Memóriakártyák
- z-otya
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6110 Navigator
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Memóriakártyák
Kössz Damir akkor asszem veszek egyet, mert énsem sokallom az árát. Szinte már fura milyen árzuhanás van a mem.kártyák piacán.
Nokia 6110 Navigator
2GB MicroSD (Transcend)
Navigation partner of Long Way Down
2GB MicroSD (Transcend)
Navigation partner of Long Way Down
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
ezt láttátok
esett az ára...
http://dvdpapa.hu/index.php?cat_id=75&o ... c13d07b18a
talán a 16 gigás is lejjebb megy hamarosan

http://dvdpapa.hu/index.php?cat_id=75&o ... c13d07b18a
talán a 16 gigás is lejjebb megy hamarosan

Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- [-KilleR-]
- 1. szint
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
Idéznék a Chip - magazinból..! (2009/02)
"Az új SDHC memóriakártya utódja, az SDXC (eXtended Capacity) nem kevesebb mint két!!! terabájtnyi tárhelyet kínál, amihez 300MB/s-os írási és olvasási sebesség tartozik..."
Gyenge...
A kompatibilitással nem lesz gond a leírtak szerint..!
R.
"Az új SDHC memóriakártya utódja, az SDXC (eXtended Capacity) nem kevesebb mint két!!! terabájtnyi tárhelyet kínál, amihez 300MB/s-os írási és olvasási sebesség tartozik..."
Gyenge...

A kompatibilitással nem lesz gond a leírtak szerint..!

R.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata abban, hogy a sima N95-ös mennyi memóriával tud megküzdeni?
Elvileg ugye csak 2 gigát tud...
Előre is köszi.
Valakinek van tapasztalata abban, hogy a sima N95-ös mennyi memóriával tud megküzdeni?
Előre is köszi.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem, nekem 8 GB-s, Nokia SDHC van benne.croutisse írta:Sziasztok!
Előre is köszi.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: 6500
Sziasztok!
Volt közületek valaki olyan gondban, hogy telefonnal lezárta a memóriakártyát, és később elfelejtette a kódot? Régebben a logomanager-ben kiírta a biztonsági kódot, arra gondoltam, hátha van olyan program, ami kiírkálja a telefon kódjait vagy kinullázza. Félve vallom be, hogy régóta SE párti vagyok, és mint a se-portal.hu, remélem ez az oldal is segítségemre lesz!
Előre is köszönöm a válaszokat! 
Üdv!
Atesz
Volt közületek valaki olyan gondban, hogy telefonnal lezárta a memóriakártyát, és később elfelejtette a kódot? Régebben a logomanager-ben kiírta a biztonsági kódot, arra gondoltam, hátha van olyan program, ami kiírkálja a telefon kódjait vagy kinullázza. Félve vallom be, hogy régóta SE párti vagyok, és mint a se-portal.hu, remélem ez az oldal is segítségemre lesz!

Üdv!
Atesz
- Mr_Brown
- Újonc
- Készüléktípus: E51 + LD4W
Hat leteznek.Jo penzert es megfelelo "kinai" kapcsolattal megoldhato.gixxergabi írta:Léteznek hamisított memóriakártyák?
Most vettem egy Sandisk 8gb microSD-t elég olcsón (4e csak kártya semmi doboz, se átalakító)
Atlagban 2000-3000 darab rendelesekor azt tesznek a kartyakra amit csak akarsz (kepet, logot).De persze ez nem jelenti azt hogy te hamisitvanyt szereztel be.
Salynos az eredeti Sandisk memoriakartyak orszagonkent valtoznak.Szoval nem feltetlen ugy neznek ki ahogy az eredeti site-on.
A Sandisk adatok szerint a Class 2 kartyaik 9MB/s irasra es 15MB/s olvasasra kepesek.Persze csak ha megfellelo kartyaolvasod is van hozza.
-
- Újonc
Sziasztok!
A következő dologban szeretnék segítséget kérni:
Van egy Nokia 5500 telefonom. micro sd kell bele, és már a másodikat veszem, és mindkettőnél az a hiba, hogy a telefon nem tudja olvasni. Pedig a telefonnal formázom, többször, és semmi. Látja hogy mekkora meg minden, de ahogy adatot kéne olvasni róla, hanyatt dobja magát. A kártya 1gb-os kingston, szaküzletben vettem mindkettőt. Másik telefon olvassa. Másik telefonban formázott kártyáról pl. mp3-at olvas, de 5 másodperc után kiírja hogy nem olvasható.
Szerintetek mi okozhatja a gondot?
köszönöm a válaszokat előre is!
Van egy Nokia 5500 telefonom. micro sd kell bele, és már a másodikat veszem, és mindkettőnél az a hiba, hogy a telefon nem tudja olvasni. Pedig a telefonnal formázom, többször, és semmi. Látja hogy mekkora meg minden, de ahogy adatot kéne olvasni róla, hanyatt dobja magát. A kártya 1gb-os kingston, szaküzletben vettem mindkettőt. Másik telefon olvassa. Másik telefonban formázott kártyáról pl. mp3-at olvas, de 5 másodperc után kiírja hogy nem olvasható.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
- Mr_Brown
- Újonc
- Készüléktípus: E51 + LD4W
Mar tobb embert halottam panaszkodni, hogy az 5500-asal nem igazan mennek a kingston memoria kartyak.petyax1 írta:Sziasztok!
Az egyik haveromnak Sandisk kartyaja van es megy problemamentesen. ( 2 gigas kartya, es az iment probaltuk ki egy 1 gigas kartyaval is, es muxik).
Mielott megveszed a kartyad kerd meg a bolti eladot hogy probalhazsd ki, nehogy tobb folosleges kartyad legyen.
Ha viszont mas markaju kartyaval sem megy akkor Strust-al ertek egyet: hardver hibad lehet.