nézz föléd,már javitottam irtam az,meg másik.moco írta:Áhháááá. Kösz. Prósza indul.... az xml-re gondolsz?Limahl írta:amik az etc-ben vannak azokat is másold oda ahol ott van,permissiont se feledd,és voalá.moco írta:Amúgy szerintem volt olyan rom rajta, amivel működött alapból.
Vagy keverem a pro2-vel?
LG G3
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: LG G3
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
- csoliver
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Hosszas kutatás után sikerült valódi EUR brandmentes független verziót találnom. Ez van a gyári független magyar telefonokon. Ez még nem a H verzió, de a frissítés + hard reset után már jön is le OTA az EUR verzió H, ami újabb mint a Global V10I. Link: http://downloads.codefi.re/wolfgart/LG_ ... d_16GB/10E
LG G3 32GB Titan EUR Version
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 24 times
Hali,csoliver írta:Hosszas kutatás után sikerült valódi EUR brandmentes független verziót találnom. Ez van a gyári független magyar telefonokon. Ez még nem a H verzió, de a frissítés + hard reset után már jön is le OTA az EUR verzió H, ami újabb mint a Global V10I. Link: http://downloads.codefi.re/wolfgart/LG_ ... d_16GB/10E
Ahol ezt találtad, ott nem volt véletlenül 32Gb-os? Nekem is V10I-is van fenn.
Köszi
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
- csoliver
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Van itt minden 32-eshez is:) http://downloads.codefi.re/wolfgart/LG_G3/D855
LG G3 32GB Titan EUR Version
-
- 1. szint
Hali,csoliver írta:Hosszas kutatás után sikerült valódi EUR brandmentes független verziót találnom. Ez van a gyári független magyar telefonokon. Ez még nem a H verzió, de a frissítés + hard reset után már jön is le OTA az EUR verzió H, ami újabb mint a Global V10I. Link: http://downloads.codefi.re/wolfgart/LG_ ... d_16GB/10E
Mivel raktad fe? A file *.zip kiterjesztésű, ami recovery-t feltételez. Gyári recoveryvel nem megy szerintem. Az "apply update from external sdcard" nem müködik.
Ha nem, akkor kicsomagolva *.tot kiterjesztés lesz, amit nem tudom mivel lehet felrakni.
Vagy esetleg az LG Flash Tool 2014 lekezeli ezt a file-t?
-
- 1. szint
Általában, ha tőlem kérdeznek, megpróbálok részletesen válaszolni, vagy konkrét hivatkozást adni.csoliver írta:Xda lg general forumba le van irva.
Úgy gondolom, hogy Te ezt az eljárást nem igen csináltad végig, csak olvastad (abból is gondolom, hogy a profilodban nem szerepel lg g3). Erősen figyelmeztetnek az XDA-n
, hogy csak "THIS DO ONLY WORK ON THE International D855 LG G3 Phone, DO NOT TRY IT ON OTHER VARIANTS/BRANDS! YOU HAVE BEEN WARNED." készüléken hajtható ez végre. Előtte fel kell rakni a TWRP recovery-t , ami nem egy szokványos módon történik (mint azt sejtettem, bár én cwm recovery-re gondoltam).
De azért köszi.
- Limahl
- 6. szint
nem tom de ???? nálam is volt H 1 napig birtam voltak gondok,nem sorolom,(aki nem látja,vagy nem volt régebbi romja,vagy vak)vissza tettem,eredeti,trés C-ét megszünt minden problem,lázongtam tré-nél és lg-ék nél is, de gondolom nem viccböl nincs trénél,még mindig újab,kigyomláltam ,belöttem,nem akad,nem laggol,aksi eszméletlen jó,nem eröltetem, minden frissités csak nyüg esküszöm,amivel kijött azzal a legjobb,s-5-nél is igy volt(van) amivel megvettem,rootolható,10mp ram is jobb minden,frissités után meg xar minden.root kel,meg kis utánna járás,és minden ok.nem is kell újab rom,jó ez a trés C.andreas49 írta:Általában, ha tőlem kérdeznek, megpróbálok részletesen válaszolni, vagy konkrét hivatkozást adni.csoliver írta:Xda lg general forumba le van irva.
Úgy gondolom, hogy Te ezt az eljárást nem igen csináltad végig, csak olvastad (abból is gondolom, hogy a profilodban nem szerepel lg g3). Erősen figyelmeztetnek az XDA-n
, hogy csak "THIS DO ONLY WORK ON THE International D855 LG G3 Phone, DO NOT TRY IT ON OTHER VARIANTS/BRANDS! YOU HAVE BEEN WARNED." készüléken hajtható ez végre. Előtte fel kell rakni a TWRP recovery-t , ami nem egy szokványos módon történik (mint azt sejtettem, bár én cwm recovery-re gondoltam).
De azért köszi.
csak annyi ,mint samunál,nem C-ét ir hanem H-át amugy semmi,többi meg xda-an.
majd,a lépünk L-re megnézem,addig meg lexarom,a friisitéseket,semmi értelme.
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
moco drága sikerált müködésre birni? nálam tökéletesen müxik,remélem nálad is?és imádom ,jó dolog.Áhháááá. Kösz. Prósza indul.... az xml-re gondolsz?
Samsung galaxy s7 edge