PC Suite

PC-re telepíthető telefonokkal kapcsolatos programok témái
bzsoltii
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00 Belle Refresh
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: PC Suite

Hozzászólás Szerző: bzsoltii »

Igazad van, erre nem is gondoltam ! Köszönöm !!!
zsozi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n8
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: zsozi »

Üdv!
Már nem ismeri fel a telómat az ovi suite, csatlakoztatni sem lehet (új eszköz ként), viszont a számítógép az háttértárként felismeri.A következő történt, bekapcsoltam a gépet, usb-n csatlakoztattam a telót. Aztán a gép frissített valamit (msn+ vagy mit tudom én már) a lényeg az, hogy újraindítást kért a gép, megtörtént a restart, de közben a mobil végig csatlakoztatva volt a pc-hez. Ekkor jelentkezett ez a probléma,telepíteni akartam egy fájl és már nem lehetett. Letöröltem a gépről az ovi suite-ot, majd újra felraktam rá, de úgy se működik.Először azt hittem, hogy a telefonnal van a gond, viszont más számítógépen meg felismeri az ovi suite a telómat. Mi lehet a gond? Köszi a választ előre is.
VasY
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: VasY »

Sziasztok
Az miért lehet, hogy hard reser után, visszaállítottam egy mentést a telefonomra, minden oké, de az üzeneteket nem töltötte vissza, pedig a Pc Suite az írja, hogy azokat is sikeresen betöltötte.
Mi lehet a baja?
M0gyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 - HTC Sensation
Has thanked: 13 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: M0gyi »

zsozi írta:Üdv!
Már nem ismeri fel a telómat az ovi suite, csatlakoztatni sem lehet (új eszköz ként), viszont a számítógép az háttértárként felismeri...
Valami elakadt ott a meghajtók körül. Uninstalláld az OVi Suitét, tedd fel a sima PcSuitét (az 5800XM -es pont jó), csatlakoztasd a telefont, ismertesd fel, átpakolja a szükséges fájlokat és kész. Ezt is használhatod, de, ha akarod frisíthetsz az OVi-ra is megint, innen már működnie kell.
M0gyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 - HTC Sensation
Has thanked: 13 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: M0gyi »

VasY írta:Sziasztok
Az miért lehet, hogy hard reser után, visszaállítottam egy mentést a telefonomra, minden oké, de az üzeneteket nem töltötte vissza, pedig a Pc Suite az írja, hogy azokat is sikeresen betöltötte.
Mi lehet a baja?
Az üzenetek a memkártyán voltak?
VasY
Újonc
Újonc

M0gyi írta:
zsozi írta:Üdv!
Már nem ismeri fel a telómat az ovi suite, csatlakoztatni sem lehet (új eszköz ként), viszont a számítógép az háttértárként felismeri...
Valami elakadt ott a meghajtók körül. Uninstalláld az OVi Suitét, tedd fel a sima PcSuitét (az 5800XM -es pont jó), csatlakoztasd a telefont, ismertesd fel, átpakolja a szükséges fájlokat és kész. Ezt is használhatod, de, ha akarod frisíthetsz az OVi-ra is megint, innen már működnie kell.
Sima Pc Suitom van (7.1.62.1) mindent tökéletesen átpakol, csak egyedül az sms-ket nem akarja sehogy se:(
Próbáltam csak azokat visszarakni, de akkor is azt írja, hogy sikerült, de még sincs egy sms-em se.
Pontosan nem emlékszek, hogy C: vagy E: meghajtón voltak az űzik (mindkettő belső memória, n97 mini) de próbáltam az üzenetek beállításában, meghajtót váltani, de egyik esetben se jártam sikerrel:(
Nem értem mi baja lehet:(
Rakjam újra akkor a sima PC suit-ot?
VasY
Újonc
Újonc

Azóta megpróbáltam újrarakni a pc suitot, sajnos úgy se működött.
Próbáltam teljesen gyári beállításra rakni a telefont, és úgy rá az üzeneteket, szinté sikertelenül, majd pedig a telefon szoftverjét is frissítettem, de megint nem történt semmi változás:(
Mi lehet a baja? Mert a pc suit jelzi, hogy sikeresen visszaállította az üzeneteket, de mégis egyetlen egy sms-em sincs meg :S
Az .nbu fájlt sikerűlt egy expolerer megnézni, minden üzenetem benne van, de akkor a telefon miért nem jeleníti meg?
GEGE007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: GEGE007 »

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hard reseteltem az 5800-mat,de előtte biztonsági mentést csináltam a gépre.
Ebből,hogy tudom az üzeneteket a telefonomra visszatenni?
köszi
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

GEGE007 írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hard reseteltem az 5800-mat,de előtte biztonsági mentést csináltam a gépre.
Ebből,hogy tudom az üzeneteket a telefonomra visszatenni?
köszi
Szia!
Ha Pc suiteval csináltad, a módszer rém egyszerű. Rákattintasz, ugyanarra (balra fenn az első, amin egy széf van egy kék nyillal) az ikonra, amivel lementetted a teló tartalmát. Aztán kijelölöd a visszaállítást. Viszont vagy a teljes mentett tartalmat állítod vissza, vagy semmit, Kijelölni, csak a mentésnél lehet, hogy mi legyen a mentett tartalomban.
These users thanked the author Walaki01 for the post:
GEGE007 (2011-11-03 csüt. 19:42:28)
Rating: 2.63%
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
bobacrom
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: bobacrom »

üdvözlet

pc-én nokia ovi suite programmal szinkronizálni tudom a névjegyzék,képek,üzenetek,könyvjelzöt....
de a naptárt(ami fontos lenne),jegyzeteket nem engedi,nem engedi kijelölni,microsoft outlok kell hogy a legyen,de van telepitve a gépen igy nem értem a problémát.
valakinek tudna segiteni mi a baj

köszönöm elöre is
Válasz küldése

Vissza: “PC-s programok”