Sziasztok!
Használom ezt a programot de mikor keresztapám gépével összekapcsolom az enyémet akkor kb. fél percenként megszakad az internetkapcsolata
keresztapámnak majd újra van. Nálam minden oké mert ha én mással kapcsolódok akkor tökéletesen működik. Tehát nála van a hiba!
Szeretném megkérdezni, mi lehet a hiba? Kersztapámnál Wi-Fi-n van 5Mb/s-os internet. ( mértem a sebességet ) Nem kellene e a Wi-Fi-n valamit
állítani vagy a gépén a programban, hogy kezelje ezt a kapcsolatott rendesen? Segítsetek! Please?
TeamViewer
- Majsztro64
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PureVieW
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 0
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Re: TeamViewer
szia ,a wi-fi kapcsolat klassz dolog de nagy hatranya az adatatviteli sebesseg ingadozasa ( 2,4 Ghz-en meg plane,konkurens wi-fi halozat ugyanazon a csatornan ,titkositas es termeszetesen gyarto es tipusfuggo is( gyartok altal megadott sebesseg kamu) ....stb...stb..
-hogy temanal maradjunk ,teszteld le masik (kolcsonkert) routerrel az oreged netkapcsolatat ,ha ugy is szakadozik akkor valszinuleg a szolgaltato tud segiteni ( *szerk : datumot nezve gondolom a tema mar nem aktualis )
-hogy temanal maradjunk ,teszteld le masik (kolcsonkert) routerrel az oreged netkapcsolatat ,ha ugy is szakadozik akkor valszinuleg a szolgaltato tud segiteni ( *szerk : datumot nezve gondolom a tema mar nem aktualis )
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: TeamViewer
Igaz, nem jó a WiFi a teamViewerhez. Én szerintem 3 dolog van ami segíthet:Majsztro64 írta:Sziasztok!
Használom ezt a programot de mikor keresztapám gépével összekapcsolom az enyémet akkor kb. fél percenként megszakad az internetkapcsolata
keresztapámnak majd újra van. Nálam minden oké mert ha én mással kapcsolódok akkor tökéletesen működik. Tehát nála van a hiba!
Szeretném megkérdezni, mi lehet a hiba? Kersztapámnál Wi-Fi-n van 5Mb/s-os internet. ( mértem a sebességet ) Nem kellene e a Wi-Fi-n valamit
állítani vagy a gépén a programban, hogy kezelje ezt a kapcsolatott rendesen? Segítsetek! Please?
- Komolyabb WiFi router, ami nem szaggat
- Internetkábel használata /gondolom a router valamiről megy/
- Más remote-acces használata (pl Steam is használható rá)