LG Optimus 2X
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: LG Optimus 2X
Érkezett a Gigatelbe megfizethető árú és kiváló minőségű képernyővédő fólia, valamint a készüléket védő szilikontok, szintén elfogadható áron.
Ha valakit érdekel...
Ha valakit érdekel...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
valaki, köszi....tokomboki írta:sziasztok, sms jelző hangot hogyan lehet változtatni? (nem a gyáriakra gondolok)
itt is valamelyik mappába kell másolni, mint HDH-nál? kösz

-
- Újonc
- Készüléktípus: N82 LG Optimus 2x
SD-re csinálj egy "Ringtones", egy "Alarms", és egy "Notifications" mappát. Abba tedd a kívánt mp3 fájlt.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG 3D Samsung s2
- Has thanked: 4 times
Sziasztok! Tudom nem ide kéne írnom de nagyon tetszik ez a telefon. Szívesen elcserélném Vodafonos hibátlan, karcmentes 4hónapos Iphone 4 esemet egy ilyen készülékre. Nekem az android rendszer szimpatikusabbnak tűnik.
asprey@freemail.hu 06703965419
- Macika
- 6. szint
Az a baj, hogy az itthoni LG 2x-ek >90%-a Telenoros. És ez a típus még semmilyen ismert módon nem nyitható. Az meg Neked nem jó...asprey írta:Sziasztok! Tudom nem ide kéne írnom de nagyon tetszik ez a telefon. Szívesen elcserélném Vodafonos hibátlan, karcmentes 4hónapos Iphone 4 esemet egy ilyen készülékre. Nekem az android rendszer szimpatikusabbnak tűnik.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Nyitható, 7-10ezer között mozog az ára.Macika írta:Az a baj, hogy az itthoni LG 2x-ek >90%-a Telenoros. És ez a típus még semmilyen ismert módon nem nyitható. Az meg Neked nem jó...asprey írta:Sziasztok! Tudom nem ide kéne írnom de nagyon tetszik ez a telefon. Szívesen elcserélném Vodafonos hibátlan, karcmentes 4hónapos Iphone 4 esemet egy ilyen készülékre. Nekem az android rendszer szimpatikusabbnak tűnik.
Huawei MATE 9 Android 7
-
- Újonc
- Készüléktípus: LG-P990 2X
Sziasztok! Itt 9 EUR a kód,nekem tökéletesen müködött,igaz 28-30 óra kellett mig megjött!Van olyan hogy 1-2 óra alatt ittvan a kódód Email-ben. 2500 forint vólt!
http://sim-unlock.net/sim-lock/5/Unlock ... or_any_LG/
http://sim-unlock.net/sim-lock/5/Unlock ... or_any_LG/
- Macika
- 6. szint
Igen, már lehet nyitni, csak drága a cucc hozzá.reddoors írta:Nyitható, 7-10ezer között mozog az ára.Macika írta:Az a baj, hogy az itthoni LG 2x-ek >90%-a Telenoros. És ez a típus még semmilyen ismert módon nem nyitható. Az meg Neked nem jó...asprey írta:Sziasztok! Tudom nem ide kéne írnom de nagyon tetszik ez a telefon. Szívesen elcserélném Vodafonos hibátlan, karcmentes 4hónapos Iphone 4 esemet egy ilyen készülékre. Nekem az android rendszer szimpatikusabbnak tűnik.
Amikor írtam (pár napja), még nem volt hozzáférhető megoldás, a GSMcity-n is 'not possible yet' volt a minősítése (a GSM-szakmában órák alatt változik minden, hiszen 3 hete még nem lehetett, ma meg már az összes létező Nokiát lehet nyitni).
A neten viszont soha az életben nem adnám ki az IMEI-met.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
Megérkezett a 10C ROM!!!
Hivatalosan felrakható a gyári progival, megmarad minden adat!
Igaz, még ez is 2.2.2, de állítólag kiküszöbölték az újraindulásos meg lefagyós problémákat, amik jelentkeztek mindenkinél...
Nálam most ment fel, most kezdem tesztelni, ami biztos, hogy megmaradt minden adatom, és beállításom.
Kb. 10 perc az egész frissítés jó net esetén, kb. 200 MB-ot tölt le.
A root sima ügy, 1.7-es OCR-tal simán ment...
Szerk.:
Jó rá a CWM-es kernel is.
Most főzöm az UOT-konyhán a kör-akksit meg az ablak-effekteket...
Ja, és az eddigi próbahívások eredménye az, hogy nem indul újra a készülék hívásrögzítés (Total Recall) esetén!!!). És rögzít is szépen, zajmentesen!
Igaz, még ez is 2.2.2, de állítólag kiküszöbölték az újraindulásos meg lefagyós problémákat, amik jelentkeztek mindenkinél...
Nálam most ment fel, most kezdem tesztelni, ami biztos, hogy megmaradt minden adatom, és beállításom.
A root sima ügy, 1.7-es OCR-tal simán ment...
Szerk.:
Jó rá a CWM-es kernel is.
Most főzöm az UOT-konyhán a kör-akksit meg az ablak-effekteket...
Ja, és az eddigi próbahívások eredménye az, hogy nem indul újra a készülék hívásrögzítés (Total Recall) esetén!!!). És rögzít is szépen, zajmentesen!
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
[quote="Macika"]Megérkezett a 10C ROM!!!
Szia, Macika!
Bocs, de nekem sehol nem jelentkezik a c-és rom, bármivel próbálom, hol keressem.
Szia, Macika!
Bocs, de nekem sehol nem jelentkezik a c-és rom, bármivel próbálom, hol keressem.

LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD