eladó...
Tuvok
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG

Hozzászólás Szerző: Tuvok »

noys69!

Nem viszi át a teló a lejátszott zenefájl adatait? Ez fura, hiszen ha van erre egy alkalmas kijelző... No de az én mp3-asom is olyan, hogy elötte PC-n kell az adatokat "átkonvertálnom" a lejátszóra, mert mint háttértár nem látja. Lehet, hogy ez a funkció és párosítás a te esetedben is speciális, és csak a sony telókkal megy majd. A tegnap említett új headsettről olvastam egy elgondolkodtató cikket/véleményt, mely szerint a BL-technológia a német tesztek szerint hangzásélményben gyengébben teljesít a vezetékes fülesekkel szemben. :hmm2: Erre is kíváncsi leszek.
Üdv!
Tuvok
;)
csab2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: csab2 »

simcax írta:
zsolez írta:
csab2 írta:Vettem egy Nokia BH-505 sztereó BT fülest. Az a problémám, hogy a zene néha ki-kihagy. Csak egy-egy pillanatra, de így is baromira zavaró. Találkozott-e valaki hasonló jelenséggel? Ez a teló vagy a füles sara?
Nekem is van egy bh-505-öm ,ami királyul szól és kényelmes a viselete ,ám nálam is néha kihagy ,de csak ha nokia 5800-val használom!Az asszonynak van egy vodafone 541-es telója (alcatel ot 708)azzal nem akadozik! Tehát a telónál lehet valami,de lehet hogy wifit keres néha?? :hmm2: :sly:
Na az könnyen lehet, mert a wifi meg a bt is 2.4ghz-es tartományban dolgozik, ugyanaz az antennájuk is.
Nálam a Wi-fi biztosan nem játszott. Nálam mindig ki van kapcsolva. Az én E52-mmel és a bátyám 5800-ával is akadozott.

Jelentem, közben megvettem az MW600-ast. Nagyon jó, nem akadozik. Nekem sem mutatja a szám címét, pedig rendben vannak az mp3-aim idtag szempontjából. Erre nagyon háklis vagyok. Ez az érintős hangerőállítás viszont nem az igazi: néha magától elállítódik :(
Amúgy szerintem nagyon megéri a pénzét.

Kösz a segítséget noys69!
noys69
Újonc
Újonc

Tuvok
Az biztos hogy a Bt. minőségre nem kelhet versenyre a vezetékkes átvitellel.
Minőségre biztos nem, kényelemre már inkább :)

A tegelés küldése biztos speciális, annyira hogy a SE. A2DP készülékek közül is
többen kinlódnak vele. -Ezért linkeltem be az ESATO forumot többekközt.

csab2

Örülök, hogy bejött a cucc neked is :) Hátmég hogy jó tippet adtam, pár hozzászólásommal.
Én már régóta vártam a megjelenését, de sajna alig találtam róla érdemi infót.
Ezért is aktíváltam magam, főleg miután sikerült beszereznem.
Esaton olvasva láttam mások is hasonlóképp reagáltak. Az akku időn csodálkoznak, a csuszka miadtt kicsit elégedetlenkednek.
Mintha a saját hozzászólásaimat olvastam volna vissza :)

Nemtudom mennyire fogod próbálgatni, "idegen" telefonokkal,
de ha véletlen a teg megjelenik az oleden, feltétlen írd meg a készülék típusát.
Kíváncsi vagyok te találsz e valami logikát abban mikor több készülékhez állítanád be eggyidejüleg. Elég macerás néha...
A hívásindításról is értekezhetnénk, én azóta sem erőltettem.....

Mit szólsz a füles minőségéhez, vagy mit használsz a gyári helyett inkább?

Sok örömöd legyen benne :)
Sony Ericsson Yari ( U100 ), SONY MW-1 , SonyEricsson MW-600 , Sennheiser CX-400, iPod 160 Gb , Infinixx BTadapter ,Sony TMR-BT8IP ez egy másik adapter...
csab2
Újonc
Újonc

noys69

A füles minősége nekem kielégítő. Csak egy ócska Hama-val próbáltam, de az MINDENNEL szarul szól. Említésre sem méltó vacak ki kellene dobni. Tesó vette a Samu telefonjához, mert szétszedhető, így az adapter részét bármilyen Samuval lehet használni amibe bármilyen fülest dughatsz. A vele adott füles azonban büntet, annyira szar. Van egy régi jól bevált Panasonic-om, majd azzal megnézem. Azt nagyon szeretem, csak sajnos nem jól érintkezik a hangerőállítója :( Nekem azért jó a vele adott füles, mert rövid a zsinórja. Végül is azért vettem BT fülest, hogy ne legyen zsinór :)
A hívásindítás nekem jól működik (már amennyiben a telefon hajlandó felismerni a nevet). A híváskezelő gombot (a kijelző felőli oldalon van a jack mellett) kell RÖVIDEN(!) megnyomni. Ilyenkor megjelenik egy szövegbuborék a kijelzőn, csippantás hallatszik a fülben és lehet mondani a nevet. Korrektül működik. Annyi vele a gond, hogy főleg első használatkor késik egy kicsit.
3 telefonnal lehet egyidejűleg párosítani a kicsikét. Mindig a legutóbb használtat veszi automatikusan aktívnak. A telefonok között váltani is lehet. Ha jól emlékszem a PLAY gombot kell hosszan nyomni.
Ami külön tetszik a kütyüben (lehet, hogy ez minden BT fülessel így van, nem tudom), hogy ha a telefonon be van kapcsolva a BT, és utána kapcsolom be a fülest, akkor automatikusan csatlakozik is a telóhoz. Ez nagyon bejön nekem :)
Szóval örülök, hogy megvettem, csak kár, hogy azért egy kicsi kábel azért van :( De hát valamit valamiért. A pántosak nekem nem jók, mert kicsik. Olyan batár nagy hagyományos fülest meg nem akarok az utcán használni.
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Akinek kell a rádió is és a BT is annak BEST BUY szerintem.

Ui.: ha valamilyen telóval beadja az ID3tag-et, sikítok (habár sok telefonnal nem hiszem, hogy próbálgatni fogom).
noys69
Újonc
Újonc

csab2

Én most visítok.
WestEndből jövök, SE. boltban
késséges eladó, saját telóját (C905 ) összelőtte a fülesemmel.
Kiírt szépen mindent amit kell. Úgyhogy hurrá.
Samsung s5230, Motorola v9 nem küldött tegeket.
Fojamatosan próbálgatom majd a telókat, ha van más típus amivel mükszik, természetesen majd írom, hátha valakinek épp hasznos lessz az info.
Hanghívást kipróbáltam, fasza megy, köszi.
Igazából az utolsó szám visszahívására gondoltam, de lehet ezt most így használni is fogom :)
Párommal most teszteltünk: Mw600 vs. Motorola S705.
Moto 10-15% hangosabb, hang minőség nem tünt másnak,
s705 3-4 órát megy szinte full hangerőn, míg a mw600
ennek a dupláját is bírja.
Egy Samsung S-5230 ra próbáltuk egyszerre a két fülest ráakasztani, - TERMÉSZETESEN - ezt nem lehet megoldani.
Azért szeretünk próbálkozni :)
csab2
Újonc
Újonc

Nos az én Nokia e52-m nem küldi az mp3tag-et. A hétvégén kipróbáltam egy Nokia 5800-val és egy Samsung d900i-vel is. Azokkal sem megy.
csolaca
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e51

Hozzászólás Szerző: csolaca »

Sziasztok!
Eladó nokia bluetooth bh-103 headset, alig volt használva. Nokia 5800 telómtól megváltam és már nincs szükségem rá. Bolti ára kb. 8-11000 ft.
irányár:7500 ft
csolaca@gmail.com
+3670-379-6219
noys69
Újonc
Újonc

Az utobbi héten semmi ujjat nem sikerült kikisérletezni, viszont egy érdekes dolgot találtam.
Valószínüleg minden A2DP készüléknél hasonlóképp működhet a dolog.
A lényeg, van a telefonodban rádió, de a fülesed vevőegységéből hiányzik,
akkor is tudod rajta hallgatni.
Tehát nem kell esetleg a rádió hiánya miadtt, kiszemelt eszközünkről lemondanunk.
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=195725
Az MW600 esetében hiába van rádiónk, ha nincs csatotrna memó.
Viszont így, elmentett csatornáink közt is válogathatunk eztán.
A megjelenő RDS információért, persze megint az a "TITOGZATOS" specifikáció lehet a felelős. :)

Tuvok
Elsősorban rád gondolva írtam ezt , mivel konkrétan felvetetted a problémát.
Ráadásul a dolog lényege egy sima hedadset csonk, ami antennaként funkcionál a telefonban.
Valami LG Aréna forumon olvastam, hogy az FMstremelés mínőségjavítására is ugyanezt ajánlják.

Ha valaki letesztelte a dolgot erősítcsen meg hogy nem kamuhíreket terjesztek :)
manca
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: manca »

en is az mw600-at nezegetem, iphone-hoz. abban nincs radio.

a tag-eket azt hiszem azert nem viszi at minden telefonrol, mert ahhoz nem az a2dp profil kell, hanem az AVRCP. legalabbis ugy olvastam valahol.

ma voltam a westend sony boltjaban, es bar nem volt kutyu, 20ezret mondtak ra.

en 13-ra szamoltam, szal keresek tovabb.

udv
Válasz küldése

Vissza: “Kiegészítők”